rhododendronluteum  

adana çık aradan

1. sarı çiçekli orman gülü.
    (rhododendronluteum, 18.01.2007 23:03)
  2. özellikle doğu karadeniz de mor çiçeklisiyle beraber bolca görülebilen çok güzel bir bitkidir.
    ayrıca 4. nesil(daşım) yazar hoşgelmiş.
    (aquila, 19.01.2007 14:00)
  3. girilerine bakarak orman mühendisi veya peyzaj mimarı olduğunu düşündüğüm yazar. mesela (bkz: @1133766)
    (aquila, 14.02.2007 02:05)
  4. entomoloji uzmanı olduğunu düşündüğüm nesildaşım
    (bkz: @1258840)
    (bkz: @1258845)
    (bkz: @1258822)
    (bkz: @1258810)
    ayrıca kibar olduğuna katıldığım yazar.
    edit:fikrim değişmiş bulunmaktadır. parazit ve parazitoid uzmanı da olabilir kendileri nitekim...
    (sphinks, 16.03.2007 16:04 ~ 17:13)
  5. bilgi içerikli girileri ile dikkat çeken, kibar yazar.*
    (deniz büyücüsü, 16.03.2007 16:11)
  6. yalnız olmadığımı hissettiren yazar.
    (orchidaceae, 28.05.2007 23:03)
  7. gecenin 12sinde beni eve bırakırken tam bizim evin önünde arabası arızalanan,babası geldiğinde beraber yollarda araba ittiğimiz ayrıca görenleri de hayrete düşürdüğümüz,gülmekten yorulduğumuz, sıcaktan bayıldığımız, yıllar sonra kaderin bizim için sıkça ağlar ördüğü bir ilkokul arkadaştır.hayatım boyunca unutmayacağım bir anı birlikte yaşadığım insandır.
    (fonden, 25.07.2008 00:22)
  8. allah akıl fikir versinliktir.
    (rhododendronluteum, 20.08.2008 23:20)
  9. tabu oynarken çok meşakatlı yollardan patik kelimesini anlatan sonra da bize bunun tersini soran güzel insan.biz cevabın kitap olduğunu düşünürken aslında onun anlatmak istediği kelimenin antipatikolduğunu duyunca yaratıcılıkta son nokta demekten başka çaremiz kalmamıştır.o kadar gülmemiz de yanımıza kar kalmıştır.
    (fonden, 23.11.2008 22:21)
  10. "acaba seneye bu zamanlar napıyor olucaz?" sorumuzun 3. ayağı. bilhassa bomboş geçen bir senenin ardından bu nickaltını yazmak istedim, bir tesadüf değil. seneyi kaldırıp atarken şu son günde binbir hayallerle yapmış olduğumuz geyiğin bi parçası olsun bu yazı. öyle ya ne umutlarla ne sınavlara girmedik ki. "böyle mi olacaktı, tanrım suçumuz neydi?" diye hayıflanmadık, her seferinde vurduk geyiğin dibine.
    dostum rhodo, insan hayalleriyle yaşar. sözüm söz. bu sene bu gece olmucak belki ama seneye 2010' a girerken belki de uludağ' ın eteklerinde herkese benden çay..*

aynı kaderi, aynı geyiği paylaştığımız grubumuzun 2. ayağı fondene de selam ederim.
    (absinthe, 31.12.2008 01:08)
  11. ablaların bir tanesi, gülü, hatta sarı çiçekli orman gülü. ayrıca 4. nesil yazar.
    (zomig, 06.01.2009 01:09)
  12. çok sonradan üye olmama rağmen çömezim olan sarı çiçekli orman gülü.
    (istanbul beyfendisi, 18.01.2009 19:41)
  13. (bkz: ambulans ambulans lililililililililililili)
    (fonden, 09.04.2009 21:41)
  14. arabayı 3. viteste kaldırıp, yoluna devam edip, yine 3. viteste durdurarak otomatik araba kullanımı yaşayabilen şaheser..
    (bkz: ailecek severek izliyoruz)
    (absinthe, 09.04.2009 22:53)
  15. ne olursa olsun her zaman yanımdadır, kimi zaman sabırla derdimi dinler, kimi zaman mutluluğumu paylaşır. arkadaştır, dosttur, derdime çaredir, mutluluğuma ortaktır, sarı çiçekli orman gülüdür ama en önemlisi abladır, candır *

not: bazen beni eksiler, sonra da gelir eksiledim seni der ama naparsın kıyılmaz ki *
    (zomig, 10.04.2009 23:57)
  16. hayatın yaraladığı boşluklara sızdın sen
    bıçak yaralarımın bağlayan kabuğu
    bira yanlarının tuzlu fıstığı
    içeri girdiğin zaman penceremden
    ne yağmur ne ruzgar
    ne de ulaşabilirdi bana sahte dostlar
    ve hep beni dertlerimden alırdın
    en çıkmaz sokakların sonlarından

kırılmasın hatrın ve umudun
    hayatın da kalbin gibi aydan daha parlak
    yıldızlardan da daha temiz olsun...
    (zomig, 11.04.2009 00:48)
  17. sarı papatyalar açardı yanaklarında
    toprağı severdim,
    her güzde sararan yanaklarım gibi
    sarıyı ilk defa siyah ve beyaz olarak tanımlardım seni görünce,
    sen hep beyaz papatyalardan yapılan taçlar takardın,
    melek zannederlerdi.
    ne zaman başım sıkışsa,
    bitmez aşklarda sonsuz yenilgilerde yanımda sen arkadaşım,
    abla diye ağzıma aldığım her an sırdaşım
    iyi ki varsın demek ne derece anlam yükler o papatyalara,
    iyi ki dogdun demek ne kadar hafif kalır bir bilsen.
    her zaman yanında olmak
    toprak kokusuna mutluluktan gözyaşlarımı akıtmak,
    işte tek dileğim bu
    daha çok mutlu yılları beraber geçirmemiz dileğiyle
    iyi ki doğdun ablacım...
    (zomig, 30.04.2009 00:13)
  18. dosttur.hem de öyle böyle değil, candosttur.sevdiğinin sonuna kadar yanında olur,sonuna kadar savunur,destekler.ama bazen de karşısına alır.düşüncesine ters geleni saklamaz hiç.karşı durur ama aslında karşı dururken de seni savunur.seni sana karşı savunur hem de.herkesin yapamadığıdır bu.

dosttur..hem de öyle böyle değil,candosttur...
    dosttur..hayır hayır kardeştir.yıllardır beklediğim,istediğim,özlediğim kardeşimdir.

bugün de doğum günü çocuğudur.iyi ki doğandır.iyi ki var olandır.iyi ki candaşım,sırdaşım,kardeşimdir...
    (krem karamel, 30.04.2009 14:49)