04.08.2007 tarihinde üsküdar'da gerçekleşecek ve büyük bir ihtimalle 1. takımın hezimete uğrayıp tası tarağı toplayıp evlerine kaçacağı zirve olacaktır...
maçın bitimi ile üsküdar ahalisinin 2. takımın destansı zaferini havai fişekler ile kutladığı zirve olmuştur....evet bu kadarını beklemiyorduk. ne yalan söyleyim belki fark olur dioduk ama ezeceğimizi düşünmüyorduk. özellikle birasız, draco ve nihavenduyek'in aylardır süren provoke edici yazılarına iyi bir cevap oldu sanırsam..her gece birbirimize mesajlar attık. "abicim alacaz,inanalım başaracaz" dedik.youtube'dan platini'yi,beckenbauer'i,rikard'ı seyrettik. bloklar arası iletişim üzerine tartıştık,demek isterdim ama bunların hiçbirini yapmadık.ne biçim takımdık arkadaş öle anlamadım. sahaya geldim bir selam çakan olmadı. ilk onbeş dakika zaten gol mol olmadı.ortalıkta dolanan 15 tane dalyan gibi çocuk hangisi bizim takımdan bilmiyorum. birisi gelse "abi ben senin takımındayım at topu bana" dese atacam. kim nedir ?kim kimdir ?huylu mudur ,huysuz mudur ? belirsiz...işte bu kaos ortamında attım kendimi sol beke ileride çıkmadım ,trip mahiyetinde ama durumuda anlayan çıkmadı ...helebağlaç bu lafım sana abicim 10 tane gol attın insan gelir "seko'cum ileri sen çık" der "sende gol at .sende gol sevinci yaşa "der. takım 15 tane gol atmış biz hala geride milleti kovalıyoruz.ne çok gol atmayı seviyomuşsun arkadaş...zaten selimiye stadına geleyim derken taksicileri zengin ettik onada kafam bozuldu. bi de abicim neden öle 16 adam bir odaya tıkıştık anlamadım valla insan bir garip hissediyo o kadar adam bir odada maazallah ..tövbe tövbe