|
|
- muse:ya yeni bi converse modeli çıkmış inanmazsın çok tatlı,yeşil/pembe şapkamla çok güzel gidiyo.benim çizgili çorap da almam lazım bu arada,daha sadece 34 çift var.ha bi de bronx'a gidelim bi ara,dilimdeki piercing i sergilemek istiyorum da..ohaa çocuğun saça bak!ne tatlı,dreadlock yapmış..
metallica:saçlarım geçiş döneminde,kötü görünebilir,ama bi uzasın gitarın askını dizime kadar indirerek konser vericem,kambur böyle,sol ayağım hafif önde.nothing else matters çalıcaz.solosunu ben atıcam..cın cın.ciiyaaauu..kirk'ten iyi gitarist yok zaten..unforgiven bir hangi albümdeydi?
blind guardian:paladinim ben,enchanted weaponlarım var charismam 100,armorum 90'a vurdu.taksimde kadim elflerle birlikte erdem savaşı vereceğim goblinlere karşı.çekin kılıçlarınızı,sizi doğramaya geldim pis orklar!...atım nerde benim?
my dying bride:ne kadar boktan bir gün.bu sonsuz karanlığın derin keskinliğine,paslanmış hançerlerle bölünmüş kalbim günahlar kadar masum parçalara,karşı koymak,kırmızı ufuksuz bir denizde yanlız boğulmak gibi çaresizce gün ölürken gecenin soğuk nefesiyle..uçurumdan..hissiz..ben..solgun..hass cümlenin başını unuttum,bi de makyajım akıyor sanırım..
dream theater:baba şimdi sen metropolis için tek bir armoniden bahsedemezsin.mi eolik minörle başlıyo tamam ama,daha sonra duyulan jazz armonileri,unison-fusion sololar,hatta funky ritimler bile var.bu arada fa diyez minör sustained 4 yaparken 7 lisini de ekliyor muyduk dissonant olması için?
nirvana:yeni kazak aldım geçen tertemiz,hiç yırtık olandan bulamıyorum ki.ben de kendim sündürüp yırtıyom.kot pantolonu yırtarken zaten geçende elimi kesitm.ama iyi oldu sardım böyle elimi,daha serseri görüntü oldu.ya gitarımın sapına sigara takmıştım ben nerde?ananı!!yanıyo lan buuuuu!!!
linkin park:abi bir turn table alıyım diyorum ya,gitarı herkes çalıyo.takacaksın kulaklığı.nasıl yapıyo ama dj "fıçıy fıçıy"..ha? ulan yarın da hayat bilgisi sınavı var hiç çalışmadık..akşam gel bize ders çalışalım,sonra da pokemon izleriz.
bon jovi:kızım var ya bon jovi karısından boşanmış,o artık benim sadece benim biricik aşkımmmm*bed of roses söylese bana bi gün,sadece bana...offff offf..
dimmu borgir:lan oğlum bıktım artık şu deri pantolondan sabah akşam pişik oldum..makyaj da kışın neyse,yaz günü hiç çekilmiyo,asfalt gibi oldu suratım.kedi kes dedin onu da yaptık,ne hayrını gördük!!..şeytan bize kıyak yapmayı bak,suratımıza bile osurmuyo.karı kız desen,abazanın önde gideniyiz.tek karı var ortamda,yok o da bakireymiş,şeytana kurbanlıkmış,el sürmicekmişiz..peh!yeter aga!ben bırakıyom bu işi!!muse dinlerim,dreadlock yaparım,gider barda piercingli hatun yalarım..
|