görseller
refresh f5refresh f5
refresh f5refresh f5
belki ilginizi çeker
  1. · inwe tiwele
  2. · histerik arıza
  3. · refresh f5
  4. · itü sözlük radyosu
gündem
  1. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  2. · disko kralı
  3. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · sözlük yazarlarının itirafları
  6. · zongul ducks
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · çamurlu sahada mahalle maçı yapmak
  9. · survivor türkiye yunanistan

refresh f5  

sayfa  / 2
  1. yeni yayın döneminde damar severleri gündüz kuşağında ağırlayacak program 17.00-18.00 arasında yayında.

(bkz: itü sözlük radyosu)
    (bkz: refresh f5)
    (iao, 07.03.2009 11:16)
  2. şu an yayında olan, çaldığı soft fransızca parçalar ile rahat bir gece geçirmemizi sağlayacak olan program.
    (lorenzen, 12.03.2009 04:23)
  3. itü sözlük radyosu'nun en son bombası ve en iyi programlarından biri.

dj pandalari koruyalim hem parça seçimlerinde hem de mikrofonda harikalar yaratıyor. dinlenmeye değer, takdir edilesi.

ve şimdi de test yayınıyla on air.
    dinlemeyen çok şey kaçırır.
    (ninn worx, 12.03.2009 04:27)
  4. böyle bütün yorgunluğun artık katlanılamadığı anda, "eeeh yeter be yatıyorum artık" dediğiniz anda bile uykunuzu kaçırıp kendisini dinlettiren program. bir de "ehere mehere" diye amaçsızca sırıtmanızı sağlıyor çaldığı parçalarla. tabi kendisini sadece kaçak yayında dinledim. bakalım normal yayını da dinleyeceğim artık, ama normal yayında bir çılgınlık yapıp hayata küstüren şarkılar çalarsa darılırım.
    (torbaci sirin, 12.03.2009 04:30)
  5. artık salı günleri 16.00 da başlayacak ve 18.00 a kadar devam edecek olan itü sözlük radyosu programı.dj*'in çıtlattığına göre haftaya soundtrack özel yayını olacakmış.heyecanla bekliyoruz.
    (pandalari koruyalim, 13.03.2009 16:55 ~ 14.04.2009 10:44)
  6. yeni türkü- destina çalarak sabahtan bu yana çıkmak için çabaladığım melankoli batağına beni son kez itip üstüme son kürek toprağı elleriyle döktü.
    (jassmine, 24.03.2009 16:47)
  7. an itibariyle yayında olan program. son derece kaliteli bir fransız grup olan kyo şarkıları ağırlıkta olacakmış; ama bu demek değil ki sadece kyo. istek de alıyor. demir demirkan çalacakmış bırazdan.
    (lorenzen, 31.03.2009 16:11)
  8. şu mükemmel, baharın başladığını hissettiren günde, çaldıklarıyla ve programı sunuşuyla, itü sözlük radyosunda bahar havası estiren enerjik program. evde oturmaktan sıkıldıysanız kaçırmayın derim. diceyi* de çok enerjiktir program gibi.
    (torbaci sirin, 31.03.2009 17:23)
  9. sabah sabah amy macdonald this is the life çalarak mutlu mesut etmiş program. arayıp duruyordum parçayı azizim adı neydi adı neydi diye. eğlenceli eğlenceli oynağından gidiyor sabah sabah, iyi o iyi.
    (sofsotik, 05.04.2009 12:20)
  10. 5 çayının yanında kurabiye gibi giden programdır. can'dır canan'dır, bu kadar da abarttım hacı *.
    (vela, 07.04.2009 16:34)
  11. çaldığı müziklerle, insanın keyfini getiren, neşelendiren güzel prorgram.
    (and then there was silence, 07.04.2009 17:17)
  12. öksürük nöbetlerine rağmen programına devam eden, itüsözlük yılın dj'i olmaya aday pandalari koruyalim'ın kral programı.
    (cherry on baby, 07.04.2009 17:25 ~ 17:26)
  13. bir dönem radyo tatlises de program yapan rıza karaağaçlı'nın jargonuydu.

