|
|
- sanıyorum ki, kral tv video müzik ödüllerinde "yılın en iyi kadın rock sanatçısı" şeklinde lanse edilmeyen, bu işte adı sanı hakkıyla duyulmuş ecnebi bir abladır.
- (bkz: tarja)
- patti smith
- beyaz tüyleri, sürmeli gözleri ve allah vergisi sesi ile bir diva... tabii ki freddie mercury.
- (bkz: doro)
- (bkz: tina turner)
- tabi ki de;
(bkz: şebnem ferah)(kenny, 29.05.2006 22:31 ~ 11.06.2007 17:49)
- (bkz: cinderella)
- türkiyede şebnem ferah olduğu su götürmez bir gerçek ancak dünya çapında bilemiyem
- eğer ki gotik bi hatunsa bu kraliçe hanımefendi, kralı şahlandırıyordur diye düşünüyorum.*
(siyah, 30.05.2006 00:02)
- linda perry vardır çok meşhur olmadıysa da herkes onu what's up ile bilir..
(bkz: eski çamlar bardak oldu)(subuo, 30.05.2006 00:03)
- gelecek yılki genel seçimlerden sonra belirlenecek siyasidir. posterleriyle tüm duvarlar süslenesidir...
(siyah, 30.05.2006 00:09)
- her ne kadar anket haline dönüşmüş bir yapıda bulunsak da, tüm dünya tarafından tina turnera takılmış bir lakaptır.
- (bkz: haluk levent)
- pat benatar ve suzi quatro arasında bir seçim yapmaya zorlayan sıfat.
(naevius, 30.05.2006 01:56 ~ 01:56)
- (bkz: janis joplin)
- zamanında bir yerlerde okumuştum:
"rock müziğin kraliçesi eğer queen'se, orospusu da kesinlike freddie mercury'dir."
- (bkz: sandra nasic)
- kanımca arch enemynin solisti angela gossow en büyük adaydır
- ilk olmalarının hatırına; (bkz: girlschool)
- türkiye'de şebnem ferah olduğuna kesin gözüyle baktığım ancak uluslararası değerlendirirsek karar veremeyerek apışıp kalacağım ünvan
(rene, 22.05.2007 02:16 ~ 02:24)
- tartışmasız tina turner ' dır. gerçi kraliçe bir tane olur ama bir kaç aday daha göstermek gerekirse
(bkz: joan jett)
(bkz: alannah myles)
(bkz: linda perry)
ve son olarak ailecek hastası olduğumuz vixen ablalar. yani
(bkz: jenna sanz-agero) : vokal
(bkz: jan kuehnemund) : gitar
(bkz: kat kraft) : davul
(bkz: lynn louise lowrey) : bas gitar
aslında daha da çoğaltılabilir. ayrıyetten yeni kraliçe olarak bir kaç yıl içinde geleceğine inandığım bir isim :
(bkz: dana andrews)
|