içinde 8 geçen her başlığa beşiktaş yazan,
güney amerika ülkeleri milli marşlarını ezbere bildiğini sandığım,
nickinden mütevellit bir kobraya sahip olduğunu ima eden yazar. *
edit: sadece güney amerika değil adını bilmediğim uzak diyarlarda bulunan kaç tane ülke varsa milli marşlarını biliyor.
an itibariyle sol frame in içine eden şahsı muhterem. dünyanın çeşitli ülkelerinin milli marşlarına olan merakını da merak etmekteyim, anlıyorsa da açıklamasını beklerim. kaptırmış gidiyor eleman, umursayacağından değil ama; 'yeter lan!'
sanırım henüz taze milli olduğunu bize anlatmaya çalışan yazar*
sıradaki milli marşı buradan almanyadaki dayımın oğluna, vatani görevini yapmakta olan dedem berkcan a ve tüm sevip de kavuşamayanlara göndermek istiyorum.
ne çıkarsa bahtıma...
edit: gana geldi mk, insan bir fiji, bir havai adaları gönderir. ne yapcam ganayı, kçıma mı sokcam?
anlayabildiğim kadarıyla feci tematik yazar. milli marşla bozmuştur kafayı sanırsam. ama emek işidir saygı duyulasıdır. yeni temalarını bekliyoruz kendisinin.
16 milli marş başlığı saydım. tabi bu benim saydıklarım. vardır bi 30 kadar. hayır solomon adaları, sri lanka yetmiyormuş gibi ülke statüsü kazanmamış katalunyayı bile eklemesi beni hayrete düşürdü. çok ileri gittin hocam.
girileriyle ilgili sayısal skor yakalama adına,ülke milli marşlarıyla kuru kalabalık yarattığını düşündüğüm hevesli. yazar olacak adam kendi milli marşından belli olur.
yok,illa ki bildiklerimle sözlük ortamını besleyeceğim,bilgi havuzumun suyunu herkes kana kana içsin diyorsan,"ülke miili marşları" kitabını tavsiye et kurtul!
benim gibi bir mülayimi,sözlük ortamında bir yazara sataşmak zorunda bıraktın ya,helal olsun!
paşam! otuzbir çekeceksen bunun başka yolları da var. ne diye kirletiyorsun sözlük ortamını. önceki yıllarda maç spikerleri,maç anlatırken ille de konuşmuş olmak için stadyumun basamaklarından,ne bileyim güneşin o anki açsından filan bahsederlerdi.
ilahi! konu sıkıntısı çekiyorsan buyur:(bkz: @2049420)
türkiye komünist partisinin seçmen sayısına çok fena kafayı takmış yazar. başlığı sol çerçevede tutma amacıyla girilerini taksit taksit giriyor sanırsam ama eksi oyları peşin peşin alacağa benziyor.
eğer bir gün afrika vatandaşı bir hatun ayarlarsam bu kişinin sayesinde olacaktır, çocuklarıma kendisini anlatacağımdır
ananızla nasıl mı tanıştım durun anlatayım roccocan diye bir yazar vardı, afrika milli marşları yazar ve bizleri bilgilendirirdi
işte bu sayede ananızı tavladım
tematik giri girdiği için sözlüğün ebesiyle münasebete girdiğini düşünmediğim yazar. çocuk sözlüğe bilgi namına bir şeyler katıyor. bu hemen neden sözlüğün ebesiyle ilişkilendiriliyor anlamıyorum.