görseller
roboroachroboroach
roboroachroboroach
belki ilginizi çeker
  1. · why me why all the times me
  2. · papa roach
  3. · unutulmaz çizgi film replikleri
  4. · erkekler her yaşta çocuktur
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · zongul ducks
  3. · dünyanın en seksi şarkısı
  4. · beşiktaş
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · the twilight saga new moon
  7. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  8. · gregorian
  9. · desperate measures

roboroach  

1. yeni dönemlerin eğlenceli çizgi film dizilerinden
    üstünde devreler bağlanıp deney yapılan hamaböcüğü kaçıp prize giriyor ve enteresan güçleri olan absürd bi yaratık oluyor
    (greeen, 16.05.2005 01:05)
  2. regin zengin olma hayalleriyle başlayan maceraları her seferinde "neden ben, neden her zaman ben??" nidalarıyla son bulur.
    (anorash, 12.01.2006 17:20)
  3. jetix'in şahane çizgi filmlerinden biri dahadır.
    kız arkadaşları olmayan ve çok vakitleri olan bilim adamları bilgisayarlarla böcekleri birleştiriyor. ortaya yarı bilgisayar yarı böcek olan roboroach, çıkıyor rube adındaki bir hamam böceği bir de üç kağıtçı kardeşi reg var..
    (gelmir tasartir, 16.11.2006 09:16)
  4. reg ve rube'un sağlam ve ansızın ortaya çıkan komik diyalogları ve olayları ile bana bir zamanların darkwing duck'ını hatırlatan çizgi film.
    (bkz: hastasıyız)
    (stone cold, 16.11.2006 13:02)
  5. çok sevdiğim çizgi filmlerden biri..reg gibi kendine hayran bıraktırma potansiyeli yüksek bi karakter barındırması izlenmesi için yeterli bi sebep kanımca..
    (godofforbiddenlight, 08.08.2008 14:06)
  6. kanada yapımı çizgi filmdir. bir deney sırasında süper kahramana dönüşen rube ve erkek kardeşi reg'in maceralarını anlatır. rube sürekli iyilerin yanında, adaletli iken, reg'in tek derdi cebini doldurmaktır. her bölümde rube'u kendi çıkarı için kullanmaya çalışsa da, işler hep tersine gider ve iyi olan kazanır. en sonunda reg isyanını hep aynı şekilde gösterir ; neden ben? neden her zaman ben?
    (bkz: why me, why all the times me)
    (sakura, 20.04.2009 23:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil