görseller
robert pattinsonrobert pattinson
robert pattinsonrobert pattinson
belki ilginizi çeker
  1. · henry cavill
  2. · cedric diggory
  3. · kristen stewart
  4. · emilie de ravin
  5. · engin altan düzyatan
  6. · little ashes
  7. · twilight
  8. · edward cullen
  9. · let me sign
  10. · romance in 2008
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · domuz gribi
  4. · colin kazım richards
  5. · boylumlama
  6. · yaran diyaloglar
  7. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  8. · lycanthrope
  9. · chaghdash

robert pattinson  

sayfa  / 3
  1. geleceğin yıldızlarından, 86 doğumlu ingiliz aktör.
    aslında twilight ile yeteri kadar yıldız oldu da denilebilir.
    (kefaret, 04.01.2009 01:58)
  2. aynı zamanda harry potter filmlerinde cedric diggory i oynayan aktör.
    (seytan90, 20.01.2009 00:20 ~ 04:43)
  3. little ashes isimli filmde salvador dali'yi oynayan afet pardon şahsiyet.*

not:mavi gözlü bir insan aslında kendisi.ama nedense kahverengi lensleriyle daha çekici gelmiştir bana.
    (pandalari koruyalim, 27.01.2009 10:57 ~ 02.02.2009 19:13)
  4. cedric diggory olduğu zamanlar cedric'in karizmasını yeterince yansıtamamış, şimdi ise haşinliği gayet üzerinde adam. ayrıca edward cullen rolundeki tipinin cedricten en önemli farkı edward'ın kaşlarının alınık olmasıdır.* oldukça çirkin yüz hatlarına sahip olsa bile yüzünde değişik bir uyum vardır. burnu ve çenesi suratına oldukça keskin bir ifade katmıştır. oyunculuğu için ise pek birşey söyleyebileceğim adam değildir kendisi pek de izlemişliğim yoktur. ama daha önceden çok etkilenmişliğim vardır o ayrı.
    (laein, 27.01.2009 23:16)
  5. twilight filmindeki rolüyle kızların gönlüne bildiğin tahtı kurup oturmuştur. böyle yakışıklıların etrafında olmasını dileyen, her fotosunu gördüğünde "ahh" çeken ve bunu doğuran anaya teşekkür eden kızlar güruhu gittikçe büyükmektedir... n'aptın rabırt?
    (gonewiththesin, 12.02.2009 18:51)
  6. kızların son dönemlerde vermeyi istediği kişi. erkek yazınca abazan oluyo lan.
    (darksideofthemoon, 14.02.2009 20:35)
  7. little ashes filminde, salvador dali'yi ete kemiğe büründürendir. vermek, almak mevzu bahsine gelince twilight'ı izleyen ve kaldıramayan bünyelere ceza gibidir.
    (küflü prenses, 20.02.2009 22:00)
  8. 81. oscar töreninde "romance in 2008" adlı bir bölümü sunmuş olan aktör. filmdeki karizmasını gerçek hayata yansıtmaya çalıştığı belli. özellikle dik dik bakışlar atmaya çalışıyordu. lakin bir süre sonra tıpkı filmde olduğu gibi o ilginç, rahatsız eden mimklere hayran hayran bakmaya başlıyor insan.

(görsel: robert pattinson/67958)
    (jadore, 25.02.2009 07:53 ~ 04.03.2009 19:30)
  9. evde beslenir mi ki bu?
    (paramour, 28.02.2009 21:18)
  10. harry potter'ın gölgesinde kaldığında pek dikkat çekememiş, twilight filmiyleyse herkeste "taş" izlenimi bırakmış aktör. yalnız kitaptaki edward cullen daha da bir "taş" gibi geliyor. e insandan bozma vampir de en fazla bu kadar olabiyor, hele bir de parlarken var ya, işte.. neyse..
    (always alone, 02.03.2009 12:50)
  11. twilight filmiyle öne çıkan ve gayette başarılı oynayan aktör. zira öpüşme sahnesinde acı çekiyormuşcasına öpüşmesi bunun örneklerinden bir tanesi.

ayrıca kendisini beğenen kızlarada " ben piçin tekiyim , hep içen biriyim.beğenilicek biri değilim" demiştir.ama ne acıdır ki sevdiğim kız hergün bundan bahsetmekte. kendilerine gıcığım bu yüzden.
    (kirijolith, 25.03.2009 23:19)
  12. hep yanımda olsun, mutlu olalım dediğim insanüstü varlık.
    buradan kendime tavsiyem var;
    ergenlikten çıkalı çok oldu ama hala kafa kıt. kızım o hayali bir kahraman. kendine gel.

