belki ilginizi çeker
  1. · federer adam değil
  2. · kimsenin iplemediği adam beyanatları
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · boylumlama
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  8. · otobüs hareket ettikten sonra binen muavin
  9. · atatürk havalimanı apronunda namaz

rijkaard iyi bir antrenör değil  

1. bugün kü ahmet çakar'ın köşe yazısından bir bukle.buradan ahmet çakara ha iktr len diyor sevgilerimi gönderiyorum..
    http://www.sabah.com.tr/...
    (albatrosd5, 26.10.2009 12:35 ~ 19:51)
  2. bir sonraki adımı ise tasvip etmiyoruz ve istemiyoruz ama 2-3 yenilgi sonrası go home rijkaardolacaktır.
    (mmx166, 26.10.2009 12:38 ~ 12:38)
  3. bir galatasaraylı olarak katıldığım iddiadır.aksini söyleyenlere her türlü açıklama yapabilirim.çok kötü bir teknik adamdır demiyorum,ama galatasaray için kötüdür.barcelona da yaptıklarını burda yapamazsın.kadıköy de kaybetmek,barnebau da kazanmaktan daha önemlidir burda.benim için değildir ama genel mütalaa bunun üzerinedir.bu sistemle orda iş yaparsın.ama burda yapamazsın.çünkü elinde xavi,iniesta yok.kaldı ki bu adamlar mevkilerinin,yani oyunu çift yönlü oynayan futbolcuların en iyisidir.bir de deco vardı bir ara.lampard falan bile tam olarak yapamaz bunu.karınca gibi çalışıyor adamlar,pas yüzdeleri inanılmaz.sen kalkmış bunu ayhandan,mehmehten,mustafadan bekliyorsun.bana göre bunu oynayabilecek o mevki de bir varsa o da barıştır.süper oynamaz ama diğerlerine nazaran daha verimli olur.sonuç itibari ile sayın rijkaard bu sistemde kararlı gibi.bende diyorum ki az önce söylediklerimi baz alarak,bu iş böyle yürümez.yine birilerine 4 5 atarız.ama birilerindende çok pis 4 5 yeriz bir maçta.bu sistemle anca ligde 4.ya da 5.oluruz.lig de yapamazsak,avruda zaten yapamayız.kendisinin bir milan ateşi sarmış bugünlerde.bıraklım gitsin derim ben.hem kendisi için hem de galatasaray camiası için hayırlı olur.

edit:gelen oyların etkisi ile şunu eklemek istedim.bu giriyi unutmayın.tarihini ve saatini size sezon sonunda bizzat hatırlatacağım!
    (simeranya, 26.10.2009 12:45 ~ 13:33)
  4. (fulya oktem, 26.10.2009 12:46)
  5. naylon taraftar söylemi.
    (hashus1099, 26.10.2009 12:47)
  6. rijkaard adam değil'den bir önceki adımdır, diğer adımı da kimin atacağı bellidir zaten.

(bkz: federer adam değil)
    (spitzer, 26.10.2009 12:48)
  7. senin ben futbol anlayışını düdükleyeyim dedirten teknik direktörlük kurumundan habersiz kişi söylemi.
    bunu söyleyen bunu da söyledi: (bkz: fatih terim ile elemeleri rahat geçeriz)
    (tarzan, 26.10.2009 12:55)
  8. franz beckenbauer, michel platini, johann cruyff gibi bu işlerin iliğini emmiş futbol adamlarının bir iddiası olmadıktan sonra hiç dikkate almayacağım söylemdir. eğer bu isimler, bir gün böyle bir düşünceyi dillendirirlerse "acaba?" diye kafamda soru işaretleri oluşabilir ancak. beckenbauer lan bu, cruyff... boru değil. ahmet çakar, sergen yalçın, veli efendi hiç değil...
    (no reply, 26.10.2009 13:04)
  9. ''peki ahmet çakar kimdir?'' sorusuyla karşılık verebilirim sanırım ben kendisine..
    (kowalski, 26.10.2009 13:14)
  10. rijkard hiç bir zaman çok iyi antrenör olduğunu zaten söylememiştir, hataları olacaktır, olmalıdır, her zaman olmuştur ve rijkard düzeltmek için daima bi çaba içerisindedir imkanlarını boşa harcamamak adına limitlerini zorlayan kişidir. (bkz: http://www.galatasaray.org/...) peki bizim insanlarımız ve spor yazarlarımızın çoğu ne yapmakta galatasaray 3-4 maç kazandığı taktirde rijkard'ı pohpolamak adına ne iş varsa eksik kalmayıp, 1 maç kaybettiği taktirde

- rijkard kötü, kaka, bok gibi teknik direktör aq yhaaaa

- siktir git.

yanlıştır efendim bırakınız pohpolamayı ve maça göre teknik direktör yorumlamayı bırakınız lütfen ağız, göz, burun ve göt deliğinizi sikmeden bırakınız.

bazı dallamalarda çıkar der ;

- yha aq rijkard total futbol bizim neyimize biz barcelona'mıyız yhaaa avrupaya geri dön sen bize göre değil total, motal

- siktir git lan.
    (gkhn, 26.10.2009 13:44 ~ 22:29)
  11. iyi ve kaliteliden oldukça uzak portre çizen bir yazar veya futboldan anlamayan mantıksız taraftardan duyulunca kıçımla güldüğüm önerme. bir başka tanım için
    (bkz: kimsenin iplemediği adam beyanatları)
    (ad astra, 26.10.2009 14:05)
  12. (kowalski, 26.10.2009 14:12)
  13. (hübsches baby, 26.10.2009 14:16)
  14. (bkz: eben)
    (indim dereye nick bulamadım, 26.10.2009 14:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil