belki ilginizi çeker
  1. · ouzo
  2. · imagine all the people living life in peace
  3. · editörlük sistemi
  4. · erkeksiz özgürlük zirvesi
  5. · itü sözlük radyosu
  6. · itü sözlük radyosu djleri
  7. · goodbye my love goodbye
  8. · altay özerk cumhuriyeti
  9. · dördüncü nesil editör
  10. · sözlük bana hippi bul ulan allahsız
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  3. · 2012
  4. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  5. · ugg düşmanı ezik kızlar
  6. · aşkın yedi seviyesi
  7. · insanın hayatına sıçan şeyler
  8. · msn de yapılan konuşmaları kaydetmek
  9. · sevişirken ebeveyne yakalanmak

ripelascra  

1. ilk hatalı girimi düzeltip beni utandıran ayrıca bunu sözlük camiasına duyuran yazar.
    (kesmeseker, 13.06.2007 12:59)
  2. @1543925 numaralı girisi ile beni hiç gülemeyecek kadar halsiz olduğumu düşündüğüm bir anda güldürmüş 4. nesil yazardır. hoşgelmiştir sözlüğe.
    (gnarus, 14.06.2007 11:30)
  3. bana sözlükteki ilk msjımı atan yazardır kendileri.verilen uktelere bakarken karşıma çıktı az önce arşivime baktım ilk msj diye saklamışım.işte bunlardan mütevellit bir giri girmek istedi canım*.
    (sasa, 28.07.2007 04:15)
  4. mısırla kafayı bozmuş yazar, iki dakka konuşturtmadı adam gibi. tavuk olduğundan şüpheleniyoruz.
    (küçük çocukların balonlarını patlatan cani herif, 19.05.2008 18:08 ~ 20:04)
  5. kediciği, msni, chat tuşuna inanılmaz bir hızla basma yeteneğinini bir yere koyarsak sessiz ama oldukça kaliteli bir insan. gerçi kendisini ilk gördüğümde sukunetinden kıllanmadım değil ama "lütfen fotoğraf çekilelim" falan deyip bir anda perdelerini indirdim. şaka bir yana msnde artık "gelsene zirveye" deyip ısrar edebiliyor ya tam bir sözlük yazarı olmuş. kendisini tanımak için yapılması gerekenler. www.itusozluk.comdan erke dönergeci, nick ve password girişi, ekstraya basmaca, chate basmaca ve beklemece. gün içinde bir yerlerden çıkmazsa ben wildboy değil tırtboyum. saygılar.
    (wildboy, 07.08.2008 22:47)
  6. (bkz: imagine all the people living life in peace)
    (alexander supertramp, 14.01.2009 19:13)
  7. bana dünyanın ne kadar küçük olduğunu ispatlayan yazardır kendileri. evet, dünya küçükmüş.
    (macajoynovic, 12.05.2009 21:38)
  8. dördüncü nesil editör.

toplam 234 girisine karşılık sildiği 319 girisi vardır. ne yapmıştır bu sildiği girileri, niye silmiştir?
    bizi ilgilendirmez. sadece paylaşmak istedim.
    (you don t goff me, 01.06.2009 22:59)
  9. shot ouzo konusunda rakip tanımayan yazar.*
    (poly aka bilirkişi, 09.06.2009 02:45)
  10. allah'ın izniyle sıkıntılarından bir bir kurtulacak olan saçlı insan. saçları var. saçlarını değişik yapıyor bu. acayip. güzel ama. dışardan gayet sakin görünse de, içinde fırtınalar koptuğunu hissedebiliyorsunuz. radyo programını da ne zamandır dinlemek istiyorum ama saati kötü. banttan falan dinlerim artık.
    (milwaukee, 10.09.2009 12:52)
  11. kendisine fonda big railroad blues çalarkene bi' adet kahlua ve yanında da eti cin sunarak, sonbahar kahverengiliğinin içinden yaprakları savurarak gelen bi' rüzgarın hippi saçlarında taçlanmış en neşeli gökkuşağı renklerindeki çiçeklerini alıp götürmemesini dilediğim yazardır. *
    (black tape for a sacreneous, 11.09.2009 15:07)
  12. 21. yüzyıl feminizm akımının öncülerinden. öyle ki erkekler yapsın biz yiyelim, erkeksiz özgürlük zirvesi, dünyada erkek kalmamış ee o zaman kız kıza içelim zirvesi, ayy bugün hiç çekemeyiz erkekleri onlarsız takılalım zirvesi gibi çeşitli zirvelerde kendisini görmeniz oldukça kolay olacaktır.
    (lapatos piços, 28.10.2009 19:23)
  13. (bkz: ripellllll)
    (bkz: dil dışarda)
    (bkz: klişe sexy)

canım kızkardeşim o benim.
    (bençokdüşündümişiniçindençıkamadım, 12.11.2009 12:15 ~ 12:17)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil