|
|
- gollerinden sonra attığı taklanın ardından çimlere uzanmasıyla tanınan futbolcu...
- inter'in pirlo seedorf roberto carlos gibi kayıplarından bir başkası.
- ilk çıktığı zaman süper yetenek* olarak piyasaya sürülmüş, hiçbir zaman beklenen patlamayı yapamamış irlandalı futbolcu. taklaları da olmasa ismini telafuz eden çıkmayacak.
- tottenham hotspur forması giyen irlandalı forvet. emre belozoğlu'nun inter'e transfer olduğu yıl o da inter kadrosuna katılmıştı yalnız emre kadar bile italya'da tutunamadı. orta karar bir forvet olarak zaman zaman göze batan futbolcu.
- çok klas bir futbolcudur. ancak beklenen verimliliği büyük takımlarda-özellikle italyada- verememiştir.
- 23 milyontrilyon avroya liverpool'a geçmiş. turşusunu kurarlar herhalde artık.
- liverpool'un sezonluk facia transfer ritüelinin bu seneki ayağı.
- bir dizi transfer zincirlemesinin ilk ayağıdır bana kalırsa bu adamın transferi. manchester united hasretlisi berbatov'u alır, tottenham da boşalan yere arshavin ve david villa'dan birini veya her ikisini de alır. premier lig şenlenir.
ben rafa benitez olsam o kadar ispanyolu doldurmuşken takıma gider david villa'ya bastırırdım ya neyse.(eomer, 29.07.2008 01:56)
|