görseller
riot on an empty street 

belki ilginizi çeker
  1. · kings of convenience
  2. · know how
  3. · homesick
  4. · bütün parçaların güzel olduğu albümler
  5. · cayman islands
  6. · gold in the air of summer
  7. · kings of convenience
  8. · misread
  9. · declaration of dependence
  10. · i don t know what i can save you from
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · ugg düşmanı ezik kızlar
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · boylumlama
  5. · 100 opera
  6. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  7. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  8. · prof osman taş
  9. · uğur mumcu

riot on an empty street  

1. kings of convenience ın 2004 yılında çıkardığı albümdür. en başarılı albümleri de bu albümdür. baştan sona bir huzur albümüdür. mutlaka dinlemesi gerekenlerdendir. hafif müzik ile muhabbet devam ediyorsa kafalar tam güzelleşmemişken dinlenmelidir. uyku öncesi de tavsiye edilir. tracklist şu şekildedir:

1. homesick – 3:13
    2. misread – 3:08
    3. cayman islands – 3:02
    4. stay out of trouble – 5:04
    5. know-how – 3:58
    6. sorry or please – 3:47
    7. love is no big truth – 3:48
    8. i'd rather dance with you – 3:29
    9. live long – 2:57
    10. surprise ice – 4:23
    11. gold in the air of summer – 3:33
    12. the build-up – 4:05
    (colony of birchmen, 30.08.2007 02:07 ~ 31.08.2007 05:55)
  2. dinlendirici müzik konusunda başucu bir eser olarak sayılabilecek başarılı albüm.
    (gebesh, 06.01.2008 18:53)
  3. zamanında discman kullanırken ve kendi evimde internet erişimim yokken param biriktikçe oradan buradan müzik cd'si alırdım. bu albümü de lise 2'de almıştım kadıköy'den, çok iyi hatırlıyorum. o zamanlar (gençlik işte nereden bileceğim) aşırı dingin gelmişti, bir kere iki kere dinledikten sonra kenara koymuştum.

sonra adsl'di, mp3'tü müzik arşiviydi derken bir ara bu albümü rip'leyip bilgisayara attım, iki şarkı dışında (misread ve i'd rather dance with you) çok fazla da itibar etmedim.

ama yaptığım eşekliğin farkına bu sabah vardım. emektar muvo tx'imi bir türlü bulamayınca mucizevi bir şekilde ortalıkta duran discman'i kaptım, bilgisayar masasının altındaki kutudan en üstteki cd'yi çantama attım. tahmin edebileceğiniz üzere riot on an empty street çıktı ve ben senelerdir ne kaçırdığımın farkına vardım. gerçi hala en iyi iki şarkının az önce söylediklerim olduğunu düşünüyorum ama homesick, cayman islands, know-how, the build-up şimdiye kadar kaçırmamam gereken şarkılarmış.

gariptir muvo tx'imi de yağmurluğumun cebinde buldum, şans böyle bir şey olsa gerek.
    (noscho, 26.02.2009 13:33)
  4. bunalti com'dan flac ve normal versiyonlarının linkleri bulunabilecek albüm.
    (lord hypnos, 16.09.2009 23:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil