umbrella isimli şarkısı jay-z ile beraber söylemiş. yahu bu herifte (bkz: jay-z) her r&b' ci hatunla (beyonce, christina milian vs.)beraber şarkı söylemek için bir tarafını yırtıyor. rihanna klipte gene güzel gene güzel.
(bkz: http://www.youtube.com/...)
kendisi gibi şarkılarıda güzel olan hatun, yerim ben seni. umbrella adlı parçasının seamus haji and paul emanuel club remix ini en yakın p2p programınızdan isteyiniz.
live earth konserinde edinilen gözlemlere göre, canlı performansı göz ardı edilmesi, albümlerine yapışılması gereken şarkıcı.. bet bir ses mi ne o allahım..
jay z ile düet yaptığı umbrella şarkısı haftalardır listelerde bir numara olmayı başarmıştır.remiksi orijinali kadar güzel olmasa da (zira rihanna çok hızlı söylüyor şarkıyı) normal versiyonunu zevkle dinliyorum.içinden bir sözü msn kişisel iletime yazdım bile "when the sun shine,we will shine together"
estetiğe yatıp kalkıp dua etmeli.hayır her şeyi anladım,photoshop kıl tüy falan da,nasıl bir insanın vücudunda bu kadar garip bir dengesizlik olur?üst kısım-alt kısım bütünlüğünün farklılığına pes doğrusu.back vokalleri de iyiymiş hani..
bir gün bana 'orantısız vücut nasıl olur?' diye sorulursa, rihanna'ya bakın derim. belden yukarısıyla aşağısı arasında dağlar kadar fark var.üst taraf kate moss, alt taraf ışın karaca mübarek. yaşına başına bakmadan öyle klipler çekiyor; şemsiyeymiş, arabaymış, şapkaymış, file çorapmış. biz babamızdan böyle mi gördük canım!
bir hatunun göbeğinden bu kadar etkileneceğim hiç aklıma gelmezdi.rihanna'nın göbeğine bakmaktan müziğe konsantre olamıyorum.fetişist miyim neyim.
(bkz: pon the replay)
hayatta görülebilecek en güzel zencimsi hatun. klibi 6 kere üstüste izlenebilir. zira şarkısı da dinlenilebilir. üstüne bi daha klibi izlenilebilir. o ne güzelliktir yahu.