*edward hayali, robert gerçek. salak oldun sen iyice.
    (bkz: yazar burada kendine kızıyor)
    (70 milyon bizi izliyor, 07.04.2009 23:00 ~ 23:06)
  13. twilight filmiyle dikkatimi çeken, yakışıklı değil ama şeytan tüyü olan cinsten birisi. filmdeki o donuk, cool, aşk adamı tavırları etkileyiciydi. diğer fotoğraflarında da maalesef pek parlak bir tip değil.
    (ceyus, 14.04.2009 01:08)
  14. hem yakışıklı hem karizmatik olmayan kişilik.twilight da o kadar çok makyaj vardır ki yüzünde sırf makyajı bozulmasın diye film boyunca kristen stewart cığımı bir kez olsun götürememiştir.bizim engin altan düzyatan ın ecnebi ve çirkin versiyonu.çirkin evet...
    (naylon brando, 08.05.2009 20:56)
  15. vampirlerin en kralı en yakışıklısı. keşke benimde böyle bir vampirim olsa beni de vampir yapsa dediğim insanüstü yaratık
    (breeze84, 16.05.2009 15:21)
  16. liseli genç kızlar tarafından "ay edbııırt" şeklinde garip ünlemlerle fotoğraflarına bakılan çoktan ünlü olmuş, bizim bu kıyılardaki kızların hepsinin aklını başından almış genç adam. bazı genç kızların cep telefonlarında fotoğraflarını bile gördüm... hatta birisi duvarkağıdı yapmıştı bir fotoğrafını.
    (biletli, 16.05.2009 16:08)
  17. yakışıklı bir aktörmüş. ben demiyorum kızlar diyor. ha görmedim mi kendisini ? tabi ki gördüm, alacakaranlık filmini de izledim. ama hiç de yakışıklı değil aslında. hayır kıskanmıyorum, gerçekten yakışıklı değil.
    (hollybox, 16.05.2009 16:11)
  18. son zamanlarda bana çektiren aktördür.

her şey kız arkadaşıma hediye olarak twilight serisinin kitabını almamla başladı. *

hepsini okudu sonra saçma sapan şeyler istemeye başladı benden, "wildchild niye arabadan indiğimizde hiç sen benim kapımı açmıyorsun" "keşke vampir olsaydın" "edward kadar kusursuz biri olsan ne güzel olurdu ama öyle biri olamaz ki.." gibi cümleler ile. sonra filmini izledi,ben haliyle vasat buldum bu sefer filmdeki edward'a taktı.son kaç gündür nasılsın demiyor twilightın ikinci filminin ne zaman çıkacağını daha öğrenmedin mi diyerek beni sıkıştırıyor. ne uğursuz bir karakter bu edward be..

robert pattinson sana sesleniyorum: peşimizi bırak artık hayatımı alt üst ettin ulan it!
    (wildchild, 16.05.2009 16:27 ~ 16:29)
  19. harry potter filminde oynarken daniel radcliffe'in yanında ilgimi çeken ve hayranı olduğum,fakat zamanla twilight denen film serisinden(yada kitap mı her ne haltsa hiç ilgilenmedim) tüüüm teenaleminin hastası olduğu şahsiyet.bir insana ben önceden hayranken sonradan böyle popüler olup herkes ''aşkoooomm'' diye karşıma çıkınca tepem atıyor.

sevmiyorum seni robert.
    yakışıklı değilsin,hatta yakışıklı değil ama karizmatik grubunda bile değilsin.
    sadece bakışların güzel,o da bir işimize yaramaz bu rob.hadi canım hadi..
    (gözyasi sisesi, 17.05.2009 15:19 ~ 15:19)
  20. benim gözlemlediğim kadarıyla bayanlar bu konuda ikiye ayrılıyor ya çok beğeniyorlar ya da hiç sevmiyorlar. ben de ilk gruptayım.
    (naunet, 17.05.2009 17:45)
  21. saçlarını yıkamadığını söyleyen o kadar da yetenekli olduğunı düşünmediğim aktörümsü
    (tozpembehayallerdenardakalantoz, 06.06.2009 10:16)
  22. sadece vampir olarak kalsın, onun dışında başka birşeye benzemiyor dedirten aktör.
    (pinkflamingo, 06.06.2009 10:59)
  23. şehla gözlü gibi geliyor bana ama yine de çok yakışıklı be. farklı bir cazibesi var bana göre. hiç sevmem renki gözlü, beyaz tenli adamları. ama bu, bu çok farklı donukluk, bakışları cezbediyor.

hem kanım da 0+ gerçekten bi vampir olsa beni de.. öhhmm şey karizmatik bir yetenek.

(bkz: liseli salak yazar)
    (simliboya, 09.06.2009 17:07)
  24. hayallerimdeki edward'ı yıkmış aktördür.
    hiç ama hiç yakışıklı olmadığını fakat filmdeki rolünün ve karizmasının bu bastırdığını düşünüyorum. tıpkı alexander rybak'ta olan şey bunda da var bence. gördüğüm her fotoğrafı bana çirkin geliyor ama filmde delicesine bir çekiciliğe kavuşuyor.
    ama yine de stephen meyer'in aklındaki edward henry cavill iken ve 5000 kişi edward'ı oynamak için başvurmuşken robert pattinson ne alakaymış yani onu anlamadım. bir henry cavill'a bakın bir de robert pattinson'a.
    eksilemeden önce bir daha düşünmenizi rica ediyorum.
    nerede o mermer gibi ten,meleksi bakış.. robert pattinson'da mı ? yapmayın canım .
    (angelic lover, 10.06.2009 14:14)
  25. taş gibi adam. yaşlandıkça daha da yakışıklı olacağını düşünüyorum.
    (naunet, 10.06.2009 19:03)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil