belki ilginizi çeker
  1. · kızılderililer türkmüş
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · yeşim salkım
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · erkekte ses tonu
  6. · 100 opera
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · veda
  9. · rüyaya müdahale etmek

roma yı kuranların türk olması  

1. yaptığım ciddi araştırmalardan sonra aslında roma'yı kuranlarında roma'yı yakanlarında türk oldukları sonucuna vardım. araştırmamın temel bulgularından biri roma'nın ilk kurulduğu yerde yaptığım tükürük analizi. roma'da bundan 3000 yıl öncesine ait bir balgam buldum ve bu balgamla bir türk'ün balgamlarının biyolojik özelliklerini kıyaslayınca tükürüğün bir türk'e ait olduğunu buldum.

bir diğer bulgum ise günümüz roma'sına dayanıyor. adamlar da türkler gibi trafik kurallarında yazanların aksini yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. yani hepimiz "trafik canavarıyız" felsefesi hakim kente.

bir kere adamların bıyıkları ve sakallarına bakınca bile türk oldukları anlaşılıyor, doğuştan bir gürlük. hepsi öyle. kızları bile bıyıklı, sakallı.

bu adamların ölüm olaylarına bakarsanız göreceksiniz, kafalarına balkon düşerek ölenleri vardır, tıpkı türkiye gibi değil mi?

yani yaptığım bu bilimsel! araştırmalara dayanarak ya romalılar türk yada türkler italyan...

kolpa araştırmalar dairesi
    araştırmayı yapan kolpa araştırmacı:
    itirazım var sayın yönetici

araştırmacının dipnotu:
    nasıl olsa yakında ırkçı yazarlarımız böyle bir araştırma yapacaktır ben önce davranayım dedim. 301'den yargılanma ihtimalim nedir sayın savcı?
    bir de ben ırkçı değilim.
    (itirazım var sayın yönetici, 16.12.2007 19:36 ~ 19:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil