her halükarda gerçekleşen bir aktivitede en azından korunma yollarından etkili birisinin kullanılması sonucu ortaya çıkan istatistik. farklı yönlere çekip prim yapmanın anlamı yoktur.
çok düşük bir rakamdır. elin oğlu rio karnavalı'nda 2 milyon prezervatif tüketiyor. ben sikişken diye, vuruşkan diye brezilyalılar'a derim. bizimki de 5000 prezervatifle övünüyor. bu ne demek? festivale katılanların yarıdan fazlası en iyi ihtimalle iki göt meme elleyip dönmüş, kalan yarının yarısı en fazla handjob olayına girmiş, kalanın yarısı blowjob takılmış, o kalanın yarısı da en fazla 1 posta sallamış. buna göre festivalde kaç prezervatif amaca uygun kullanılmıştır? ulan bu 5000'in yarıdan fazlası ihraç fazlası ürün gibi abazan çekmecelerinde "bir gün işe yarar abi" diye bekletilip 1 sene sonra çöpe atılmıyorsa bir şey bilmiyorum.
rock seks i çağrıştırır önermesinin doğruluğunu kanıtlayan olay tabiki eğer o 5000 prezervatif amacına ugun tüketililmişse.umarım bir çoğu balon olarak şişirilip atılmamıştır.
tüketilen binlerce bardak biranın yanında hoş karşılanabilecek durum. çünkü hayat denilen imanına yandığımın hedesi şöyle şu fonksiyonla işler : "hatun + 3*bira = çıplak(hatun)". asıl altı çizilmesi gereken husus libidosu etna yanardağı aktifliğinde kaynayan gençliğin prezervatifleri kullandıktan sonra ne yaptığıdır. çoğu çadırın fermuarını iki diş açıp, o aralıktan prezervatifi çekerek atma yoluna giderken bazıları der top edip gülle atma yoluna başvurmakta. tabi cenabetliğimizden midir nedir bilinmez, fırlatılan 10 kondomdan ikisi bizim çadıra denk gelmiştir. eğer istatistik yalan şöylemiyorsa 1000 prezervatif toplayıp düşman mevzilerine geri yolladık.
"- brain* isabet aldık!! - biliyorum başını koru, başını.." şeklindeki dialoglarla sabahı getirmeye çalıştık.. bira tedarikçisi firmalar olmasaydı ne kadar dayabilirdik bilmiyorum.. hala gecenin bir yarısı "allahım lütfen muşambanın başını bağlamış olsun.." diye çığlık atarak uyanıyorum..
-rock n coke'da 5000 tane prezervatif tüketilmiş.
+geçen sene mi?
-yok bu senekinde.
+bu seneki daha olmadı ki lan!
-geçen sene o zaman.
+oğlum siktir git zaman kargaşası yaşatma insanlara.