belki ilginizi çeker
  1. · pro7
  2. · erasmus
  3. · hamburg
  4. · st pauli
  5. · redlight district
  6. · 12 mart 2009 hamburg galatasaray maçı
gündem
  1. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  2. · mutluluk veren küçük şeyler
  3. · beşiktaş
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · ipod
  9. · sessizliği bozan ilk cümle

reeperbahn  

1. hamburg'da striptiz klüplerinin, sex shopların olduğu cadde. yakınlarında pekçok genelev vardır yol kenarlarında da hayat kadınları dikilir 50euro isterler.
    (azwepsa, 25.06.2004 20:15 ~ 20:16)
  2. eskiden gemiler için halatlar orada yapılırmış. bu yüzden uzun dümdüz bir cadde. bir tarafı sadece striptiz kulübü, sex shop ve dönerci dolu cadde.
    (azwepsa, 14.09.2005 17:06)
  3. " hamburg'a gittim "dendiğinde size sorulan ilk soru genelde " reeperbahn'a gittin mi ? " olur.. benim gözümde amsterdam redlight ile taksim karışımıdır..içkinin sınırı yoktur..eğlenmek için muhteşemdir. yolda yürürken hayat kadınları zorla kolundan çekiştirir, istemiyorum derseniz neden istemiyorsun erkek değil misin diye sorarak sizi gaza getirmeye çalışırlar. eğer hamburg'ta okuyorsanız her haftasonu gitmek istersiniz.hatta perşembe geceleri öğrencilere mekan girişleri bedava olduğundan perşembe günü de gidilir oraya. china lounge, frida, nachtlager gibi mekanlar tavsiye edilir..güzel yerdir, gidilesi yerdir..
    (emrahin annesi, 24.01.2007 20:39 ~ 20:40)
  4. alman televizyonlarında her hafta mutlaka üç beş çıplak kadın haberinin yapılmasına vesile olan st. pauli mekanı.
    (bkz: pro7)
    (bkz: rtl)
    (bkz: sat1)
    (three hours, 23.10.2007 21:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil