görseller
river phoenixriver phoenix
river phoenixriver phoenix
belki ilginizi çeker
  1. · flea
  2. · viper room
  3. · joaquin phoenix
  4. · çok yakışıklı bir erkeğin eş cinsel çıkması
  5. · tearjerker
  6. · e bow the letter
  7. · birol ünel
  8. · phoenix
  9. · explorers
  10. · joaquin phoenix
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · ugg
  3. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  4. · boylumlama
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · google wave
  8. · anne karnındaki bebek diyalogları
  9. · şampiyonlar ligi

river phoenix  

1. explorers filmiyle tanıdığımız ve stand by me filmiyle ün kazananan film oyuncusu. joaquin phoenixin abisidir. 1993 senesinde johnnny deppin sahibi olduğu clubda (bkz: viper room) yüksek dozdan ölmüştür.
    (panavision, 14.12.2005 22:35 ~ 06.01.2006 01:43)
  2. ayrıca küçük indiana jones u oynayan dünyalar yakışıklısı bir aktördü...23 yaşında aşırı dozdan ölmüştür.
    ayrılmaz johnny depp,river,flea üçlüsünden biriydi...
    (killer queen, 22.06.2007 14:41)
  3. flea'nın kolları arasında ambulansda ölmüştür. yanılmıyorsam joaquin phoneix'in ağabeyidir.
    (kendi çapında bir çember, 22.06.2007 14:45)
  4. my own private idaho filminde kestiği rol ile kendisine hayran bırakmış merhum oyuncu.
    (talen, 22.06.2007 14:52)
  5. ayrıca empire dergisinin haziran ayı sayısında da güzelce anlatılan oyuncudur.
    (talen, 22.06.2007 15:11)
  6. benim gibi "erkek dediğin esmer olur kardeşim" diye düşünen bir kadının bile çok yakışıklıydı çoook dediği aktördür.
    (eleanor, 01.11.2007 11:06)
  7. james dean'e benzerliği ile tanınan, bugün yaşıyor olsa, piyasayı tek başına kasıp kavurabilecek yeteneğe ve fiziğe sahip merhum aktör. stand by me filminde 16 yaşındaki oyunculuğuyla parmak ısırtmış, my own private idaho'da ise kendini aşmıştı. johnny depp ve keanu reeves çok yakın dostları, joaquin phoenix kardeşiydi. büyük bir doğa ve hayvan severdi. kendisi hakkında çokça gay olduğu yazıldı, çizildi ama öldüğünde yanında kız arkadaşı samantha mantis vardı. ölümünden sonra ona ithafen filmler, albümler, şarkılar yapıldı. kardeşi joaquin phoenix'in aldığı ödüllerin, adaylıkların bile bir anlamda river'a verilmiş ödüller olduğu söylendi. hakkında bilinen veya söylenenler bunlar. ama bir gerçek var ki river phoenix, şu an pek hatırlanmasa da ona, unutulmayan aktörler listesinin üst sıralarında her zaman yer var ve oynadığı filmler izlendiği sürece o hep yerinde kalacak...
    (phoarbix, 23.05.2008 15:25 ~ 14.01.2009 14:08)
  8. bir anadolu şehrindeyiz. blue jean'in yeni çıktığı zamanlar... sabahın köründe, sayılı gelen dergiden hemen kapmak için gazete bayiinin önünde bekliyorum. tek derdim var, o da, river'la ilgili bir haber ya da küçük de olsa fotoğraf görmek. çünkü biz bir gün karşılaşacağız, o kadar da eminim. o haber ya da fotoğrafı görünce ağlıyorum eve koşup. günlerce onunla yaşıyorum. neden? katiyyen bilmiyorum. ve hayatımda yaşadığım en büyük platonik aşk, eşi benzeri az görülür biçimde ölüyor. ya ben ne yapıyorum? orayı silmişim, gerçekten hatırlamıyorum.
    (kabaramazsınkelfatma, 29.07.2008 14:27 ~ 21.08.2009 15:27)
  9. uyuşturucu'dan tiksindiğini açıklamasına rağmen aşırı doz'da uyuşturucu'dan öldüğü iddia edilen oyuncu. johnny depp'in sahip olduğu viper room adlı barda içerken bir anda kusmaya başlamış ve hemen hastahane'ye kaldırılmış fakat kurtarılamamıştır. ayrıca cesedinde de uyuşturucu kullandığına dair bir bulguya rastlanamamıştır. gariptir, ilginçtir.
    (tmb, 02.07.2009 19:25 ~ 19:25)
  10. bugün yaşasaydı acaba hollywood'da şuanda ünlü olanlar ne derece popüler olurdu acaba. örneğin brad pitt'ten hem daha iyi bir oyuncu hem de daha yakışıklıdır.
    (naunet, 02.07.2009 19:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil