|
|
- porto riko'lu pop şarkıcısı. pop mop oldukça güzel şarkıları vardır, ayrıca kendisi fransa 98'in şarkısını yapmıştır. sertab erener ve madonna ile düet yapmışlığı vardı yanlış hatırlamıyorsam. livin la vida loca şarkısı enfestir. lakin son zamanlarda ortalıklarda görünmemesi ile inceden bir ilhan irem tadı vermiştir.
(bkz: bi ilhan irem vardı o nooldu)(twinkle, 10.04.2006 12:31 ~ 12:32)
- "un dos tres umbasitopal lante maria" veya buna benzer bir nakarata sahip olan, maria parçasını söyleyerek ünlenen kişilik. maria albümünü ünlenmeden önce üç kere piyasaya çıkarmış. hatta parçanın üç farklı klibi de vardı. en sonunda şeytanın bacağını kırdı ve mtv'de görücüye çıktı. ricky abimiz bundan sonra oldukça ünlendi. dağınık yapısı ile duran saçları ve çocuksu yüzüyle dişilerin ilgisini çekti. ünlenmeden önce porto riko'da bir dizinin bir iki sezon oynamışlığı vardır. türkiye'de bir çok genç erkek tarafından saçının şeklide taklit edilmiş ve moda olmuştur.
- öldüğünü iddaa edenler var..yok bunlar asparagas diyenler var..bakacağız..ölüm nedeni olarak yüksek dozda uyuşturucu deniyor..ne diyeyim yani şimdi..toprağı bol olsun öldüyse harbiden..
- süper popoya sahip şarkıcı. taş bi nevi
- hakkında yalan bir öldü haberi yayınlanan şarkıcı. gün itibariyle şaka olduğu açıklanmıştır. komikçiler sizi.
(ya moor, 02.09.2006 12:24 ~ 12:25)
- hülya avşar'ın bunun götünü ellemişliği vardır. bundan sonra gaza gelip herkese avuçlatmadı allahtan.
(sükun, 02.09.2006 12:59 ~ 12:59)
- ı don't care adlı şarkıyla ölmedim ulen diye bağırmakta bence. başarılı buldum.
- yeeeeeeeeeeepppppppppaaaaaaaaa un dos tireeessss diye haykırarak, gerdan kırmalı figürlerle bir dönemin romiyosu olma şansına erişmiş latin popçu.
- her ne kadar insanlar onu un,dos,tres veya la copa de la vida ile hatırlasa da,vuelve adlı inanılmaz bir albüme imza atmış porto rikolu müzik emekçisidir.
lola lola,vuelve,la bomba gibi underrated şarkıları mevcuttur.
- kendisi 7 dil bilmekteymiş
- bir zamanların çok beğendiğim şarkıcısı şimdi nedense beni çekmiyor
|