reina   

adana çık aradan

1. kuruçeşmeyle ortaköy arasındaki, ıp dıs çık dıs müzik yapıp zenginlerin eglendikerini sandıgı, fakir ve garip halkımın da sıkılmadan tv den izledigi magazin kulübü
    (neverland, 24.03.2004 02:05)

2. iett aracına binip aylık akbilimi kullanarak gittiğim ve rahatça girdiğim mekan. ***
    (balta, 24.03.2004 02:14)
  3. 15 milyonluk votka içmek isteyenlerin gidebileceği mekan *
    (giberling, 08.04.2004 21:37)
  4. neymiş lan bu reina bi görelim bakalım diyerekten gittiğim ve 450 milyon hesabın ardından ne olduğunu anladığım eğlence mekanı benzeri yer.
    (aqua, 03.09.2004 03:06)
  5. vodkanın 25 milyon olduğu mekan. dekorasyon vs oldukça güzel, ama bitiren şey boğaz manzarası. denize en yakın masaya oturup içki yudumlayıp sigarayı içmek hakikaten bayaa özel bir keyif. erdek saklıbahçeden gördüğüm en güzel ortam diyebilirim. lakin yine de o fiyata değmez...
    (kornish, 07.06.2005 05:16)
  6. kaçak yaptırdıgı duvarın yıkılmasıyla yıllardır beynini ezdiği vatandaşların baş ağrısına son vermiş mekandır. dikkatsizlikten, tedbirsizlikten ağır cok ağır para cezaları alacak,bir gecede sattığı votka redbullarla bi gecede bu ağır cok ağır cezalar kapanacaktır. geceden sabaha dangırdayan o gürültüde nasıl uyuyabildiklerini merak ettiğim 3 kişilik masum aileye de böyle bir ölümü çok görmek boğazın sarayı reina'ya haksızlık olacaktır.
    (isterfernandez, 04.04.2006 14:23)
  7. dünyanın en iyi gece klüplerinden biri olarak gösterilen mekan. beraber gittiğimiz turistlerin hesap geldiğinde her defasında titreyip kendilerine döndükleri ama sonradan kesinlikle değer dedikleri yer.
    (bulenthus, 15.06.2006 13:16)
  8. barında smirnoff north'lu kokteyl bile bulunan dolayısıyla menü zenginliği konusunda bazı şeyleri aşmış, ama müzikleri ile kendi zevkimle örtüşmediği için vasatı geçemeyen bir not alan, dekorasyon ve iç tasarım olarak ciddi masrafların yapıldığı belli gece klübü..giriş konusunda titiz davranmaları çok doğal çünkü kağıt üzerinde türkiye'nin en prestijli eğlence mekanı olarak tanıtılıyor..parası olan her önüne geleni almamaları hakettikleri ve uygulamaları gereken bir anlayıştır..güzel bir yer lan işte sonuçta, kastırmayalım..
    (zeus, 01.12.2006 15:55 ~ 15:59)
  9. ispanyolca kraliçe anlamına gelmektedir.
    (genius kusagami, 27.04.2007 21:13)
  10. eğlenilecek 3-4 saat için 6-7 saat hazırlanma derdiyle uğraştıran mekan. yine de gidilesi bir mekandır. tabii eğlence anlayışı bu yönde olanlar için. gitmeyenlerin aşağılamasına anlam veremediğim gibi hoşlandığı çocuktan "23 yaşına gelmiş reinaya gitmemiş yaa." düşüncesiyle soğuyan arkadaşları da kınıyorum. bu örnek ne yazık ki hayal ürünü değil. her gün sınıfta konuşuyorum, selamlaşıyorum bu insanla. var yani böyle bir insan. burayı seviyorum lakin.istanbul'un en iyi mekanlarından biri.
    (fb, 27.04.2007 21:21 ~ 21:21)
  11. telefonu 0212-2595919 www.reina.com.tr
    (platin24, 04.06.2007 15:06)
  12. son yıllarda nerdeyse hiç bir gece kulübünün gölgesinde kalmayan mekandır reina.
    yazın daha bir hoş olmaktadır burası.

(bkz: sortie)
    (quarterback, 01.07.2007 07:20)
  13. gece boyunca serdar ortaç,hande yener,gülşen sonra serdar ortaç,hande yener,gülşen sonra serdar ortaç,hande yener ,gülşen çalan mekan.karışık türkçe pop bir cd yapmışlar ve sürekli onu çalıyorlar .sanırım müzik işi ile uğraşan bir elemanları yok.gidenlere "git evinde dinle serdar ortaç,hande yener ve gülşen'i" diyesim geliyor.

not:ben hiç gitmedim.bir arkadaşım evine yakın olduğu için gelen müzik sesine göre yorum yapıyorum.
    (menemene benzeyen picasso tablosu, 04.09.2008 18:04 ~ 18:07)