yine milletin feci gaza gelmesinden dolayı kafaların, kolların kopacağı mükemmel bir festival olacak tahminimce. bu seferki biraz daha yaz ortalarına doğru olur inşallah'da yaz okulu, ot, bok derdi olmadan sorunsuzca ve rahat bi kafayla gideriz. ayrıca mekan biraz daha büyük bir yer olursa çok daha mükemmel bir atmosfer ve rahatlık sağlanır diye düşünüyorum.
açıklanan ilk grubun manowar olduğu ve ayrıntılarının çok yakında netleşeceği festival. bundan önceki 2 festivalde de mükemmel bir organizasyon gerçekleştiren rtn promotions sanırım yine dağıtacak ortalığı.
açıklanana göre tek bir günden oluşacak festival. yani 6 ağustos 2005. şu an için tek grup manowar ama daha bomba gruplar açıklanacaktır tahminen. mekan ise yedikule zindanları. böyle bir mekanda, bir metal fesitvalinin yapılması muhteşem bir şey olur sanırım. bekleyip görelim...
eğer hakkında söylenilen kulaktan dolma laflar doğruysa aha buraya yazıyorum insanın götünü uçuklatacak, cepleri boşaltacak, boyunları ağırtacak, uykusuz gecelere sebep olacak festival.
ayrıntıları yavaş yavaş belli olmaya başlayan festival. festival daha önce de dendiği gibi tek günlük ve toplam 7 grup sahne alacak. bu gruplar kısa bir süre sonra açıklanacak. kapılar saat 13:00'da açılacak ve manowar en son sahneye çıkacak. tam saati belli değil, duruma göre değişecek.
bir de konserin manowar bölümü için 4 temmuz'dan itibaren özel biletler satışa çıkacak. biletler warrior’s ticket olarak adlandırılmış ve bazı ayrıcalıkları var. hemen sayalım:
1) manowar'ı sahne önünden izlemenizi sağlıyor.
2) yakında piyasaya çıkacak olan manowar dvd'si hell on earth volume 4'un tanıtım galasına gelme fırsatı doğuyor.
3) söz konusu dvd'yi grup elemanları ile birlikte izleme fırsatınız da olabiliyor.
4) rock the nations tişörtü, manowar dvd'si ve çeşitli hediyeler kazanma şansınız da var.