|
|
- zaten yazar böyle olunur.aha kesin beğenecekler bunu hemen yazmalıyım diye düşünmek kendi kişiliğinin dışına çıkmaktır.
- en doğrusunu yapanlar
- içten ve gerçekçi olan yazarlar
(bkz. reyting için yazanlar hiç yazmasın kampanyası) *
- reyting kaygısı olmayan yazar seçeneği olsa da girilen girilerin altına isimler, nickler yazılmasa
- genelde tek amacı düşündüklerini duyurmak, paylaşmak olan yazarlardır. bu tip insanlar kendileri için bi şarkı yazılmış ve ağızlarda dolanıyor olsa başka kimse bilmemesine rağmen muhtemelen mutlu olacaklardır. reyting kaygısı olanlar ise bu şarkının kendilerine yazıldığını tvlerde filan açıklamaya kalkarlar.**
(ba of, 01.06.2004 21:19)
- (bkz. ota boka giri girmeyen yazarlar)
- sözlükte statüyü sallamayanlar ve espiri yapmaya kasmayanlar
- bu tür yazarların kaygıları yoktur.ah da bana eksi oy basmışlar tüh tüh gördün mü ya da hay ........ çocukları gördünmü o kadar özenerek yazdım giriyi sözlük yıkılıcak kopucak sandım yine sallayan yok gibi tepkileri yoktur denilebilir.ama bir nebzeye kadar. kendimi de bu grubun içinde saydığım yazarlar genelde girileri okur bir şekilde tepkisini belirtir gerektiğinde feminist, bağnaz,öküz,bilmem ne olur ama yine sallamaz.bu yazarların salladığı tek şey mümkün olduğunca sözlüğe yakışır giriler girebilmektir.başarı oranlarını tartışmak gereksizdir.ayrıca eksi oy almak evet bir şekilde heveslerini kırar neden çünkü o kadar emek verirsin birşeyler düzelsin diye ama nato mermer nato kafa zihniyet kendis küçük hesaplarında boğulur ve sizi de bakkala yollar.sonuçta ne demişler azimle sıçan duvarı deler.
(pudra, 13.12.2004 19:58 ~ 20:05)
- sözlükte dikkat çekmeye çalışmayan yazarlar grubu
(bkz: sözlükte dikkat çekme taktikleri) * * *
- düşündükleini ve hissettiklerini eksi vereceklermiş, artıyı basacaklarmış demeden ha bir gayret yazanlardır.
(bkz: hani nerede alkışlar)
- giri girerken alacakları + ya da -'yi değil aklındakini, içindekini yazıya dökmüş olmanın rahatlığını düşünen yazarlardır.
(bkz: yemişim statüyü) derler
- kafa yapıma yavaş yavaş oturtmaya başladığım yazar modeli. ilk başlarda bende durmadan "ay oyladılar mı beni" "girimi pufladılar mı" diye düşünürdüm. şimdilerde yazdığım şeyin istediğim şey gibi olup olmadığını düşünüyorum sanki. sözlüğün büyük bir çoğunluğu böyle yazarlardan oluşmaktadır kanımca.
(bkz: sözlüğün kalitesini belirleyen etkenler)
|