21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 1028 tane
günün başlıkları: 1028 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·faiz haramdır (6)
- ·
- ·oğlum bak git (20)
- ·
- ·
- ·
- ·yasal tefecilik (6)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aile reisi (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·sayın öcalan (4)
- ·aşk (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·rusya (2)
- ·
- ·
- ·the prestige (3)
- ·
- ·fun (2)
- ·
videolar
belki ilginizi çeker
rivotril
- bağımlılık yapabilecek bir antiepileptik ilaçtır yeşil reçete ile satılır. hammaddesi klonazepam'dır.
- uyumak için birebir. acizlik daniskası.
en aciz olduğun, uyuyamadığın, düşüncelerinden sıyrılamadığın vakitlerde gerçek ilaç olabiliyor. he ama ciddi rahatsızlıkları olmayanların kesinlikle ellerini sürmemeleri gereken bir yeşil reçete kabusu bu.
alışkın olmayan bünyeyi 2 gün salak gibi gezdirip, deli gibi esnetir. uzun sürede bağımlılık yapar ki, insanın mına koyar. - (bkz: benzodiazepin)
(bkz: absans nöbeti) - şalgamla çok güzel giden hede.
- bırakıldığında ciddi hafıza sorunu yaşatır kullanıldığı döneme dair.
- kahve ile iyi gitmeyen hede
- yanımdayken kendimi mutlu hissettiğim ilaç kutusu.anksiyeteyi anında geçirir ,çakırkeyf olursunuz birazda,huzurlu bir uyku uyursunuz.
- diğer yeşil reçeteliler gibi öteki antidepresanlardan farklı, muhakkak doktor kontrolünde dikkatli kullanımla bağımlığa yol açmadan kullanılması gereken, gergin anlarında kaskatı kesilip kendine, etrafa veya başkalarına zarar verebilicek bünyeye reset atmayı sağlayan, iyice bir sersemletebilen ve kişiyi bu şekilde gevşetebilen, diğer yeşil reçeteliler gibi (bildiğim) başka da bir işlevi olmayan ilaç.
- çekmecemde tablet formundan 2 kutu bulunan medısın. damla formu daha bir karizma duruyor. böyle herhangi bir ilaçmış gibi, cam şişede. oysa damlanın karizması ayrıdır, kolaya, şalgama damlatılıp içilebilir, bir nevi sos görevi görür.
bokunu çıkarmayacak kişiler için hayat kurtarıcıdır. - genelde anksiyete sorunu olanlara verilen ilaç. sadece yeşil reçeteyle alınabiliyor. bağımlılık yapabilen bir ilaç ama doktor kontrolünde alındığında bir sorun olmaz. ayrıca insanı rahatlatan sorunlarından bir sürede olsa uzaklaştıran ve uyku yapan ilaç. önemli bir uyarı ilacı aldıktan sonra alkol kullanmayın fena çarpar.
- her ilaç gibi çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın. 2 gün önce iki yaşındaki yeğenim 1 ya da 2 tane 2mg rivotrili içmiş. iki yaşında bir çocuk için çok fazla bir doz. sarhoş gibi davranmasından anladık. ayakta duramıyor, ağlamıyor. sadece geziyor. yatırdık, hemen uyudu. sonra acile götürdük, mide yıkadılar. o kadarcık çocuğa o işlemlerin yapılması içimi acıttı.
benim ilacımı içmesi kendimi suçlu hissettirmedi çünkü ortada bırakmıyorum ilaçlarımı. çekmecemdeydi ve ulaşması imkansız. muhtemelen yengemin kucağındayken aldı, çekyatın üzerine döktü ve 1 ya da 2 tane içti. koskoca beş yetişkin bu zamanakadar "yahu eve küçük çocuk geliyor, ilaçları saklıyalım demedi. ulaşabileceği yerlerde tansiyon, kalp, mide ilaçları da vardı. en azından rivtoril içmesi ilaç içtiğini belli etti.
şimd yeğenim iyi. bazen haya karartabilir. ama bu ilacın tehlikeli veya ağır olduğu anlamında değil. annemin 30mg tansiyon hapını içse ne olacaktı? abim 1 mg kullanıyor, annem 30. nasıl fark ederdik? - bir 5 yıl önce, hayatımı zorlaştıran sayı takıntım yüzünden gitmiştim doktora. bu sayı takıntısı bende aynı zamanda kaygıyı da artırıyordu. her neyse doktor bunu verdi. 2 ay falan kullandım sanırım. 2 ayın sonunda giden tek şey 15 kilom oldu. iskelete döndüm. insanlar kanser miyim değil miyim onu tartışmaya başladı. sonra bıraktım ilacı. aradan 5 yıl geçti, takıntılarım geçmedi. ama alıştım onlarla yaşamaya. 12 kiloyu da yıllara yayarak geri aldım. 3'ü için de üstü kalsın dedim. mutluyum.