görseller
reign over mereign over me
reign over mereign over me
belki ilginizi çeker
  1. · love reign over me
  2. · reign of fire
  3. · liv tyler
  4. · unutulmaz film replikleri
  5. · love reign o er me
  6. · shadow of the colossus
  7. · reign
  8. · how to save a life
  9. · tekrar tekrar izlenesi filmler
  10. · muhteşem sahnelerin muhteşem soundtrackleri
gündem
  1. · günün tek cümlelik özeti
  2. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  3. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  4. · yeşim salkım
  5. · babaların garip huyları
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  8. · kolçak
  9. · orospu çocuğu canım evladım

reign over me  

1. 2007 yapımı başrollerini adam sandler ve don cheadle'in paylaştığı film. adam sandler bundan önceki filmlerinin aksine oldukça ilginç bir rolle karşımızda bu sefer. fragmanlarından oldukça hoş bir film gibi duruyor. ayrıca sinemada fragmanı izlerken "lan liv tyler mı şu?" demiştim ki şimdi film bilgilerini kontrol ettiğimde o muhteşem insanın da oyuncu kadrosunda olduğunu gördüm. bu da filme gitme nedenini bir kat daha arttırdı.
    (sycrone one, 12.03.2007 23:01)
  2. (sycrone one, 18.03.2007 20:59)
  3. 22 haziran 2007'de ülkemizde de gösterime girecekmiş. bekliyoruz...
    (sycrone one, 26.03.2007 11:43)
  4. vizyona giriş tarihini bilen ve söyleyen kişiye tam yüz bin lira vereceğim filmdir. ibne film şirketleri getirmedi gitti güzelim filmi. haber maber de yok işin kötüsü. 22 haziran olarak dediğim tarih de yalan oldu malumunuz.
    (sycrone one, 08.07.2007 17:20 ~ 17:20)
  5. 11 eylül faciasında ailesini yitiren bir adamın dramını ve yaşadığı travmayı atlatabilmesi için arkadaşının ona yardım etmeye çalışmasını konu alan yapım yılı 2007 olan film.
    (restless times, 08.08.2007 18:48)
  6. adam sandler ın oyunculuğu hakkında daha geniş bir çerçeveden bakmamızı sağlayan bir film olmasının yanısıra 11 eylüle göndermeleri biraz düşündüren filmdir.
    liv tyler da hiç öyle inanılmaz güzel gözükmüyor bu filmde, ama rolü çok yakışmış, pamuk prenses gibi bişey..
    (smooth, 28.08.2007 22:12)
  7. (rasputin, 28.08.2007 22:16)
  8. "addiction" sözcüğünün sıkça tekrarlandığı film. bir anlamı olmalı.
    (negatif, 09.09.2007 03:09)
  9. (mytilusedulis, 28.09.2007 23:04)
  10. başrollerini adam sandler in oynadığı film. 11 eylül de karısını 3 çocuğu ve 1 köpeğini kaybeden, kendini suçlu hissettiği için tüm bu olanları unutmak adına herkesten uzak, kendi halinde bir hayat yaşamaya çalışan adamın hikayesi. adam sandleri bu sefer komedi değil bir dramın içinde görüyoruz. ama yinede çok başarılı. tüm film boyunca hatırlamamak için unutma yolları arayan bir adamın hikayesi yer yer güldürürken, yer yer de içimizi acıtıyor..
    (yazar kafa, 25.10.2007 11:33)
  11. liv tyler ve adam sandler ı daha önce hiç görmediğimiz rollerle izlediğimiz filmdir..özellikle adam sandler çok çok iyi bir performans göstermiştir..oynadığı sözüm ona komedi filmlerinden genelde haz almamış biri olarak net söyleyebilirim ki, çok daha farklı rollerde çok daha başarılı olacağını düşünüyorum..ve de liv tyler film boyunca güzelliğiyle her sahnede dibimi düşürmüştür..
    (joker, 29.10.2007 00:17)
  12. sonunda izledim bu filmi. halihazırda varolan adam sandler sevgimi pekiştirmiş, jim carrey sevgimin yanına özenle yerleştirmiştir. harika bir film, hayatımın filmi diyemem ama çekimleriyle, o film boyunca barındırdığı huşu'yla takdiri hakediyor. don cheadle harika oynamış, liv tyler izleyenlerin tepkilerine göre pek güzel bulunmamışsa da bana göre gene melek gibi arz-ı endam etmiştir film boyunca.
    (sycrone one, 09.12.2007 13:48 ~ 19.12.2007 14:45)
  13. (anotherday, 19.12.2007 14:40)
  14. iç acıtan bir film. ya adam sandler'dan ve onun mükemmel performansından kaynaklanıyor ya da benim yufka yürekliliğimden; ki pek sulu göz olmadığımı hesaba katarsak, evet evet, adam sandler filmdeki duyguyu size direkt aktarıyor (sonunda bitirebildim cümlemi).

içiniz cız ediyor bir çok sahnede. yaşınız babalığın nasıl bir şey olduğunu anlamanız için tam yeterli olmamasına rağmen evlat acısı ve daha da ötesi olan sevdiğiniz insanın kaybının yol açtığı travmayı iliklerinize kadar hissedebiliyorsunuz. ne acı!

bunların yanında aile hayatının sıkıcı olduğunu düşünen don chadle'nin yaşadıklarından ders alışını ve sevdiği bir insana yardım ederken asıl yardım ettiği kişinin, kendisi olduğunun farketmesine filmde tanıklık ediyoruz. ne gerçek!

