görseller
robadan 

belki ilginizi çeker
  1. · robadan elbise
  2. · her kanal değiştirişinde kumandaya bakan anne
  3. · abercrombie and fitch
  4. · güneşin olsun gönlünde
gündem
  1. · kemal kılıçdaroğlu
  2. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  3. · dersim katliamı
  4. · kayseri tabula rasa zirvesi
  5. · ezel
  6. · domuz gribi
  7. · author gibi erkekler
  8. · şirinlerin cinsel hayatı olduğunu iddia etmek
  9. · türk tarihinin 1938 den sonrasının okutulmaması

robadan  

1. eskiden yalnızca hamilelerin giydiği,göğüs altından bollaşan bir kıyafet türüdür. ama son iki-üç sezondur çok çok moda olmuştur. herkes biraz hamile gibi görünse de göbek saklamak için idealdir.
    (bkz: robadan elbise)
    ayrıca hoşgelmiş, şen gelmiş yazarımızdır.
    (dide, 09.08.2008 02:07)
  2. 5. nesil yazar kardeş.
    (sen gözümde dikensin bana hoş bi gül gerek, 29.09.2008 16:42)
  3. işbu giri robadan kişisine ait şahsi bilgiler içermekte olup bir tanıtım yazısıdır.

öncelikle beraber kurabiye yiyip sonra evlere dağılmak gibi bir plan yaptığım kankadır, dosttur, vesairedir.tip olarak yer yer 50 derece antalya sıcağında kavrulmuş alman turistlere, yer yer anathema'ya benzemektedir. evet bildiğiniz tanıdığınız grup olan anathema'ya. bu benzetmeyi anlamakta zorlananlar için nirvana çok yakışıklı felsefesini okuyup hatmetmelerini önerip, fiziksel özellik kısmını bitiriyorum ve ruhsal özelliklerine geçmek istiyorum. koyu bir progresifçi ve asi bir insan olmasına rağmen, kimi zaman emokid triplerine girmektedir. fakat "odana git ve yaptıklarını düşün genç adam" komutuna hemen uymakta ve dakkasında ona default olarak verildiğini düşündüğüm "eğlenceli insan kisvesi"ne bürünebilmektedir. zaman öldürgeci, müzik münazaracısı, satranç öğreticisi, msn dersanecisi gibi sıfatların kendisine çok yakıştığını söylemekle birlikte bazı zaaflarından da bahsetmekten kendimi alamıyorum. gecenin bir yarısı "şu an şunu yiyorum tadı çok güzel" dediğiniz zaman "katillerin piskolojisini anlayabiliyorum" ya da "sus diyorum sana sus elimden bi kaza çıkacak" tarzı tehditvari cümleler ile yediğiniz şeylerden bahsetmenize engel olarak hevesini kursağınızda bırakabilir. "saat geç oldu uyusan mı acaba" ya da "yerinde olsam uyurdum çünkü sabah erken kalkacaksın" şeklinde masum tavsiyelerinize "kovsaydın bi de" ya da "sen beni kovamazsın ben kendim giderim" triplerine girmekte ve şahsımı yanlış anlamaktadır.

son olarak kişisel özelliklerine gelirsek allah vergisi bir zekaya ve aynı zamanda popüler olan herşeye karşı çıkan anarşist bir tarafa da sahiptir. türkün, kürdün, arabın, papua yeni ginelinin, adı sanı duyulmamış türlü afrika kabilelerinin hakkını elinden geldiğince savunur ki bu; girilerinden rahatlıkla anlaşılmaktadır. tiki düşmanı, apaçi kovalayıcısı, eddie vedder aşığı, kaliteli müzik dinleyicisi, edebiyatsever, vatana millete hayırlı bir insandır. ülkenin onun gibi gençlere ihtiyacı vardır. özetlemek gerekirse robadan kişisi ile arkadaş olmak isteyenlerin tiki, apaçi, ırkçı olmaması, opsiyonel olarak last fm sayacına göre müzikal uyumu en az "orta" olmalı, ama onu bunu herşeyi geçtim de yemekten bahsetmemesi gerekiyor.onun dışında herşeye uyar. yolunuz açık olsun.

edit: çok büyük bir yanlış anlaşılma olmuş. robadan kişisi tikilerden nefret etmiyor, aksine tiki kızlarını çok seviyorumuş. tikilerde seni chok sefiyor
    (kido, 11.01.2009 15:52 ~ 13.01.2009 22:18)
  4. (bkz: @3039341) girisiyle beni bir hayli güldürmüş yazar. *
    (piyanogörünümündekiçellodançıkanbağlamasesi, 30.01.2009 16:39 ~ 26.03.2009 11:00)
  5. scrabble'da yendiğim, yendiğim ve tekrar yendiğim insan. mamafih hala ezici üstünlüğümü kabul edememiş, yenilgiyi hazmedemeyen türde birisi. önceki yazdıklarımı boş yani kendisi kısaca bu.
    (kido, 07.02.2009 18:16)
  6. geleceğin oklahoma'sı planlarını takdir ettiğim yazar.

bir de şu wnba formalarını değiştirseler güzel olurdu ama neyse.
    (kerk, 03.03.2009 12:13 ~ 12:13)
  7. bana ve yeri geldiğinde beraber karşı cinsi kestiğim çeşitli cinsiyetlerden arkadaşlarıma göre cins bir elbise. alımlı kızı anaç yapan, atletik vücudu hamile gösteren benim diyene yakışmayan bir moda arızası. kim nasıl bir ruh haliyle kendine yakıştırıyor anlam veremiyorum, veremiyoruz. giymeyin.
    (herzevekil, 12.03.2009 21:28)
  8. ben nadas derim o anlar, susarım dinler.benim canım sıkkın diye, gevezeliklerimi çeken yazar o *

bir can yücel deriz sonra, anarız onu, sonra bir de nilüfer dinletir bana.

aldıklarını geri ver, veremezsin aldıklarını..
    ..
    "bana beni geri ver
    bir şansım olsun
    başka yer, başka zaman
    sensiz ömrüm olsun"
    alışmayı zor öğreniyoruz evet, ama öğreniyoruz sonuçta. öğrendiklerimizle büyüyoruz.gitme demek isterken, yol vermeyi, ağlamak isterken ağlamamayı öğreniyoruz.

sonra..
    sonra yaralarımızı sarıyoruz.
    "gözyaşlarımızı bitti mi sandın"
    (kırmızıdenizyıldızı, 04.04.2009 15:23 ~ 15:25)
  9. resmi olmayan ebeveynimdir kendisi. bir şey yapacağım zaman önce ondan izin alırım. ama hoşgörülü bir ebeveyndir kendisi, dediklerini yapmadığım zaman öyle kızmaz, sakin sakin dinler sadece. zaten hayatımda varoluş(!) sebeplerinden birisi de beni yargılamadan dinlemesidir. her ne kadar bunu yasaklasak da teşekkür etmem gereken yazardır.
    (iset, 03.05.2009 22:49 ~ 04.05.2009 03:57)
  10. @2609305 girisinde tam da o başlığa tıklarken yazmayı düşündüğüm şeyi yazmış. benden uzun yaşayacak sanırım. (bu da nasıl embesilce bir mantıksa, çözemedim hiç)
    (hilde, 23.07.2009 01:22)
  11. doğum gününü bir de burdan kutlamak istediğim yazar diyecekken zaten sadece burdan kutladığımı farkettiğim doğum günü insanı. facebook wall'unu ben ve benim gibiler yüzünden kapatmıştır. canı sağolsun ve doğum günü kutlu olsun.
    (kido, 16.09.2009 02:19)
  12. çok artis bu adam, öyle bir özgüveni var ki sırf bu özgüveni yüzünden kimse yanına yaklaşamıyor.

hayatımda yazdığım en güzel yazılardan birinin başlığının sahibidir.* "hayırsız ukteci" diyor bana, hatta yazı yazmadığım için uktesini bile siliyor ama kendisi de sürekli yazmayı erteliyor. "yeni yazı yaz da okuyalım" diyor ama esas kendisinden blogumuza yeni yazı yazmasını bekliyoruz. bak blogumuz diyorum, bu kadar da sahipleniyorum iki düzeltme yaptım diye*.

söylemeden de geçemeyeceğim, murathan mungan'ın ayrı bi yeri vardır ikimiz için de...

"bana zamandan söz ediyorlar
    gelip size zamandan söz ederler
    yaraları nasıl sardığından,
    ya da her şeye nasıl iyi geldiğinden.
    zamanla ilgili
    bütün atasözleri gündeme gelir yeniden.
    hepsini bilirsiniz zaten,
    bir işe yaramadığını bildiğiniz gibi.
    dahası onlar da bilirler.
    ama yine de güç verir bazı sözler, sözcükler,
    öyle düşünürler.
    bittiğine kendini inandirmak,
    ayrılığın gerçeğine katlanmak,
    sırtınızdaki hançeri çıkartmak,
    yüreğinizin unuttuğunuz yerleriyle yeniden karşılaşmak
    kolay değildir elbet.
    kolay değildir
    bunlarla baş etmek, uğruna içinizi öldürmek.
    zaman alır.
    zaman,
    alır sizden bunların yükünü
    o boşluk dolar elbet,
    yaralar kabuk bağlar,
    sızılar diner, acılar dibe çöker.
    hayatta sevinilecek şeyler yeniden fark edilir.
    bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
    o boşluk doldu sanırsınız
    oysa o boşluğu dolduran eksilmenizdir"

(bkz: nilüfer)
    (iset, 06.10.2009 20:42 ~ 12.10.2009 15:57)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil