ritim 

adana çık aradan

1. olayların düzenli aralıklarla tekrarlanmasıdır..müzikte ise tdk'nın dediği gibi; bir dizede, bir notada vurgu, uzunluk veya ses özelliklerinin, durakların düzenli bir biçimde tekrarlanmasından doğan ses uygunluğu, tartım, dizem..

(bkz: hayatın ritmi)
    (zeus, 09.08.2006 09:50)

2. taksimde nevizadeye girmeden balık pazarını geçince sağda bulunan süper mekan. votka ve 30luk bira 2 ytl. o kadarını diyim
    aynı zamanda şu sıralar 18.00-20.00 arası bi 30luk alana diğerini de bedava veriyorlar. tapılası mekan ilan ettim kendisini.
    (misty, 05.01.2007 14:12)
  3. rüzgarlı havalarda terasına çıkılmaması gereken,çıkılırsa da kulakları tıkamak gereken(müziğin cızırtısı) yine de fiyatları sayesinde enayi yerine konmadığımızı hissederek gittiğimiz bar.
    (karamelize ekmek, 13.04.2007 04:58)
  4. adım atılması ile en rezil populer kopkop şarkıları kulağınızda hissederken terasında pinkfloyd çalabilen iki ellilik bira içip hesabı ödemeye gittiğimde 10ytl lik banknot karşılığında beş lira ve üzerine bir ytlye yakın bozuk parayı verip kusura bakma eksik oldu ama diyen rüyadamı olduğumu anlayamamamı sağlamış garsona bi ellilik daha alıyım o zaman cevabını yapıştıramadan havanın ne kadar da sıcak olduğunu anlayıp çıktığım yer
    (coffee bean, 09.05.2007 19:46)
  5. gecenin bir yarısı dansöz çıkarmış mekandır.
    (bambuk, 03.06.2007 18:15)
  6. dün birinci yılını kutlayan ve saat 21.00-24.00 arası bedava bira dağıtan mekan. votkada dağıttılar ama ben tercihimi biradan yana kullandım. bira beleş diye abartıp iki saat içinde on adet içmem benim için hiç iyi olmadı. akabinde klozetle hoş dakikalar yaşadım. bir sonraki yıl dönümlerinde beleş içki dağıtmamalarını, dağıtacaklarsa da beni çağırmamalarını rica ediyorum. beleş diye sapıtabiliyor insan.
    (ceyyar kermit, 13.12.2007 19:51)
  7. evimizin bardak ihtiyacını karşılayan bar. eksik olmayın*
    (zaht, 01.03.2008 21:40)
  8. bir afrika atasözüne göre içimizde olan şey.
    (bkz: ritim bizim kanımızda)
    (ad hoc, 01.03.2008 21:57)
  9. pub kısmı açıldıktan sonra çok ama çok iğrenç olmuş mekan. ilk açıldığı zamandan beri giden biri olarak dün gece bir daha gitmemek üzere son noktayı koyduğum mekandır aynı zamanda. işletmeci anlayışı iyice değişmiş 1sandalye için sorun çıkaran, çatısına 5 erkek 4 kız almayan 5 kız 5 erkek olmasını isteyen bunuda bir çok arkadaşı orda çalışan ve açıldığı ilk zamandan beri giden birine yapmaları sonra bodyguard ın kafa atmaya çalışarak çatı kısmına girilemeyeceğini söylemeye çalışması gözümde 2 senedir süper olan mekanı bir anda sıfırlamıştır. siz siz olun buraya ucuz diye gitmeyin abuk subuk tiplerle uğraşmayın gidin akdeniz e gidin sinerjiye.
    (faaip de oiad, 12.07.2008 20:49)