ilk on beş dakika filme, ya da film diye size gösterilen şeye tahammül edebilirseniz devamını da getireceğiniz filmsi bir şey.
"iki dakikada bir ağır çekimli sahneler artık hangi filmde kaldı ey sinan çetin!" diye sorası geliyor insanın.
teoman berbat. yasemin o seslendirmeli sesiyle bile berbat. okan bu ikisine göre daha iyi ama film o kadar kötü ki onun iyi oyunculuğu da arada güme gidiyor.
teoman için kanaatim
balans ve manevra filminde kesinleşmişti zaten: bu adam sadece şarkı söylemekle yetinsin lütfen!
yasemin kozanoğlu içinse: rica ederim lütfen bu kadını setlerin kapısının önünden bile geçirmesinler!!! çok ciddiyim.
sinan çetin: bilmiyorum çok mu parasızdı da bunca yıllık iyi kötü başarılarının ardına böyle kötü bir filmi yayına sokma kararı aldı. ya da yanlış zamanda yanlış sözler vermiş olabilir, bilemiyorum ama bence hayatının hatasını yapmıştır kendisi.
hele sürekli fondan şarkı söyleyen teoman sesi, sanki seyircinin sinirlerini daha ne kadar zıplatabiliriz! dercesine berbattı.
felaketti. korkunçtu...
bence okan en kısa zamanda şöyle iyisinden bir film çekmeli, yoksa insanların aklında son oyunculuğu bu filmle hatırlanılacak. bu da ona ömrü boyu bir utanç olarak yeter bence.