robson de souza robinho *  

adana çık aradan

1. brezilyanın santos takımında top koşturan genç yetenek
    (elchupacabra7, 21.03.2004 21:05)

2. geleceğin maradonası veya ronaldosu diye adlandırılan yeni yıldız adayı
    (mhu, 21.03.2004 23:55)
  3. artık real madrid başarısı için ter dökecek brezilyalı genç yetenek.
    (being tajik, 28.08.2005 13:46)
  4. çelimsiz fiziği ve dan petrescu'yu anımsatan ağlak bakışlarına rağmen çok çevik ve yetenekli olması ile günün ve geleceğin yıldız adayı olmayı başarmış brezilyalı, ve tabii ki -yine- tinerci saçı modelli forvet.
    (palanthaser, 28.08.2005 13:50)
  5. robinho madrid'e geldikten sonra kara kara düşünmeye başlamıştır. bunlar benim gelecek taraftırım mi olacak, bu hanzolar da neyin nesi? kızları da bi boka benzemiyor, şu selülit bacaklara, şu sarkık gögüslere bak.ya bi de utanmadan açık saçık giyiniyorlar, güzel olsalar neyse. keşke annemi dinleyip fenerbahçeye gitseydim. fener bana fıstık gibi da manken ayarlardı, krallar gibi sevişirdik onla.bu arada robinho'nun düşünceleri yarıda bırakan basın mensubu şu soruyu iletir: taraftarınıza bir şey söyler misiniz? robinho'nun ağlamaklı cevabı ise: annenizin dediklerine kulak asın.
    (being tajik, 28.08.2005 14:19)
  6. (bkz: robinho)
    (lord andurien, 08.03.2006 22:28)
  7. salon futbolundan yetişmiştir.bu nedenle fizik olarak şu anda avrupa futboluna ayak uyduramamakta.ronaldinho da psg ye ilk geldiğinde bunun gibi çelimsiz bir şeydi.sonra kendine baktı nerelere geldi.kendisine tavsiyem yemek ayırt etmesin , sabahları çiğ yumurta içsin.yoksa brezilya ligine dönmesi an meselesi olur.
    (xander, 16.01.2007 16:31)
  8. real madrid'de ilk onbir oynayacak kapasiteye sahip olmadığını düşündüğüm genç yetenek. fizik gücünün zayıf olmasının yanında defansif yönü de zayıf. ayrıca koşup pres de yapmıyor. bu bakımdan karşısında biraz çabuk bir savunma oyuncusu olduğu zaman etkisiz kalıyor.
    (dolphins were monkeys, 17.06.2007 23:32)
  9. bugün copa america maçında hat-trick yapmış oyuncudur. zaten milli takımda sergilediği performans çoğu zaman yeter olmuştur ama real madrid'de beklenen performansı sergileyemez başlarda. geçtiğimiz sezon avrupa futboluna iyice alışmış ve madrid'in en iyi oyuncusu olduğunu göstermiştir. göstereceği bir şey daha kalmıştır ki, o da ronaldinho'dan daha iyi olduğudur.
    (eskiunited, 02.07.2007 04:28)
  10. santos'un elano'lu diego'lu renato'lu ricardo oliveira'lı delifişek kadrosundan çıkıp,kılıfını yırtıp tepelere çıkmış forvet.bu genç de ronaldino abisi gibi futsaldan yetişmedir.copa america'da koskoca brezilya'yı tek başına sırtlıyor gibi görünse de unutulmamalıdır ki o brezilya'nın yalnızca 2.takımıdır
    (raymond k hessel, 06.07.2007 18:06)
  11. chelsea'li gibi!

zaten adam ayrılmak istiyordu. real madrid de 29 milyon sterlin'e hayır diyemedi ve chelse'nin teklifini kabul etti. iş artık kontrat aşamasına kaldı. eşşeklik etti bence.

http://www.telegraph.co.uk/...

edit: evet manchester city'li artık.

http://www.thesun.co.uk/...
    (nokia şarzı, 27.08.2008 15:32 ~ 02.09.2008 11:07)
  12. sürpriz yapıp son dakika golü ile manchester city e transfer olan futbolcudur.
    (superpippo, 02.09.2008 02:11)
  13. chelsea'ye gideceğim diye ağlayıp zırlayınca kapının önüne konan fakat kapının önünde berbatov'u man utd'a kaptırmış azman arapların yeni kontrollerine aldığı manchester city'yi bulan futbolcu. 32 milyon pound'a satılmış.
    (weird science, 02.09.2008 02:11)
  14. chelsea daha robinho gelmeden sitesinde robinho forması satıyordu. futbolu yakından takip eden çoğu kimse oha çekmişti bu hadise karşısında. real madridten chelseaye gitmesine kesin gözüyle bakılıyordu ama ne olduysa manchester citye gitmiş bir anda. araplar futbolcu azmanı gibi. kimi boşta görse saldırıyorlar. robinho'ya 42 milyon euro verecek kadar başları dönmüş.
    (jit, 02.09.2008 02:16 ~ 02:17)
  15. 42 milyon euro ya transferiyle şaşırtan futbolcu. daha geçen sene henry 24 milyon euro bu sene de ronaldinho 20 milyon euro civarında bonservis ücretleriyle transfer olmuşlardı.

ikisinin bonservis ücretlerinin toplamı robinho'nun bonservis ücreti kadar ediyor fakat robinho bu iki futbolcunun toplamı kadar para verilebilecek kalitede bir oyuncu mu? sanmıyorum.

petrol insana neler yaptırıyor azizim.umarım bu araplar halı saha maçlarında beni görüp sahibi oldukları bi takıma transfer eder de kurtarırım kendimi.
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 02.09.2008 18:09)
  16. manchester city' ye transfer olduktan sonra "transfer sezonunun son gününde chelsea muhteşem bir teklif yaptı ve real madrid de bu teklifi kabul etti. sonuçtan çok memnunum" mealinde açıklama yaparak aklının ne kadar karışık olduğunu görmemizi sağlamıştır.

(bkz: nerdeyim lan ben)
    (morinsan, 04.09.2008 14:33 ~ 14:40)