(hayyam, 25.03.2004 02:06 ~ 02:08)
-doğuştan kör olduğunuzu annadım da, küçükken de görmüomuydunuz onu soruyorum..
kaçırılan uçağın pilotuna "efendim korsan uçağa yoldamı bindi?" sorusunu sorabilecek yegane anchorman, en azından kensini anchorman sanıyor.
canlı yayında kendisine alkol muayenesi yaptıran zat.
kurbağalara olan aşırı benzerliğiyle şaşırtır.
rm-eğer haberlerimiz bazı soyguncuların suratına tokat gibi çarpıyorsa, ne mutlu...
rm-ne mutlu..
rm-ne mutlu..
rm-
ne mutlu türküm diyene
(bkz.
canlı yayında ne söyleyeceğini unutmak)
yıldırım demirören beşiktaş'a başkan seçilirse yönetimde yer alacak ve camianın karizmasını dağıtacak olan adam.
adam artık kanalın başında olunca kendini başbakan falan zanneder.
beşiktaş namına kendi kafasına göre fermanlar yağdırır,sonra başımızı belaya sokar.
reha geldi mertlik gitti.
boynu olmadığı için papyonunu göğsüne takar. hayır bir insan neden papyon takar onu da anlamam...
(mavio, 25.07.2004 14:48 ~ 13.08.2007 10:32)
reha muhtar - efenim karınızı öldürmüşsünüz doğrumu
adam - efet efendim çok pişmanım
reha muhtar - başınız saolsun efenim..
(geyik, 04.08.2004 18:14)
sabah gazetesi köşe yazarı
(lethe, 07.08.2004 18:22)
sabah gazetesindeki köşesini sürekli başkalarından alıntılar yaparak, fıkra, özlü sözler vs. koyarak dolduran gazeteci
(lethe, 07.09.2004 14:15)
internet olmasa gazetede köşe yazarlığı falan yapamayacak olan karakter. yazılarının büyük çoğunluğu yıllardan bari oradan oraya iletilen mesajlardan, hikayelerden meydana geliyor. hatta kimisinin internetten alındığını belirtmiyor bile.
bjk yöneticiliğini bıraktıktan sonra bizi sevindiren ama halen daha tv programcılığında jübilesini yapmayarak bizi sinirlendiren şahsiyet..
ali kırca'nın son zamanlarda kendine model olarak seçtiği insan.
beşiktaşın finansal kurtuluşunu siyah-beyaz bilekliklerde arayan polyana.
gereksiz insan
tekrar "ateş hattı" ile karşımıza gelmiş ilginç kişiliktir. ancak programın içeriğinden çok teknik meselelerle uğraşmaya başladığı görülüyor. "müziğin sesini kısın", "kamerayı bilmem ne tarafa çevirin" offffff.
televizyon makinasının bu haftaki
vatandaş türkçe konuş kişisi. program boyunca en az elli defa tavır
* yapıyorum
* diyerek sonunda bıkkınlık vermiş ve "o tavırı alır..." gibi cümleler kurulmasına sebebiyet vermiştir. egzacere etmek gibi tarzancasıyla da bende tarzan gibi üzerine atlama isteği uyandırmıştır, tebrik ediyoruz kendisini.
(camel, 29.01.2006 13:40)
yine 28 ocak 2006 tarihli televizyon makinesi programında (türkçeyi katleden konuşmaları yaptığı aynı programda) kendisinden başkasını düşünmediğini kısaca biraz megolaman birisi olduğunu gözler önüne sermiştir..ali kırca ya da herhangi başka bir konuk konuşurken sürekli yanındaki (tanımadığım) esmer bağyan ile muhabbet etmiş, arka fonda gürültü yaratmıştır..bu durum hem konuşana büyük bir saygısızlık teşkil etmiş hem de okan'ı sıkmıştır..nitekim medya arkasında'da izlediğimiz gibi kendisinin hazırladığı ve sunduğu bir tartışma programında mırıl mırıl konuşan yaşlı adamı azarlaması kendisinin de bu rahatsız olma durumuna karşı nasıl bir tavır takındığı göstermektedir..şimdi o yaşlı adamın yaptığı aynı saygısızlığı yapmaktadır (yaptığı ingilizce gürültü de kıza yazmak için, o derece haksız yani)
okan bayülgen durumdan aşırı derecede rahatsız olmasını; telefonla programa katılmış bir seyircinin üzerine gitmesiyle anlayabiliyoruz..yo yoo, lerzan mutlu ile takışandan çok sonra programa bağlanmış ve seviyeli talk şov ve konuklar hakkında iltifatlar eden seyirciden bahsediyorum..o sırada halen reha muhtar kişisi mırıl mırıl ingilizce konuşmaktaydı ve okan'ın "seviyeli bir şov oluyor reha!!?" diye uyarıyla karışık iğnelemesini dahi anlamıyordu..
gerçek maymunu medya maymunlarına yeğlerim sözü üzerine,
metin uca tarafından medya maymunu kendimiz olamazmıyız diye gerçekler yüzüne çarpılan kişi.
ama ne oldu bir şey değişti mi?
hayır maymunluk yapılmaya devam edildi.
yunanistanla aramızdaki tüm sorunların kaynağı bu adamdır. bu adam zamanında t.r.t. atina muhabiriydi bu dönemde hep t.r.t.1 'de akşan haberlerinde ekranda resmi görünürken telefonla yayına katılıp atina'dan bildirirdi bence bu orada ne gördüyse yalan-yanlış bildirdi ve adamlarla aramızı açtı, tam türkiyeye döndü yunanlarla sorun bitti derken, bu adam bu ülkenin başına bela oldu "keşke hiç gelmeseydi yunanistanla savşa razıydım" cümlesini kurdurdu bana.
birde unutmadan "denize donla giriyorlar benim gözzevkimi bozuyorlar mayo giyinsinler" demişti televizyon yayınında. bende yanlışlıkla 5sn kadar reha muhtarı mayo ile düşündüm bir hafta midem bulandı.
fikir desen fikir değil, yorum desen yorum değil. sahi ne yazar bu adam?
her komedyen de olması gereken yeteneklere doğuştan sahip olduğu halde kaderin cilvesi sonucu yanlış meslek secmiştir.allah affetsin.allah ım sen bizi bu uzaylı şeytanlardan koru.