- rus asıllı olmasına rağmen süper ingilizce aksanı olan çok sevimli şarkıcı kız. sesi çok berrak ve içten. şarkı sözlerini kendi yazar. aklına gelen herşeyi kullanır yazarken ama bizim nil karaibrahimgil gibi aptalca duyulmaz şarkı sözleri.
arkadaşlar arasında adıyla vagina inspector diye dalga geçilir(dinazor kafa, 01.05.2006 17:49 ~ 17:50)
- samson isimli şarkısı çok güzeldir
(dinazor kafa, 12.06.2006 12:35)
- güzel sesli bayan.sesi duyunca "lan sesi bu kadar güzelse kendisi nasıldır" diyorsunuz ayrıca rus olması da artı bir gaz veriyor bünyeye.sonra google images'e girip araştırıyorsun ve hayal kırıklığı...
ha bu durum dinlememizi etkiliyor mu? tabii ki hayır,biz gene dinlerken mutlu oluyoruz...
http://reginaspektor.com/...
her rusa atlamamak lazım...(sycrone one, 04.11.2006 18:43)
- sesini ilk duyduğum anda müziğine aşık olduğum rus asıllı şarkıcı..soviet kitsch'deki single'ı "us" gerçekten çok iyi..ilginç klipleri var...
(dulcinea, 02.03.2007 17:34 ~ 22.03.2007 23:15)
- (bkz: that time)
(mademli bagnum, 17.12.2007 00:37)
- dinlemeye başladığınız ilk zamanlarda kesinlikle akla fiona apple'ı getiren, çok benzediğini düşündürten güzel sesli, güzel müzik yapan hanım kız. apres moi, the flowers, chemo limo, fidelity gibi tatlı tatlı şarkıları var. dinlenmesi, denenmesi gerekenlerden.
(bettyboop, 27.12.2007 00:30)
- (bkz: on the radio)
(dide, 27.12.2007 01:13)
- (bkz: http://www.myspace.com/...)
(trişka, 06.04.2008 19:19)
- the ghost of corporate future şarkısında "ew" yapışı beklenilesi güzel sesli bayan vokal.
(leeloo, 06.04.2008 21:12)
- şarkıyı söylemeyen, şarkının içinde eteklerini savura savura dans eden kız.
notalarla seviştiğinden şüpheleniyorum bazen.
(bkz: lacrimosa)
(bkz: musicbox)
(bkz: just like the movies)
(bkz: the soup)
(bkz: apres moi)
(bkz: baby jesus)(bkz: breaks my heart)
(bkz: raindrops)
(bkz: on the radio)
(bkz: loveology)
(bkz: us)
(bkz: 20 years of snow)(sleeplessbeauty, 20.04.2008 01:48)
- (bkz: real love)
(gutter ballet, 04.05.2008 15:45)
- 1980 yılında rusya da dogmuş, sovyetlerin dağılmasından sonra amerika ya göç etmiş, insanı neşelendiren,biraz da melankolikleştiren şarkılara imza atan şarkıcı ve piyanisttir.
spektor piyano çalmayı, dedesinin annesine bıraktığı petrof piyanoda öğrenmiştir. doğu avrupada'daki kayıtları alan ve sovyetler birliğinde arkadaşlarıyla kaset değiş tokuşları yapan babasından dolayı the beatles vequeen gibi rock'n'roll müziği ile büyümüştür.
şarkılarına küçüklüğünde dinlediği bu sanatçıların etkisi çok büyük olmuştur.benim gibi soft rock parçalarının piyano ile yeniden yorumlanmasına hayran olanların kesinlikle kaçırmaması gereken bir sanatçıdır.
spektor'un şarkıları genelde otobiyografik değil, hayali karakterler ve senaryolar üzerinedir.adeta masal dünyalarda dolaştırır insanı...uyurken dinlemenin zevki bambaşkadır.sabahları kalkınca insanın beyninde romantizm ve insan sevgisi filizlenir.
spektor'un müzik stili piyanist tori amos ve fiona apple'ınkine; vokal stili debjörk'ünkine benzemektedir. spektor, genel olarak müziğine bir tarz yaratmaya çalışmaktansa, her bir şarkısının kendi ayrı müzik tarzı olmasını sağlamaya çalıştığını söylemiştir.
eğer tori ve fiona dinlerken mutlu olabiliyorsanız ve bjork ün deneysel tarzını takdir ediyorsanız , regina yeni aspirininiz olmaya çok yakın demektir...(mavidekaybolmak, 29.05.2008 03:53)
- the chronicles of narnia prince caspian'ın sonunda çalan the calladlı parçayı seslendiren harika bir kadın.
(weirdlola, 17.07.2008 19:05)
- görüldüğü yerde ayaklarına kapanıp evlenme teklif edilesi kadın. aynı zamanda kendisinin insanı darmadağan eden şarkılar yapmak gibi bir hobisi vardır.
(bkz: hero)(burrows, 15.10.2009 02:11)
- ninni niteliğinde her gece en kısık ses ayarında dinlediğim dinlerken huzurlu uykulara daldığım bayan vokal.
(enyalios, 02.11.2009 20:03)
- dinlerken huzur bulduğum vokallerden birisidir. özellikle hero şarkısını tavsiye etmekteyim.
(demento, 25.11.2009 11:36)
- ilginç sesli tatlı hatun. kulağınızda oluşacak farklı bir tınının ilahı. çünkü sesi gerçekten çok farklı. tarzı çok farklı. ya çok seversiniz bu kızı ya nefret edersiniz. ortasını görmedim. oda arkadaşım dibine kadar sövsede ben her an dinlemeketen kendimi alamıyorum mesela. şekli, tipide tatlımsıdır öyle. hani şu dünyada konser alanında izlemek istediğim nadir insanlardandır. iyidir hoştur..
he o kadar övdünde ne demek istedin diyenler için;
http://www.youtube.com/watch?v=DOQ3R3MNcv8(anlat dedi tanrı sen sadece anlat, 27.12.2009 16:05 ~ 16:06)
- (bkz: hero)
(kaçınkurbaası, 13.01.2010 01:51)
- 500 days of summer filminin güzelliklerinden. günlerce, günlerce, günlerce hero'yu dinlememe sebep olan, piyanonun en çok yakıştığı seslerden biri.
(nastasya filippovna, 01.02.2010 12:31)
- carbon monoxide isimli bir parça yaparak karbonmonoksit dediğim şeyi renkli ve kokulu bişey haline getiren sovietkitsch.
(jeuraska, 25.02.2010 21:57)
- gri günlerde kahvenize eşlik edecek mükemmel bir tattır, candır.
(akatriel, 23.03.2010 13:28)
- fiona apple'ın gizliden adamı bunalıma sokan havasına karşılık, piyano eşliğinde ruhu sakin limanlara götürebilen sese sahip kadın.
(pyramid, 12.04.2010 15:22)
- us isimli türküsüyle sabah akşam kendisini dinleten rus asıllı amerikan ecnebisi ses sanatçısı.
para kazanma arzusuyla ve yavşakça bir tavırla değil de, hissederek okuyor şarkıları. zaten sanatçı dediğinin cezbeden yanı bu oluyor biraz da kulak varsa. zira bir sanatçının şarkısı 10 yıl sonra da, 40 yıl sonra da dinlenebilir olmalı.
sinatra, ezginin günlüğü işte daha fazla isim saymaya üşeniyorum, size sayayım mı şimdi işim gücüm yok aq. velhasıl böyle arkadaşlar şart.
not: olm sözlükte bi topluluk var skcm. niye sinir olduğumu da bilmiyorum. negatif enerjili birileri var lan. girinin sonu bir boka benzemedi.(valerius valens, 12.04.2010 15:40 ~ 15:40)
- güzel sesli rus asıllı sanatçı. çok farklı değil belki sesi ama yorumu gerçekten farklı. adeta oynuyor sözcüklerle, bir çocuğun oyuncağıyla oynarcasına... hero'da "original sin" dedikten sonra "viuffv" deyişi, us'da contagious daki "a ooo" su öyle tatlıdır ki, o anda şarkıya kaptırsanız kendinizi, anında bir tebessüm konuverir yüze. şarkılarının bir çoğu tekrar tekrar dinlenesidir. candır...
(kasian, 13.05.2010 03:41)
- güzel sesli kadınlara karşı zaafım olduğunu kendisi sayesinde kendi kendime de itiraf ettim en sonunda. harika lan sesi.
(tazmanya canavarı, 14.08.2010 01:25)