(bkz: o değil de bir ilhan irem vardı ne oldu ona)
    (dükkanın önünü kapatan adam, 07.04.2009 17:27)
  14. an itibarıyla yayınına kaçak yayın olarak devam eden radyo programı.
    diceyi pandalari koruyalim coşturdu bizi, sesi de pek bir hoş, bıcır bıcır.
    diceyini "neyse" lafıyla hatırlayacağız sanırım, her lafının sonunda "neyse" var. ama gerçekten pek güzel pek bir vurgulu "neyse" deyişi.
    edit: tam şu anda çizgi film izliyor gibi hissettim kendimi. çaldığı şarkı çizgi film soundtracki sanırım.
    (bkz:
    neyse bir şey demiyeceğim)
    (artı1, 07.04.2009 18:21 ~ 18:29)
  15. programda çaldığı son parçalarla dj*, içimdeki isyankar alemin tövbekar çocuğunun tövbesini bozdurmaya niyetlenmiştir.
    eğer hakkı bulut'tan "ben tövbemi geri aldım" şarkısını da çalarsa o zaman tutmayın küçük enişteyi. tutamazsınız. *
    (oerlikon, 07.04.2009 18:51 ~ 18:52)
  16. sokak ortasında içinden ne çıkacağını bilmediğiniz bir paket gibi...kah gaza gelip "yok lan biri unutmuştur onu"deyip yanaşıyorsunuz kah "abi patlıcak galiba" deyip topukluyorsunuz..ama içinde ne olduğunu bilmemenin verdiği meraktan olsa gerek dönüp dolaşıp yine yanında buluyorsunuz kendinizi...sanırım bunda diceyinin sesinin de büyük etkisi var..
    bence dinleyin...
    kesin biri unutmuştur onu çünkü..
    (cyranodebergerac, 07.04.2009 19:18)
  17. yeni afişi olan,afişlere doyamayasıca program!
    allahtan radyo yöneticileri bu konuda bir sınırlama getirmiyor da yanar döner kalmaya devam edebiliyor pek sevgili dj'iniz.oturdum hiç üşenmedim boya kalemlerimi de aldım birinci sınıf çocuğu seviyesinde bi şeyler çiziktirdim içimden geldiği gibi.belki işe yaramaz oldu ama en azından ben yaptım emek harcadım diyebileceğim bi şey çıktı ortaya.salak mısın neden bilgisayarda yapmadın diyenlere cevap:sıkıysa sen bana bir fötöşöp öğret;işte o zaman tutmayın küçük enişteyi.*

(görsel: refresh f5/74595)
    (pandalari koruyalim, 10.04.2009 02:10 ~ 14.04.2009 10:45)
  18. sözlük radyosundan oğuz yılmaz çalmaktadır şu an.oynuyorum lan bildiğin pc başında. (bkz: bi ankaralı turgut vardı noldu ona)
    (naylon brando, 19.05.2009 17:35)
  19. kalbimin 26 mayıs'taki programında, beynimin ise malesef ki kol gibi sınav da olup dinleyemeyeceğim renkli program *.
    (and then there was silence, 26.05.2009 15:40)
  20. an itibarıyla konseptsizlikte çığır açmış bulunan program."hiç bir istek kapıdan dönmesin" sloganı olmalı.
    **resul balay: girişine bayıldım.*

*** asıl istek benimkisi olacak. bekleyin...
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 26.05.2009 16:35)
  21. an itibariyle resul balay'ın nazlı yarim haber salmış isimli şaheseri çalarak gönlümüzdeki yeri kat kat artan dinlenesi eğlenceli radyo programı.
    (gazoz kapağı, 26.05.2009 16:37)
  22. *sözlükten mesaj yoluyla istek alıyoruz diyorlar ama attığım mesaj yarım saattir okunmuş değil.
    *bizim dinleyici kaygımız yok dediler, dimmu borgir'ı dinleyiciler kaçar diye kestiler...

bunlar kötü tarafı, iyi tarafı ise iyi kötü dinliyoruz bir şeyler...

edit: okundu, cevap geldi, geri alıyorum...
    edit 2: çemkirmek değil yahu... kötü bir radyo programı değil, iyi iyi dinliyoruz...
    (allegra, 26.05.2009 16:46 ~ 16:55)
  23. "sizden gelenler" konseptiyle her türden müziğin harmanlandığı radyo yayını. sevdik bir kere.
    (akortsuz insan, 26.05.2009 16:52)
  24. diceyi öksürüyor olmasına rağmen sesi gayet güzel gelmekte .yayını karmaşık olacakmış hadi bakalım hakkımızda hayırlısı diyorum . ve geçmişolsun dileklerimi sunuyorum kendisine ...
    (edepsiz koala, 16.06.2009 16:10)
  25. yaz mevsimi boyunca inwe tiwele tarafından yapılacak olan gözbebeğim, programım. en iyisine emanet ettiğim için de gözüm arkamda kalarak gitmiyorum açıkçası. özleyin beni anacım. eylülde bomba gibi burda olacağımdır inşallah*.
    (pandalari koruyalim, 25.06.2009 17:24 ~ 17:26)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil