belki ilginizi çeker
  1. · en iyi dizi karakteri
  2. · hastası olunan dizi karakterleri
gündem
  1. · beşiktaş
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · öğretmenler günü
  8. · öptür git
  9. · spor

regenesis  

1. kanada yapımı bir dizidir. norbac adlı amerika kıtası devletleri ortak kuruluşu kanada'da yer almaktadır ve dünyanın en iyi genetikçileri, kimyacıları ve tıpçıları çalışmaktadır. temel amacı öncelikle amerika kıtası olmak üzere hızlı yayılan bulaşıcı hastalıkları önlemek olan kuruluş, bir çok biyolojik terörist saldırıyı da engellediği için çok önemlidir.
    eğer bu tür konulara ilgi duyuyorsanız bağımlılık yapan dizi, çok da popüler olmamakla birlikte kanada'dan adını duyuran nadir dizilerdendir.
    2.sezon 7.bölümden sonra çekimleri duran ancak daha sonra tekrar başlayan dizi,4.sezonuna gelmesine rağmen türkiye'de hiç yayınlanmadı. bir kopyasını türk dizisi olarak çok yakında izleriz diye düşünüyorum.
    (genolog, 17.11.2008 17:28)
  2. (genolog, 17.11.2008 17:29)
  3. türkiyede movie smart sadece birinci sezonunu yayınlamış sonra da yayından kaldırıp izleyenlerini* hüsrana uğratmıştır. ilk beş bölüm harici türkçe altyazısı mevcut değildir. boş bir zamanımda ve diziyi baştan sona mecburen ingilizce altyazıyla izledikten sonra türkçeye çevirmeyi planlıyorum, yardım etmek isteyenlere duyurulur.
    (maglor, 02.02.2009 16:30)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil