belki ilginizi çeker
  1. · arthur rimbaud
  2. · hem yakışıklı hem sosyal hem de mühendis olmak
  3. · yakışıklı olmayıp çekici olan adam
  4. · cahit sıtkı tarancı
  5. · leo ferre
  6. · paul verlaine
  7. · sembolist
  8. · absinthe
  9. · ismet özel
  10. · helene cixous
gündem
  1. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  2. · uykusu olup da uyumayan insan
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · metrobüse para vermeyen tkp li öğrenciler
  8. · izmirli kızlar
  9. · sagopa kajmer den özlü sözler

rimbaud  

1. 5. nesil yazar. hoşgelmiş. şiir sever bir yazar olduğunu düşünebiliriz sanırım.

(bkz: arthur rimbaud)
    (aquila, 09.04.2008 10:04)
  2. @2694370 girisinin neden kötülendiğini anlayamadığım nesildaşım. hoşgelmiş kendisi.
    (bayan keuner, 05.11.2008 15:12)
  3. okuduğu her girimi favorilerine ekleyen yazar olma yolunda. neden yapıyor, bi şey mi anlatmaya çalışıyor anlamıyorum.

övmedim diye içerlemiş, kıyamam editi... okulunu da bitirmiş, diplomasını da almış, arabanın içinde çok yakışıklı olan yazar. sayılı gün çabuk geçer. sabret...*
    (gitana, 25.06.2009 00:43 ~ 00:45)
  4. bu rimbaud denen şahsiyeti sevmem için ortada hiçbir sebep yok. onu tanımıyorum. ancak yazdıklarını okuduğum kadarıyla tanıyorum. ama buna da tanımak denemez. burada dediklerinin hiçbirini gerçekte demiyor olabilir falan filan...
    ama garip güven duyuyorum. konuşayım istiyorum onunla.saçma sapan geyikler yapayım istiyorum. *
    (bayan keuner, 17.08.2009 03:26)
  5. dilerdim ki rimbaud'nun adını nickinde kullanmamış olsaydı. belli ki kafası güzel, minik fırat'ımız kadar olsa yine sevebilirdik.

şimdi malum entrye bakıyorum da, götümle güldüm hakkaten. ne kadar da insancılmış sizin abileriniz be kuzum, yani öyle demişsin ki hepimiz anladık ne kadar yardımsever, ne kadar sağlığa değer verdiklerini ve eğitimli olduklarını. gerilla'nızı sikeyim diyorum sözlerime başlamadan önce, sonra ise gerillanızı sikeyim diyorum ve bitiriyorum.
    (alexander supertramp, 30.08.2009 12:44 ~ 12:44)
  6. bariz olarak bazı kuyrukluların kuyruğuna basmış yazar.
    (dildar, 16.09.2009 03:49)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil