görseller
ron artestron artest

belki ilginizi çeker
  1. · dennis rodman
  2. · dünyanın en uyuz sporcuları
  3. · ben wallace
  4. · vince carter
  5. · lamar odom
  6. · paul pierce
  7. · indiana pacers
  8. · yetenekli ama sorunlu sporcu
  9. · michael ruffin
  10. · sixth man
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · yaran diyaloglar
  8. · uzun eşek
  9. · buz üstüne yazı yazmak

ron artest  

sayfa  / 2
  1. geçen sene indiana'nın geçirdiği başarılı sezonda en çok katkısı olan oyunculardan biri olup, nba'in tartışmasız en iyi savunmacısı olduğunu düşündüğüm oyuncu.
    (dawsan, 11.11.2004 14:41)
  2. ilk defa all-star olduğu maçta * yugoslav faulu yaparak izleyenleri şaşkına çeviren ve durumu bu savunmamla all-star seçildim şeklinde açıklayan oyuncu.
    (dawsan, 11.11.2004 14:41)
  3. (bkz: sahalarda görmek istemediğimiz olaylar)
    (srce, 21.11.2004 00:46)
  4. super kızdırdı adamları, helal olsun. ama ceza alacak, tam da deli gibi işler yapıyodu, o şutlar felan aman dedim, başımıza iş açmasın, imdadımıza ben wallace yetişti.
    (makaveli, 21.11.2004 00:49)
  5. basketbol hayatının en kral sezonunu geçirirken piç ben wallace'ın çıkarttığı kavgaya zorla sokulan dayanamayıp tribünlerde 2-3 adam döven delikanlı oyuncu * *
    (dawsan, 23.11.2004 12:22 ~ 12:22)
  6. 2004-2005 sezon sonuna kadar maç cezası alan basketbolcu..

onunla beraber kavgaya karışan stephen jackson 30 maç, jermaine oneal 25 maç, anthony johnson 5 maç ve reggie miller ise 1 maç cezası aldılar..indiana pacers bir rekora imza attı ve toplam 9 oyuncusu 143 maç ceza aldılar..
    (zeus, 26.11.2004 20:06 ~ 20:06)
  7. ceza almadan önce de 'bu takımın lideri benim' ve 'ben basketbolu bırakıp rap albümü çıkaracam' diyerek takım içini elektriklendiren,amele görünüşlü,savunmada güç ve çevikliği bir arada bulunduran nadir oyunculardan biri.
    (gatorade, 18.03.2005 13:54)
  8. bir basketbolcunun, kendisini savunmasını isteyeceği en son adam. zira kimse boyu 2,01 olmasına rağmen 118 kilo olan ve savunma fundamental'ı gayet üst seviyede olan bir azmanla boğuşmak istemez. geçen seneki olaylar sonucu günah keçisi ve "kaka çocuk" ilan edilmiştir, ama biz beşiktaşlı nba severlerin kalbinde çok özel bir yeri vardır. çünkü onda "pascal nouma ruhu" vardır. 2004 yılında artest, nba'de yılın savunmacısı seçildikten sonra, san antonio'lu bruce bowen "o ödül benim hakkımdı, bana haksızlık yapıldı" tarzı açıklamalar yapmıştı. artest'in buna cevabı ise şöyle olmuştu; "bruce bowen indiana kulübünü arayarak benim telefon numaramı öğrenebilir. beni arasın ve bire bir maç yapalım. eğer beni yenebilirse, hem ödülümü ona veririm hem de basketbolu bırakırım". tabii ki beklenen olmuş ve bruce bowen, artest'i aramamıştır.

artest'le ilgili diğer bir ilginç anekdot ise şöyledir. geçen sezon, indiana ve detroit doğu konferansı yarı finalinde karşılaşmıştı. detroit, indiana'yı 4-2 yenip finale yükselmişti. artest, normal sezondaki maçta çıkan olaylar nedeniyle aldığı ceza yüzünden bu maçlarda da oynayamamıştı. indiana'daki altıncı maçı kazanan detroit takımı, takım otobüsüyle conseco fieldhouse'dan hava alanına doğru hareket ederken, karşı yönden gelen siyah bir jip otobüsün önünde durur. otobüs de durmak zorunda kalır. derken jipin içinden çıplak ayaklı bir adam iner. bu artest'den başkası değildir. detroit'in otobüsüne doğru yaklaşır ve sinirle üzerindeki tişörtü yırtarak yere atar. sonra geri döner ve jipine binip gider. işte o, böyle bir adamdır.
    (bardij, 07.12.2005 02:35)
  9. sahaya farklı renkte ayakkabılar ile çıkan yarı deli abimizdir. çok iyi savunma yapar ve adam döver.
    (eden, 07.12.2005 08:34)
  10. nba'nın top çalma ortalamasın en yüksek oyuncu.
    (ephendy, 09.12.2005 23:56)
  11. all star maçına seçildikten sonra "beni seçmesinler çünkü dayanamayıp savunma yaparım, insanların keyfini kaçırırım" şeklinde bir açıklaması vardı. yanılmadığını maç esnasında bir fast break'i faul yaparak durdurmasıyla göstermişti. my world isimli bir rap albümü mevcut fakat savunması kadar başarılı olmamış.
    (gatorade, 03.05.2007 13:01)
  12. yaklaşık olarak 3 sene önce oynanan detroit pistons indiana pacers maçının bitimine dakikalar kala ben wallace ile tutuştuğu kavga nba tarihine büyük bir leke olarak geçen ve bunun üstüne de okkalı bir ceza alan hırçın çocuk artest'in kavga sırasında wallace'a "suck my balls" dediği matt dobek in ifadesiyle mahkemede doğrulanmiş.. artest efendiden daha yaratıcı şeyler beklerdik biz, hayal kırıklığına uğramadık değil hani..
    (ametmac, 08.06.2007 14:07 ~ 17:36)
  13. off seasonda houston rockets'a transfer olmuş oyuncu...
    (bassoden, 06.08.2008 01:22)
  14. sean singletary ve patrick ewing jr'la beraber bobby jackson, donte greene ve bir ilk tur draft seçimi karşılığında houston rockets'a takas olan oyuncu.
    (maximtsigalko, 18.08.2008 02:41)
  15. (bkz: http://www.nba.com/...)
    yeni saç stiliyle houston rockets'lı taraftarları sevindirmiştir.
    (gel de flozof olma, 04.09.2008 23:31)
  16. houston rockets ın şampiyonluk yürüyüşünü bu sene çok yukarılara taşımasına üst düzeyde yardımcı olacak belli ki.
    (bir yaz gecesi ruyası, 04.09.2008 23:37)
  17. kafasında sadece basketbol olduğu zaman neler yapabileceğini dün akşam cleveland cavalliers karşısında yine gösteren oyuncu.

karşısında ligin durdurulması en zor oyuncusu lebron james--ligin en iyi oyuncusu manasında değil, 2.06 boy-hayvani bir kas gücü ile birleştirilmiş 122 kg-bu boy ve bu uzunluktaki biri için çok çabuk ayaklar ve atletizm--.neden zamanında en iyi savunmacı seçildiğini gösterdi adeta ron-ron yine.lebron sadece 21'de 7 isabette kalıp 21 sayı üretti, buna yalnızca 1 ribaund ve 1 top çalma ekleyebilirken asist yapamayıp 3 top kaybetti.ve en önemlisi de lebron üzerinden dönen ligin en iyi 2. hücumu hiç işleyemedi.böyle olunca da cavs 74 sayıda kaldı ve rockets 19 sayı farkla kazandı maçı-hem de t-mac yokken-.

her maça aynı motivasyonla çıkabilse zaten rockets için çoktan şampiyonluk hesapları yapıyor olurduk.ama playoff'larda nasıl oynar, şimdilik muamma.
    (kerk, 27.02.2009 20:18)
  18. bu gecede kobe bryant a pislik yapmış oyuncudur.big benden yediği yumruğu çabuk unutmuş oysaki.
    (gyroscope, 12.03.2009 04:38 ~ 04:38)
  19. indiana zamanlarında bir boston maçında perdeden yararlanıp şut atmak için hareketlenen paul pierce ın arkadan şortunu indirerek koparmıştır.zavallım pierce şortunu düzeltip topu alıp şutu göndermiştir.daha sonra artest bir röportajında pierce'a "beni affet" şeklinde serenat yaparak dalgasını geçmiştir bir de üstüne " bir dahaki sefer diğer giysilerini de çıkartacağım" demiştir.
    (ms07, 14.03.2009 23:23)
  20. nba'in en arıza kaliteli oyuncusudur tartışmasız. tam bir savunma canavarıdır. hani kelepçe derler ya işte o dur ron artest. her zaman aynı kalibrede olsa bu yüreğiyle nba finali oynaması gerekirken arıza olması nedeniyle takım takım dolaşan bir adam olmuştur. houston onun için iyi bir duraktır ama, bakalım playofflarda hayatı kime zindan edecek?
    (wildboy, 14.03.2009 23:27)
  21. houston-portland 1.tur playoff serisi 6.maçından sonra yaptığı açıklama ile yarmıştır.şimdi efenim,artest maç içinde bir pozisyonda tribünlerin içine dalmıştır ve bir süre orda seyircilerle takılmıştır.bunun sorulması üzerine:

-aslında daha önce de tribünlere dalmıştım.

diyerek basın mensuplarını ve yanındaki yao yu koparmıştır.ve şöyle devam eder:

-bi adam bana bira teklif etti.bu sefer suratıma fırlatan yoktu.bir yudum alacaktım ama çok fazla kamera vardı.*

ne diyelim, delisin manyaksın ama iyi ki varsın.
    (ms07, 01.05.2009 14:24)
  22. 21 mayıs 2009 la lakers denver nuggets maçını salonda izlemiştir.bunda bi gariplik yok pek tabi.gariplik şu ki kendisi açık mavi renk (nuggets'ın rengi olur) gömlek giymiş karısına da rockets forması giydirmiştir. delisin,delisin.
    (ms07, 22.05.2009 21:00)
  23. portland'ın listesinde olduğu iddia edilen. nate mcmillan da 'hido mu ron mu, hido mu ron mu' şeklinde kara kara düşünmekteymiş. savunmaya birşeyler katacağı kesin ama ron artest lan bu, güvenilir mi bu adama?
    (kerk, 01.07.2009 21:46 ~ 21:53)
  24. gün itibariyle twitter'ında "thanks a lot houston :) i had a lot of fun :)" ibaresini gördüğümüz oyuncu.

portland hido'yu aldı, detroit iki oyuncuyla anlaştı. clevland'a gitme olasılığının yüksek olduğu konuşuluyor. zaten salı günü lebron ve ron ron görüşmüşler. lebron kendisini iyi savunan bu adamı takımda isteyebilir tabi. ama bu psikopatı nasıl oyuna odaklı, konsantre tutabilirler bilmiyorum.
    (kerk, 02.07.2009 20:51 ~ 21:11)
  25. eğer ki agresifliğini oyuna yöneltebilir ve takıma uyum gösterebilirse bir nevi jordan*-pippen* ikilisi olabilir kobe'yle birlikte la lakers'ta.
    (silentpain, 03.07.2009 11:40)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil