robert trujillo   

adana çık aradan

1. bir zamanlar ozzy osbourne'un da basçılığını yapan, suicidal tendencies'de çalmışlığı bulunan, metallica'nın şimdiki şebek basscısı. sahnede yaptığı abuk hareketler ile zaten son yıllarda sıçmış olan metallica'nın karizmasına iyice eksilere çekmişliği bulunan orangutan.
    (creepingdeath, 25.03.2005 00:58 ~ 01:02)

2. metallica'nın bittiğinin simgesi. nerde cliff, nerde jason dedirten maymun kılıklı şahsiyet.
    (bard, 30.09.2005 22:47 ~ 22:53)
  3. biyolojik yönden insan'a benzemediği gerçek olsa da, suicidal tendencies'in efsane döneminde çalan, funkie besteleri daha bir süper olan, ayrıca cliff'den sonra stil ve teknik olarak metallica'da çalmış (henüz çalmadı, çalacak) en süper basçı olan şahıs.
    (ben bilmem beyim bilir, 30.09.2005 23:41)
  4. aramızda akrabalık bağının olup olmadığını bir türlü kestiremediğim insan.
    (venom, 20.06.2006 14:18 ~ 16.03.2007 01:28)
  5. jason newsted'ın yerini asla dolduramayacak goril.
    (hexagram, 25.08.2006 18:19)
  6. arkadaş haklkında yapılan hayvan tanımlamaları üzücü olmaka birlikte metallica fanatizminin hassaslığına verip mazur gorülmelidir.kendisi yapılı bir arkadaş olmakla birlikte gerçekten çok saglam bir basçıdır.unutulmamalı ki girdiği grubun adı metallicadır ve onu bu gruba dahil edenlerden daha iyi müzikten anladığınızı iddia edemezsiniz.adamlar begenmiş almış sizede o gorilin bokunu yemek düşer.
    (şimdilikkararveremedim, 21.01.2007 14:58)
  7. jason la ayrı dünyaların insanıdır kendisi.suicidal tendencies ın rock dünyasına altyapı gibi çalışıp kaliteli müzisyenler hediye ettiği zamanlarında çalmıştır.jason karizmasına asla sahip olamayacaktır.doğru.bir metallica fanı için alışması zor bir eleman olduğu da açıktır fakat bir suicidal tendencies dinleyicisine ya da en kötü ihtimal sıkı bir ozzy fanına sorduğunuzda kendisinin ne kadar yetenekli bir bassçı olduğu cevabına ulaşacaksınızdır.adamın şanssızlığı metallica nın en kötü zamanına denk gelmesi hem de jason ın yerini doldurması istenmesidir.
    (floydzede, 21.01.2007 15:12)
  8. tam adıyla: roberto agustín miguel santiago samuel trujillo veracru.
    yani trujillooğullarında veracru'nun oturan boğayla kavgasında doğup barışa sebep olan roberto.

ayrıca annemle konuştum, robert akrabamız mı dedim?
    benim böyle bir kardeşim yok dedi.

kız halaya oğlan dayıya derler.
    (venom, 22.05.2007 20:05)
  9. bass gitarı penayla çalmayan, parmaklayan şahsiyet, metallicaya katılmasının temelinde de bu var. hatta grupla ilk stüdyoya girdiği gün bassı penayla çalmayı teklif etmiş ancak grup üyeleri buna şiddetle karşı çıkmışlar, çünkü eski günlerine dönmek ve cliff burton benzeri bir bassçıyla çalışmak istediklerini söylemişler. he eski günlerine dönebilirler mi? bok dönerler çünkü metallicayı metallica yapan iki şahsiyet dave mustaine ve cliff burton'dır * *ve ikisi de artık yoktur. ayrıca bir diğer facia için;

(bkz: st.anger)
    (hysteria, 22.05.2007 20:14 ~ 20:16)
  10. hakkında atılıp tutulmasına anlam veremediğim çok kaliteli bassçı. ayrıca kendisi metallica daki diğer bütün elemanlardan daha hakimdir enstrümanına. kendini kanıtlamak gibi bir kaygısıda yoktur, olmayacaktır. referansları metalica nın şuanki halinden kat kat üstündür (bkz: suicidal tendencies) (bkz: ozzy). ayrıca abimize goril ayı vb. tarzında laf atanlarada yiyosa suratına söyleyin diyorum sadece.

edit: içimde kaldı bunuda söylemeden edemicem. bu adama b.k atanlar sadece some kind of moster ı izlesinler metallica nın şuanki tek gerçek karizmatik üyesinin kim olduğunu görsünler. başta denemelerden önce adamla ta.ak geçen lars ın rob u çalarken gördükten sonraki yüz ifadesine dikkat. abimiz kendini gösterdikten sonra direk 1.000.000$ avansla işbaşı yapmıştır grupta.
    (jarlaxle, 08.08.2007 23:10 ~ 22.08.2007 04:30)
  11. enstrümanına hakim fakat grubun diğer üyelerinin karizmasından uzak kişi.
    (darksideofthemoon, 08.08.2007 23:29)
  12. ciff burtondan sonra metallicaya gelen en iyi bass gitarist parmakları ile bass çalan ve hızlı çalan nadir insanlardan saygı duymak lazım
    (nigthmare, 08.08.2007 23:35)
  13. metallica bir boyband olmadığına öyle çok yakışıklı ve karizmatik olmasına gerek görmediğim bas gitarist.adam iyi de çaldığına göre bize birşeyleri yemek düşer diye düşündüğüm kişi.
    (lord hypnos, 08.08.2007 23:52)
  14. sahnede kendini kasan görüntüsünün yanı sıra, metallica'da çaldığı bass'ı kendisinden başka duyan olmadığına göre, niye o hareketleri yapar anlamış değilim. ayrıca

(bkz: tuvalete sıçar pozisyonda gitar çalmak)
    (seanpenn, 06.02.2008 16:02)
  15. istediği kadar iyi basçı olsun , istediği kadar iyi bilmem ne olsun asla ve asla metallica ya yakışmayan basçı.

(bkz: cliff burton)
    (hplovecraft, 06.02.2008 16:05)
  16. tam adı:

robert agustin miguel santiago samuel perez de la santa concepcion trujillo.
    (kaamos, 19.02.2008 14:45)
  17. jason newsted'den daha yetenekli olduğunu düşündüğüm bir insan irisidir kendisi.duruş ve tip açısından diğer üyelerle pek bir alaksız durmaktadır.o veya bu yüzden önyargılı olunsada,bu adam kaliteli ve sağlamdır.
    bir orion performansı vardır ki bitirir beni ...
    (zerdusht, 19.05.2008 04:43)
  18. metallica'nın başarı grafiğine bakılacak olursa basçıların katalizör ya da inhibitör görevi olduğunu görebiliriz.
    cliff burton ile master of puppets zirvesine çıktıktan sonra, newsted ile justice ve black ile de başarılı olduktan sonra load ile düşüşe başlamış, trujillo ve st.anger ile dibe oturmuşlardır.
    sonrasını izleyelim, görelim...
    (archangel tyrael, 19.05.2008 08:58)
  19. basçılarını kaybettikçe düşen metallica'nın son basçısıdır. artık metallica şu haliyle kime bası verse* değişen pek birşey olamayacağından kendisini kontenjan elemanı olarak değerlendirebiliriz.
    (lamentable belaborment, 21.05.2008 17:31 ~ 17:31)
  20. sahne duruşunu falan bilmem, ama sağlam bir bas gitarist. rock am ring 2006 konserindeki orion performansını izleyip de hala nasıl bok atıldığını anlamadım bu adama. ayrıca st anger albümünde basları bu adam değil, bob rock çalmıştır. yani kendisinin grupla yapılmış bir albümü yok henüz. dolayısıyla st anger' ın kötü bir albüm olmasıyla hiç bir alakası yoktur kendisinin.
    (ekipler amiri kenan, 06.06.2008 14:13 ~ 14:13)
  21. rabırt tru(ğ)hiyo diye okunan isim.
    (deep thinker, 06.06.2008 14:28)
  22. lars ulrich ve james hetfield’a göre cliff’ten beri dinledikleri en iyi bassçıdır ama kanımca jason newsted’in yanından bile geçemez kendisi. metallica'ya yakışmadığını, metallica'nın canlı performanslarını izlerken sahnede sırıttığını düşünüyorum. hatta bazen o kadar çok abartıyorum ki videoyu durdurup 'kimsin lan sen? ne işin var burda. in aşağı jason'ı çağır o gelsin, o çorapları da çıkar!' diyorum, sinirleniyorum. sonra videoyu kapıyorum geçiyo bütün sinirim.
    (everything in its right place, 23.07.2008 17:01)
  23. 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri nde jason newsted in boşluğunu kesinlikle dolduramayacağını üzülerek birkez daha anlamış olmamı sağlayan bassistmsi. jason da gidince metallica nın elindeki son kalede düşmüş oldu.konserde 80.000 gözün aramış olduğu; ah bir yerledren cıkıverse de 5 dk.da olsa headbang yapsak dediği kişidir.

jason'ın rob'dan ii bir bassisttir.zira bu görüşü benimsemedeki dayanak noktalarım;

flotsam & jetsam - doomsday for the deceiver

metallica - my friend of misery

metallica - cunning stunts

..............ve özelliklede ;

flotsam & jetsam - metal shock(doomsday for the deceiver albümünde 6.track )
    (pentagram6761, 12.08.2008 10:54 ~ 10:59)
  24. çok güzel flamenco çalan kişidir.mission metallica'daki videolardan birinde bu yeteneğini serglemiştir ki çaldığı melodilerle rifflere çeşitlilik katacağını düşünmekteyim kendisinin.
    (lord hypnos, 28.09.2008 13:12)