belki ilginizi çeker
  1. · mc hammer
  2. · retro
  3. · moralinin düzelmesine izin vermemek
  4. · slipped away
  5. · yaran günahlar
  6. · uyku nedir bilmeyen sözlükçüler
  7. · notebook hardware control
  8. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  9. · itü sözlük nostalji timi
  10. · retrospect
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · uykusu olup da uyumayan insan
  3. · tanrıya sorulacak tek soru
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · 2012
  7. · hagi dünyanın en iyilerindendi yalanı
  8. · çağdaş atan
  9. · eugene tackleberry

retrospect  

1. avon cosmetics in erkekler için ürettiği bir parfümün ismi
    (neverland, 21.03.2004 01:50 ~ 01:50)
  2. nasıl tanıştık, ne ara tanıştık da sonra da bu kadar iyi arkadaş olduk valla ben de bilmiyorum. ama iyi ki tanımışım. dışardan bakınca çok sessiz, sakin durur ama biraz muhabbet edip konuştuğunuzda hiç de öyle olmadığını anlıyor insan. bu da yetmiyor, konuştukça " ne kadar çok konuşulacak ortak şey varmış" diyorum kendi kendime. tek seferde iki kere şaşırtıyor yani insanı. bunların dışında, çok yardımsever, çok düşünceli biri kendisi. bir şeyi bir kere söylemeniz, bir kere rica etmeniz yeterli. hiç yüksünmeden, üşenmeden ve sizi kırmadan yerine getirmeye çalışır ricalarınızı.
    norveç'te yaşama planları vardır, "napacaksın elin norveç'inde? soğuktur, kardır, buzdur, sıkıcıdır." dersiniz ama yok, o inatla savunur orayı. en güzel müziklerin de ordan çıktığını iddia eder*.
    ama onu tek bir cümleyle özetlemek gerekirse, ben kesinlikle kuantum derim*.
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 20.05.2008 04:17)
  3. okuldaşımdır. rumuzunun bir anlamı da "geçmişe bakış" tır
    (truman, 26.05.2008 16:42)
  4. psikolojide "yaşanmamış geçmişe duyulan özlem" demektir.
    (retrospect, 15.06.2008 03:26 ~ 24.12.2008 02:50)
  5. pek yardımsever bir insan. saygılarımı sunarım.
    (geceninpencesi, 15.06.2008 04:26)
  6. sözlüğe katılmasıyla hepimizi mutlu etmiş nesildaş okuldaş arkadaştır** çok da yardımseverdir,yüce insan,şükran duyulası kişiliktir*ayrıca paraşüt yapmaya cesaret edebildiği ve yapabildiği için kıskanılmaktadır. insanlığa fizik sevgisi aşılayabilmiştir * ikinci dönemin ikinci yarısında metal müziği misyonerliğine maruz kalmıştır.bitirmeden önce buradan ona insanlık adına seslenmek isterim; yapma etme kendini düşünmüyorsanbizi düşün başımızdabir tane vardızaten,iki oldu.*
    (sakıncalı piyade, 18.06.2008 15:51 ~ 09.10.2008 21:21)
  7. yardımseverliği sadece bana karşı diye düşünürken nickaltı girilerle olsun chatte yapılan konuşmalarla olsun kendini insanlığa adamış bir mübarek olduğunu öğrendim.

sözlükte en çok sevdiğim iki duygu bu işte; bildiğin konularda başkalarına yardımcı olurken aldığın haz ve hayatında yüzünü hiç görmediğin birinin sana yardımcı olmasıyla kendini iyi hissettiren o memnuniyet duygusu.

nedense kimsenin kimseden maddi çıkarlarının olmadığı sosylist sistemleri anımsattı bana bu adam. doktor sadece devlet kavramı için, tüm halka hizmet edecek.
    retro da sadece sözlüğün bekası için her ilana yardıma koşacak...

var ol.
    (one more cup of coffee, 19.08.2008 10:19)
  8. (bkz: retro)
    (retrospect, 05.09.2008 00:28)
  9. hani ararız ya etrafımızda,isteriz ya hani keşke benim de böyle arkadaşlarım olsun diye,böyle insanlar görmek isteriz ya çevremizde işte öyle bir kişi retrospect.kaliteli bir insan,görüşleri,fikirleri.sağlam kişilik yani,herkesin olmak istediği...
    (barfbag, 05.09.2008 00:32)
  10. girileriyle tanışalı az oldu ama renk kattı okumalara..selamlıyorum burdan, ellerine sağlık..
    (sündüz, 02.11.2008 20:21)
  11. yurtdışında, maceralı bir yolculuğun planlarını yaptığım yazar. uçak, tren, otobüs... kendisi ile, her türlü aracı kullanacak, karlı dağları aşacak, balta girmemiş ormanlardan geçeceğiz. tüm bunlar kutsal bir amaç için tabi*. müzik aşkı bambaşka bir şey...
    (ceyyar kermit, 03.01.2009 05:42)
  12. western'den kopup gelmiş adam. hep benden önce yazıyor, en zevkli girileri. bu arada entelijans forması da hayırlı ola, dost!
    (ageylan, 03.01.2009 09:21)
  13. uzaktan düz adammış gibi gözüken, halbuki içindeki tilkilerin birbirlerini yakalayamadığı adam.
    candır, kader ortağıdır, careless whisper gecelerini iyi bilir.
    bide anlamadığım bi insan bi kere mi bile ibnelik yapmaz ya, yok anacım adamın içinden gelmiyor.
    ha bide şu saniye msn'den tehditler savuruyor; sana bi doz mc hammer veririm kendine gelirsin.
    (mavi ekran, 06.03.2009 22:44)
  14. doğumgünü kutlu olasıca olan genç mühendis adayı a.k.a kutsi.
    (dünyayı kurtaran adam, 18.09.2009 23:29)
  15. gece gece bana, hala insanlık ölmemiş lan dedirten yazar.

selam olsun.

oğlum, retrospect abine bi tavşan kanı çay getir bakayım.
    (dikkat şehvet kaçağı, 01.11.2009 05:14 ~ 05:15)
  16. benim için "hiç sıkılmadan saatlerce görüş alış verişi yapabilirsiniz" demiş ya, onu zaten tekrar tekrar yapacağız kaçarı yok. benim tanıdığım en baba yazarlar arasına girdi dün akşam.
    (sükun, 08.11.2009 10:00 ~ 10:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil