belki ilginizi çeker
  1. · risk
gündem
  1. · ahmet kaya
  2. · banu güven
  3. · yaran diyaloglar
  4. · üniversiteyi ingilizce okumayı marifet sanmak
  5. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  6. · annelerin yakışıklı anlayışı
  7. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  8. · jessica abla
  9. · palanthaser

risk diyalogları  

1. oyun tamamen üçkağıtçı arkadaşlar arasında oynanmaktadır ve diyaloglar oyundan önce ve sonra farklı zamanlarda geçer. (oyuncular: abuzer, haydar, mahmut, berke, tonguç, babür)

-diyalog 1
    abuzer: beyler bu babür şerefsizine saldırıyoruz, maymun edip bırakıyoruz okey?
    haydar: olur abü, zaten hep yeniyo bizi pezemenk!
    mahmut: yav ben diyom ki önce birbirimize saldıralım farketmesin diye, sona doğru gireriz ipneye
    abuzer: dooru diyon, aferin

-diyalog 2
    babür: lan tonguç bugün birbirimize saldırmak yok tamam?
    tonguç: tabi abi, yaşasınbüzük kardeşliği
    babür: aslanım benim!

-diyalog 3
    haydar: babür abi bu abuzer ipnesi sana tezgah kurdu abi, mahoyla birleşip sana saldırcaklar
    babür: way ipneler way! sağol koç delikanlı adammışsın
    haydar: ne demek abi ayıp ediyosun

oyun biter, tüm oyuncular birbirinden sahtekar olduğundan abuzer'le babür birleşip haydar'a, mahmut'la tongüç da birleşip babür'e saldırmıştır. kimseyle bir olayı olmayan berke de millet birbirini yerken oyunu kazamıştır.
    (excalibur, 15.09.2004 21:44)
  2. abicim şimdi re-organizasyon yapıyorum...

arkadaş ölümüne dalmıştır. her ülkesinde 1 askeri kalmıştır. saat sabaha karşı 4 gibi olunca bu tip diyaloglar normal olmuştur.
    (pingus, 08.02.2006 18:24 ~ 18:27)
  3. "yürüyün aslanlarım! ya allah!!! ceddin dedeeeeen neslin babaaaaan hep kahramaaaan türk milletiiiii!"

(bkz: mehter marşı eşliğinde ülke almak)
    (amy, 08.02.2006 18:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil