eskiden çok daha iyi şutlar çeken, zamanında 0 diye tabir edilen yerden gol de atan, real madrid ve brezilya milli takımının değişmez oyuncularından, fransaya attığı golle itü dahil tüm üniversitelerde fizikçilerin üzerinde araştırma yaptıkları söylenen, efsanevi sol bek (her ne kadar tüm sol kulvarı alsa da)...
davids ile birlikte önemli olan boyu değil işlevi deyişine örnek verilebilecek isim...fransa-brezilya maçında attığı gol fizikçiler tarafından uzun süre incelenen ve fizikçileri şaşkına çeviren insan.
önünde baraj kuranların elleri ile vücutlarının hangi noktalarını kapatmaları konusunda ortalama 5-10 dakika düşündüren adam. lakin vuruşunu yaptıktan sonra top direkt kaleye gitmişse ki %70 gol olur, baraj kuran elemanlar derin bir oh çeker ve maça devam ederler.
fifada agresiflik derecesini düzgün ayarlayamadığınız zaman bütün takımı gaza getirip kırmızı kart üstüne kırmızı kartla sahada oyuncu bırakmayan brezilyalı oyuncu.
bu adamı severim harbiden çok severim. bu adamı sevmem için bir kaç neden vardır.iyi oyuncudur. kodummu oturturum cinsinden şutlar çeker.fizik kurallarıyla taşak geçecek tarzda frikikleri vardır.
bunun yanı sıra çirkin bir adamdır.çirkin olduğu için ise ayrı bir severim.
mesela ben daha kızlardan ’’ayyy roberto carlos yakışıklı adam bi kere istese veririm’’ türünde laflar duymadım.
ama ne duydum ’’ ayyy david beckham çok yakışıklı bi kere istese veririm’’ aha da bunu duydum..
bu nedenle beckham denen denyoyu hiç sevmem.hem o totoroş parayı vurmuştur. aha da gıcık olmam için ikinci neden..
aynı ortamda bulunduğumuzda kızların sadece ona kesileceğini bilmem ise, bu herifi sıçtığım bok kadar sevmemem için üçüncü neden.
ama roberto carlos ile aynı ortamda bulunduğumuzda kızların yarısı ona,(o da parası var diye) yarısı da bana bakar. kardeş kardeş geçinir gideriz.
fb tv'de de açıkça görülecek üzere bitmiş olan transfer. fenerli olmasam da takdir ediyorum, sonuçta kaç yaşında olursa olsun kendisini türkiye'ye getirmek zor bir iş, hayırlısı olsun diyelim.