zaman zaman kendini bizlere gösteren elf kızının (liv tyler) varlığı ise cız eden içinize kor gibi düşüyor. içiniz ısıyor. ne hoş!
    (malpolitikası, 05.01.2008 00:06)
  15. --- spoiler ---

filmde charlie*'nin sürekli oynadığı, başından kalkmadığı ps2 oyunu için;

(bkz: shadow of colossus)

--- spoiler ---
    (sycrone one, 10.01.2008 00:18)
  16. kahramanımız adam sandlerin alışılmış karakterlerinden vazgeçip farklı bir karaktere büründüğü sinema filmidir.çok da güzel etmiştir kendileri.film izlenilesi filmler bölümüne alınmıştır.
    (lucifer morningstar, 12.01.2008 19:18)
  17. sanki love reign o'er me için tasarlanmış, bütünüyle o şarkının üzerine kurulmuş gibi bir film. daha önce bir şarkının, bir filme bu kadar uyduğunu hatırlamıyorum. sanki filmin .avi dosyasını alıp bir programda mp3'e çevirsek ortaya love reign o'er me çıkacakmış gibi. doğal olarak film de şarkı gibi mükemmel.
    (twinkle, 06.03.2008 17:24)
  18. 11 eylül terör saldırılarında eşi ve üç çocuğunu kaybeden genç bir adamın, kendisini hayattan soyutlamasını ve uzun yıllardır görmediği bir arkadaşının onu bu duygusal çöküntüden kurtarma çabalarını anlatan hüzünlü bir film.jim carrey'den sonra bir diğer komedi oyuncusu adam sandler'ın da farklı rollerde çok başarılı olabileceğini kanıtlayan 2007 yapımı bu mike binder filminde, genç bir psikolog rolüyle karşımıza çıkan güzel oyuncu liv taylor'da zerafetiyle göz kamaştırıyor.
    (no reply, 28.02.2009 12:06)
  19. filme genel olarak bakıldığında; 11 eylül saldırılarında uçakta gerçekten sıradan amerikan vatandaşlarının olduğuna insanları inandırma çabasıyla sipariş üzerine çekilmiş bir film gibi duruyor sanki. hayır başka ne olacaktı ki zaten, yolcu listesi fake olacak değil ya...

bu mevzuyu bir yana bırakırsak; adam sandler kesinlikle mükemmel bir oyunculuk sergilemiş. hep komik ve çapkın adam rollerinde görmeye alıştığımız bir oyuncuya, yine bir zamanlar komik ve kadınların gözünde cazipken bir anda amı götü dağıtmış bir karakter için rol vermek harika bir oyuncu seçimi olmuş.

--- spoiler ---

filmde charlie'nin plak dükkanında karşılaştığı hıyarto için söyledikleri bana çok anlamlı geldi. özellikle de birlikte yemek yerken bob seger hakkında sorduğu sorular ve sonrasında soktuğu laf için sadece şunu söyleyebilirim: ben yıllardır böyle bir ayar vermeye şahit olmadım.

--- spoiler ---
    (janny, 09.03.2009 01:06 ~ 01:10)
  20. ---spoiler---
    bir liv tyler göz altı torbalarıyla inanılmaz seksidir bu filmde. iki charlie'nin olayı anlattığı sahne görülmeye değerdir... üç ise şu monolog mu desem, diyalog mu;

(ölen eşinin anne ve babasına)
    ''charlie: ı don't need to talk about her or look at pictures... 'cause the truth is, a lot of times, ı see her... on the street. ı walk down the street, ı see her in someone else's face... clearer than any of the pictures you carry with you. ı get that you're in pain, but you got each other. you got each other! and ı'm the one who's gotta see her and the girls all the time. everywhere ı go! ı even see the dog. that's how fucked up ı still am! ı look at a german shepherd, ı see our goddamn poodle. all right... all right...''
    ---spoiler---
    (atma dillo din kardesiyiz, 28.05.2009 17:04)
  21. (bor madenleri, 28.05.2009 17:05)
  22. (neverlander, 30.07.2009 03:09)
  23. hep neşeli rollerde izlediğim adam sandler'ın gerçekten iyi bir karakter oyuncusu olduğunu kanıtladığı filmdir. izlerken eşi ve çocuklarından bahsedişleri sırasında yüreğiniz cız eder. ağlatabilir bile o kadar. başarılı bir film.
    (vjera, 12.10.2009 21:59)
  24. çok büyük laflar etmeyen, çok iddialı olmayan sakin bir film. aslında filmin açılış sahnesinde fonda çalan simple man hem müziği hem sözleriyle film hakkında epey bir şey söylemektedir. liv tyler ara sıra görünerek kasvetli havayı dağıtmak için filme dahil edilmiştir ve herhangi bir oyunculuk sergilememektedir. gerek var mıdır bence yoktur. bunun yanında donald sutherland hakim rolünde yaklaşık bir buçuk dakika görünmesine rağmen filmden epey rol çalmıştır. bazı bazı gereksiz sahneleri olsa da eli yüzü düzgün bir filmdir. bir de dvd'sindeki ekstralarda adam sandler'ın gitarda don cheadle'ın basta olduğu bir jam session vardır ki, pek bir eğlencelidir. ahanda bu da linki (bkz: http://www.youtube.com/...)
    (life is good, 08.11.2009 03:06 ~ 12:48)
  25. (bkz: @3605285)
    (lectus, 18.11.2009 17:10)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil