belki ilginizi çeker
  1. · renkli rüyalar oteli
  2. · le vent nous portera
  3. · terlemeden sevişenler
  4. · kelimeler
  5. · çoktandır
  6. · taksim de kız atılabilecek oteller
  7. · otel odası
  8. · nedensizce öpmeler mezarlığı
  9. · birbirine benzeyen şarkılar
  10. · renkli rüyalar oteli
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · izmirli altıncı nesiller buluşuyor sevişiyor
  2. · author
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · uykusu olup da uyumayan insan
  6. · aşk ı memnu
  7. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  8. · yurt ortamı
  9. · tarçınlı çay

renkli rüyalar oteli  

sayfa  / 2
  1. teoman'ın 2006 başında çıkacak son albümünün adı
    (ed, 08.01.2006 10:47)
  2. albümdeki şarkılar şunlardır:

1- dursun dünya
    2- aşk kırıntıları
    3- renkli rüyalar oteli
    4- iki çocuk
    5- kim
    6- tesadüfler
    7- unutamadım
    8- kelimeler
    9- çoktandır
    10- terlemeden sevişenler
    (oehh, 20.01.2006 22:36)
  3. noir desir'in le vent nous portera adlı şarkısından feyz alındığı iddia edilen bir teoman parçası
    (ben ihsan değil hilmiyim, 02.03.2006 01:35)
  4. kanımca çok güzel bir albüm ismidir renkli rüyalar oteli fakat şarkı aynı güzelliği taşımıyor.bir tek "yüksek doz aşk alıp burda mutlu ölsek ya" mısrası gerçekten teoman'ının söz yazarlığında vardığı noktayı özetliyor.
    diğer tüm şarkıcılar(!) gibi basmakalıp; vay efendim seni çok özledim,senin aldığın ayıyı unutamadım vıy senin sevdiğin yemekleri pişirdim diye söz yazmıyor.en azından biraz düşündürüyor.
    (dkzcn, 31.03.2006 17:07)
  5. teoman işte ya sevişecek şarkılarda ya da böyle otel motel diyip üstü kapalı bir şekilde seks hayatını bize yansıtacak...
    (skin, 18.04.2006 21:09)
  6. "orda öyle yerlerime dokun
    dokunmadığı kimsenin"
    aslında daha önceki binlerce sevişmesi gibi, diğerlerinden farkı yok. ama ya karşı tarafı havaya sokmak ya da daha öncekilerden farklı olması için değişmesi gerekenlerin "kendinde" olduğunu kabul etmediğinden öyle düşünmek hoşuna gidiyor.
    (muse, 09.09.2006 15:58 ~ 10.09.2006 12:56)
  7. teomanın papatyadan bu yana(evet ilk şarkısından bu yana) en hoşuma giden şarkısı. kendisini tekrar tekrar dinletebiliyor. klibi de pek stilize olmuş, renkleriyle beni benden almıştır.
    (zaht, 02.01.2007 01:40)
  8. siyah-beyaz rüya olur mu sorusunu akla getiren şarkı ismi
    (dgny, 02.01.2007 01:58)
  9. düşlerin konakladığı yerdir.
    (soldier in the army, 20.01.2007 18:15)
  10. inanılmaz güzel olsa da nakaratın çok tekrar edip sıktığı şarkıdır.
    (the killer, 11.03.2007 09:41)
  11. (bkz: satılık kalpler şehri)
    (bkz: serbest çağrışım)
    (ben cocugum deyip camdan atlayan pokemon, 10.04.2007 17:10)
  12. (bkz: siyah beyaz kâbuslar oteli)
    (bakarsinbirigelirelimdekielmayiyer, 10.04.2007 17:34)
  13. teomanın en sevdiğim şarkılarından biri. gerçekten sanki sevgilinle basıp uzak duyarlara gitmişsin de o yılları hatırlıyormuş gibi oluyor insan.. ezgisi de ayrı bir güzel
    (epoca, 10.04.2007 17:51)
  14. teoman'ın yıllar sonra,geri döndüğü albüm.bir dönemki albümleri kaale bile almamak lazım çünkü.
    (betatron, 15.05.2007 16:34)
  15. dinlemekten bazen utanç duyduğum ama garip bir şekilde bağımlısı olduğum güzide teoman parçalarından mp3te dinlerken sesini kısmaktan bıktım artık.üstelik bunu neden yaptığımı da bilmiyorum
    (gözaltı, 15.05.2007 17:41)
  16. teoman'ın son albümüne adını veren şarkısı.sözler yine süperdir.şarkının bir şekilde insanı mutlu eden bir yapısı var,içten içe mutlu ediyor insanı.sürekli dinleyesi geliyor,evet olmuş dedirtiyor şarkı.

"sarhoş olsak ya,ölsek ya"

"dikkat et sadığımdır sadece kendime"
    (internetchip, 02.06.2007 19:42)
  17. her odasında yapayalnız uyanan aşıkların olduğu oteldir.
    (deniz büyücüsü, 02.06.2007 19:50)
  18. teomanın insanın kalbine bir taş oturtmasıyla ünlü şarkılarından biri.

kanımca, zannımca en güzel kısmı (beni en derinden etkileyen kısmı); (bkz: imho)

yıllar önceydi!!...çok da güzeldi şimdi düşününce.....(söz biter...)
    benimsin demiştim ben de senin
    renkli rüyalar otelinde.....
    (selenikom, 28.04.2008 21:50)
  19. teoman'ın en güzel iki şarkısından biridir. sözlerinin muhteşemliği bir kaç dinlemeden sonra çok daha iyi anlaşılır.

"dikkat et sağdığımdır sadece kendime"

http://www.youtubeserbest.com/...
    (billy, 08.08.2008 17:47)
  20. zannımca teoman'ın milli olduğu oteldir çünkü sadece ilk ilişkinin yeri bir belleğe bu kadar kazınabilir.
    (astronot, 01.02.2009 23:23)
  21. aveanın ringa servisinde adı renkli *dünyalar* oteli olarak geçen bir teoman şarkısı
    (eratosth, 13.02.2009 01:02)
  22. büyük ihtimalle gerçekte pek de muhteşem odalara sahip olmayan, müşterileri tahminimce ya oraya gecelik ilişkiler yaşamak amacıyla ya sadece yola mola verip dinlenmek için gelen pek de çok para olmasa da yanımızda kalınabilecek bir yerdi teoman'ın anlattığı mekan.

onu renksizlikten kurtaran, hayatının en güzel kaçamağı yapan sevdiğinin yanında olmasıydı.

belki istanbul'da küçük bi motel, belki mersin'de unutulmuş bi pansiyon belki ankara'da ptt misafirhanesi. kimin yanında olduğu mühim
    (senzahmetetmebenalırım, 02.04.2009 18:53)
  23. kendisine bağlayan şarkı. bitene kadar izliyorum veya dinliyorum her seferinde, nedense. kızlar soyunup denize girerken teoman'ın dönüp garsona baktığı sahneye bakıyorum. o garson oluyorum o an "hep siz bakın biz burda peçeteci gibi duralım, karılar soyunursa da gidelim di mi yaşasın akp" diyesim geliyor. içim eziliyor. kadın yataktan kalkıp arabadan inip kocasına giderken de teoman oluyorum. onun arkasından bakıyorum hüzünlü hüzünlü. güzel ve klibiyle enteresan şekilde çok uyumlu bir şarkıdır. dinleyin, dinletin.
    (bor madenleri, 14.04.2009 14:40)
  24. teomanın en sevdiğim şarkılarındandır.çok ironik sözlere sahiptir.lakin klipteki hatuna ben çok gıcık olmaktayım.sanırım türk değil ecnebiye benzetiyorum kendilerini.tamam taş gibi güzel bir kadın ama ağzını böyle gülerken birden ciddi duruyormuş gibi yapıyor ya işte ona çok sinir oluyorum.bide aynanın önünde havlula dikildiği sahnede de çok sinir bozucu duruyor.sevmiyorum o kadını.gitsin o.teoman yeniden klip çeksin o şarkıya.
    (çıtırpaneharcı, 14.04.2009 14:51)
  25. elinde bir şişe şarapla, balkonundan dağlara, yeşillere, mavilere baktığın,
    çarşafların nemli ve dağınık durduğu,
    hatta senin de nemli ve dağınık olduğun,
    parfüm, sevişme, şarap ve duman kokan,
    öncelikle ve mutlaka zamanı unuttuğun,
    her zaman terkedilen ve aslında hep yaşanmayı hakeden bir yerdir orası.
    (kabaramazsınkelfatma, 14.04.2009 15:07)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil