görseller
rixos sungate 

belki ilginizi çeker
  1. · pokemon restaurant
  2. · rixos hotel premium belek
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · ezel
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · onur öymen
  4. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  5. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  6. · dersim katliamı
  7. · erkekte ses tonu
  8. · evlenmeden önce cinsel ilişki yaşayan türbanlı kız
  9. · yaşa

rixos sungate  

1. devasa büyük bir alana kurulduğu kesin. ama ben hiç de o kadar memnun kalmadım açıkçası

(bkz: buldum da bunadım var mı)

şöyle ki, benzer otellerin çoğunda konaklamış biri olarak (zengin diilim olm kongre filan iş güç yani), bilmem kaçyıldızlı olduğunu iddia eden bu otelden çok daha güzellerini (aynı ayardaki otellerden bahsediyorum) gördüm her anlamda

(bkz: cornelia diamond golf resort)
    (bkz: http://www.corneliaresort.com/...) hakikaten de aynen sitesindeki gibi. kandırıkçı değiller en azından.

bir kere bu kadar büyük bir alanda kurulan otel için en önemli unsurlardan biri yönlendirme tabelaları olmalı. düşünün ki resepsiyondan kaldığınız odaya golf shuttle'ları ile getiriliyorsunuz o derece büyük bir alan. lakin müşterilerin çoğu (ben de dahil) ilk iki günü kaybolarak geçiriyor. ne bir ana tabela var, ne odalara yönlendirme yapan tabelalar pratik... ilk gün (akşamın bi körü giriş yapmıştım) sinirden kudurdum resmen. hayır yol üstünde danışabileceğiniz bi yer de yok, ıssız bi ormanda kalakalıyosunuz.

ikincisi yemekleri çok kötü. hatta kötü ötesi. aç kaldım 3 gün resmen.

üçüncüsü, standart odaları sıradan bir otelinkinden farksız. oysa bir cornelia'da efendim bir susesi otel'de öyle mi? adamların standart odası bile 120 metrekare, lcd tv'li.. bundaki tv nerdeyse 37 ekran!! üstelik de fiyatlarıı sordum merak edip; dünyanın parası. kesinlikle o pahalılığı hak etmiyor...

dördüncüsü pratik olmadığı kadar spa'sı ile de sınıfta kalıyor, zira ücretsiz spa merkezinin durumu tam anlamıyla içler acısı. ücretlisine girmedim bilemiyorum yorum yapamayacağım. üçüncü sınıf fin hamamı ve beşinci sınıf saunasıyla sadece 20 dakika katlanabildi bu bünye. hijyeninden bile şüphe ediyor insan.

zaten bahsettiğim oteller arasındaki kalite farkı müşteri portföyünden de anlaşılıyor zira kısa aralıklarla hepsinde de konakladığım tarihlerde nedense cornelia ve susesi'nde çapulcu rusları göremezken sungate, kaba almanlardan bir farkı olmayan ne idüğü belirsiz ve ortamı sevimsizleştiren ruslarla doluydu.

en önemlisine geliyorum: olm bu kadar para yatır, dünyanın yatırımını yap, yıldızların samanyolundaki bi galaksinin toplamı kadar olsun, şaşaalı bir şekilde hizmete gir; sen kocaaaaa otelde restoranına başka isim bulama ve pokemon diye bi isim koy..

olmadı fettah tamince olmadı diyor ve boğaza dönüyoruzzzzz...

pokemon restoran lan!!!!

ahsdhahshdhahshds
    (bi arkadaşa bakıp çıkıcam, 03.06.2009 18:31 ~ 18:32)
  2. (bkz: pokemon restaurant)
    (bkz: karamazov kardeşler kebap salonu)

*
    (kraken, 03.06.2009 18:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil