rock festivalinde yere oturamayan insan modeli 

adana çık aradan

1. rock müzik gibi bir müziği oturarak dinleyemediğinden ayakta duran, kıpır kıpır olan, dans edip şarkılara eşlik eden insan modeli.
    (dillidüdük, 02.08.2006 18:38 ~ 18:40)
  2. (bkz: patatesi soyamadım)
    (bkz: güllerini sayamadım)
    (bkz: silüetin gözlerimde)
    (bkz: alakayı kuramadım)
    (ephendy, 02.08.2006 19:06 ~ 21:31)
  3. yanında gazete olan bir insansa insanların çeşitli salgılarını bırakmış olabileceği yere oturmak yerine elindeki imkanlarndan faydalanmayı bilen insandır.
    (nighttimebird, 02.08.2006 19:19)
  4. içinden geldiği gibi davranan bir insandır; zira rock müzik dinlemek milletin içip, çöpünü attığı, kustuğu yere oturmaktan tiksinmemekten çok daha farklı bir şeydir, insan üzerine bir grubun tişörtünü giydi, ayağına çok popüler ama pislenmiş hatta delikli bez ayakkabılarından giydi, kulağına küpe, kaşına diline piercing taktırdı diye rock müzik uzmanı olmaz, o müzik hakkında ahkam kesme, o müziği dinleyen başka insanları yargılama hakkına hiç sahip olmaz, zaten popüler kültürün malzemesi haline gelmiş olan bu müzik ve festivaller de tamamen ticari amaçlıdır aslında ve senin kalkıp yargıladığın insan da en az senin kadar orada oturma ve belli yasalar çerçevesinde istediğini yapma hakkını satın almıştır*, o festivalde o senin kadar rock müzik tutkunu ve sen de onun kadar tikkysindir, ha eğer "benim rock müzik anlayışım budur kardeşim, bana bunu öğrettiler, böyle bildim" diyorsan o zaman sana bir şey diyemem lakin ancak seni rock n coke reklamı tipleri başlığına yönlendirebilirim; orada bu "rock müzik dinlemenin ve festival gençliği olmanın kalıpları"na dair bilgiler mevcut, eğer şu yukarıdaki lafı etmemiş bir insansanız zaten bu başlıkta kendisinden bahsedilen insan çeşidine karşı herhangi bir önyargınız yoktur ve belki de o insanlardan birisinizdir.

sonuç olarak şu yargılanan insan evladı verdiği para ile rezil olmamak, pislenmemek istedi efendim ya da ne bileyim kalktı konser alanına coşmaya, çılgın atmaya gitti ya da çamurun içine yuvarlandı bu genellemeye sinirlenip kendini göstermek için; ne fark eder!?
    (theone, 02.08.2006 19:25 ~ 19:32)
  5. normal insan modelidir. nitekim insan dediğin çamurun,tozun,elalemin kusmuğunun içinde kendini yere bırakmak zorunda değildir,elbette bulacak etraftan bir gazete karton vs. oturacaktır üstüne. rock festivaline gelen adam,üstü başı temiz gitmemeli! bu mudur mantık(!)
    (kapsül, 02.08.2006 19:48)
  6. ayıp.

bu utanç verici hadiseyi engellemek ve gereken bilinci oluşturmak için rock festivallerinin çıkışında çamur kontrolü yapılsın. hatta festival ruhuna uygun olsun diye ingilizce isimlendirilmiş "çamur check point" adlı bölümlerde bu işlem gerçekleştirilsin.

sanki rock festivallerinde çılgın rocker'ım diye fink atanların yarısı babalarından aldıkları harçlıkla atari müziği dinleyip gelmiyorlarmış gibi yok tiki, yok wiki* edebiyatı parçaladıklarında kendimi sikecek gibi oluyorum. anasını satayım hepiniz memleketi kalkındırdınız çılgın attınız, sonra da kaliteli, seviyeli ve çamurlu bir ortamda dünya kültüründen nasiplenme hakkınızı arıyorsunuz. tiki'ler "bilmemkimin konserine gittik" diyorlar da sizin o çamurlu ortamdaki ulvi amacınız ne bir türlü oturtamadım kafada.

rock festivali nedir?

avrupa'dan iskandinavya'dan örnek alınacak şey bitti, domuz gibi çamurun içinde yuvarlanma kültürünü örnek almaktır. bence örneğin norveç black metal'ini örnek aldığımız, adamların yedi ceddini ezberlediğimiz kadar kadar isveç çeliği'ni de örnek alalım. var mısınız?
    (wondrous, 02.08.2006 19:49)
  7. kıçının keyfini bilmeyen insandır.

ayrıca:
    (bkz: ayar vermeyim derken tanım yapmayan yazar modeli)
    (venom, 02.08.2006 20:07)
  8. 1996 yılında bu tip tırtları ıslah etme amacıyla büyükşehir belediyesi büyük bir seferberlik başlatmış, yurt sathındaki rock barların tabanına killi toprak ve kum serpilmesini zorunlu hale getirmişti. keza rock barlar, konser öncesi salon egzersizlerinin yapıldığı yerlerdi.

varlık vergisini unutmayan halkım bu zulmü kolay unutmuş, nice cengaver rock bar barmeni bar zeminin kuzey ülkelerindeki "infernal delusional abyss beast" bitkisi yaprakları üzerinden damla damla toplanan yağmur suyunu 2 litrelik yazısı yırtılmış kola şişelerinin kapaklarına açtığı delikler yardımıyla tabanı çamurlamakta* kullanırken tifo, difteri falan olmuştu.

tüm rockbarların bu çamurlu toprakla döşenmesinin fikir babası ise cannibal corpse grubuydu. butchered at birth albümüyle türk kasaplarının hayranlığını kazanan grup, eşleri ile yaptıkları istanbul gezisi esnasında sıkı fanları olan kasapların dükkanlarının zeminin talaşla kaplandığını görmüş ve türk metal piyasasını tikkylerin elinden çekip almak isteyen büyükşehir belediyesi'ne bu dahiyane fikri sunmuştu.

1996 yılının sonuna geldiğimizde, artık beyaz atletli sepultura fanlarının atletlerinde çamur lekeleri gözle görülür hale gelmişti.
    çalışmaların son ayağı istiklal'de ismi önemli olmayan bir rockbarda yapılmış ve günün onur konuğu dimmu borgir vokalisti shagrath yaptığı açıklamada; tabanı çamurlu, iskandinavkokan, sert olan** tesisi sayısının artmasının sevindirici bir gelişme olduğundan dem vurmuştu.

işte rock festivalinde yere oturamayan insan modeli bu uygulamanın başlatılma sebebi olmuş, kısa sürede kökü kazınmış, tozlu, çamurlu tarih sayfalarında yerini almıştır.
    (palanthaser, 02.08.2006 20:52)
  9. urfada sıra gecesine ayakta iştirak etmekle aynı şey olduğu iddia edilir.
    (ephendy, 02.08.2006 21:24)
  10. (bkz: @903513)
    (olahabeoy, 02.08.2006 21:29)
  11. (bkz: basurdur o basur)
    (spotless mind, 02.08.2006 21:50)
  12. (bkz: metal festivalinde çimlerde uyuyan insan modeli)
    (keyif pezevengi, 02.08.2006 22:16)
  13. (bkz: @903499)
    (wondrous, 01.03.2007 23:33)