gönderilmemiş mektuplar adlı filmde ve
aşk olsun adlı dizide rol alan güzel oyuncu.
canım benim adlı dizide başkanın kızını canlandıran, yeni nesil taş abla.
nedense oynadığı dizilerin çoğu deneme çekimlerinden sonra devam etmeyen kişi.
çok güzel bir kız, oyunculuğu da iyi
gerçekten başarılı ve güzel olan gelecek vaadeden sansasyonlarıyla değilde yeteneğiyle dikkat çeken yetenek
eğer hala öyleyse trabzon devlet tiyatrosu oyuncusu..
yaşanmış şehir hikayeleri adlı dizide oynayan başarılı ve güzel oyuncu.
kendisinin bir resmine aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir;
(bkz:
http://img110.imageshack.us/...)
şu sıralar
candan öte adlı dizide naz elmas ile birlike başrolde oynamaktadır. zengin kız rollerinin aranan oyuncusu mudur nedir bilmem ama, ben kendisine hep bu rolle denk geliyorum. son dizide de ailesinin yetiştirmesiyle, yaşadığı evi şato, kendini prenses sanan şımarık mı şımarık bir kızı oynamaktadır. her ne kadar canlandırdığı karakter kötü biri olsa da güzelliğine laf yoktur.
rimeli
* çok fazla süren bağyan.
bir dönem ablası ruken demirer ve can dostu öze solak ile öğrencim olan, gönlü de kendi gibi güzellik ötesi oyuncu.
12 ağustos 1980
ankara doğumlu güzel oyuncu.
sevgili dünürüm'de tanımış, sevmiştik kendisini.
melekler korusun'u da izleme sebebimdir.
bir zamanlar trt de yayınlanan hisarbuselik dizisinden tanıdığım yetenekli oyuncu.ayrıca bu dizide onur saylak ile birlikte oynamıştır.
naz elmas ve alkole olan yakınlığıyla bilinen başarılı tiyatrocu.(naz elmas ve alkol güzel bir kombinasyon bence)
gülünce çirkin olabilmeyi başarabilen ender insanlardan.
hacettepe üniversitesi devlet konservatuvarı mezunudur.
acayip çok
ayşe tolga ya benzettiğim hatun.
oyunculuğundan çok sempatisiyle değerlendirilen hoş bayan , sadece bu kadar
yok efendim iyi kızı oynayayım, yok efendim aile kızı imajım olsun şeklinde takıntıları olmayan profesyonel bir oyuncu.
oynadığı diziler açısından ele alındığında şu zamana kadar çok farklı rollerde ekran karşısına çıktığı gözlemlenebilir.
misal; aşk olsun adlı dizide baba kuzusu üniversiteli bir kız karakterini, candan ötede entirikalarla dolu kötü bir kızkardeşi, sevgili dünürümde evli ve hamile bir bayanı, ağa kızında okula gönderilmek istenmeyen bir köy ağası kızını, melekler korusunda öğrenci evinde yaşayan ve kendi ayakları üzerinde durmak isteyen bir genç kızı canlandırmıştır.
işbu yüzden oyunculuk kariyerine çeşitlilik kattığı, farklı rollerin altından kalkabildiği, oyunculuğunu kalıplaştırmadığı düşüncesindeyim.ayrıca endamlı insan, hoş insan, ses tonu güzel insan.
çok güzel bir kız olabilir, çok yetenekli de olabilir iyi hoş da, konuşurken burnu tıkalıymış gibi konuşması, daha da kötüsü sürekli burnundan tosur tosur sesler çıkarması beni sinirlere gark ediyor izlerken. keşke çirkin bir burnu olaymış ama bunları yaşatmasaymış izleyen insana diye düşündürtüyor bazen o yüzden.
çok güzel bi hatun oyuncu. kardeşi de çok güzel bunun.
* hatta ikisini ayrı ayrı beğeniyormuşum da kardeş olduklarını bilmiyormuşum ben yakın bi zamana kadar öyle bi durum. hayır benzemiyolar ki ben napıyım. kaşı gözü ağzı burnu benzer ben de tahin ederim. amaan neyse.
babası diyarbakırlı imiş. ismi rojda ise kürtçede güneşin doğuşu anlamına geliyormuş.
(upupup, 04.12.2009 17:28 ~ 17:31)