|
|
- 4. nesil çaylağımız. (hayırlı olsun diyoruz kendisine.) en yakın zamanda bir yazar olarak görmek istediğimiz eğlenceli kişi.
edit: adam yazar olmuş hatta enfes girilerin altına imza atmış ben hala uyuyorum. evet yapalım düzeltmemizi:
4. nesil muhteşem yazarımız. hayırlı olsun.(tuygun, 18.01.2007 01:06 ~ 11.02.2007 22:13)
- bir yerlerde görsem aa sen miydin diyebileceğim memleketlim hoş kişilik.
- @1120194 girisiyle yarmış geçirmiş, sözlüğün en yaratıcı kullanıcı isimlerinden birine sahip yazar.
- gece gece attığı mesaj ile yarmış geçirmiştir.
- sevgililer gününde aşkı bulmuş insan. mutluyum evet.
- sevgililer gününde aşkı bulduğundan beri mutluluğu yüzünden okunan, kıyafetlerine renk gelen, 3400'e eskisinden de daha az uğrayan yazar.
- gün itibarı ile bulduğu aşkı ve içinden büyükçe bir parçayı kaybetmiş olan yazardır...iyi insan olmanın yettiği ve saçma sapan yalanlarla insanların birbirini üzmediği, bu üzülmelere de saçma sapan yalan hareketlerle çözüm bulmayan insanların yaşadığı bir dünyada yaşamayı ve o dünyanın sözlüğüne giri girme isteği barındırandır.
- an itibariyle radyoda gönül telimi titreten şahane dj. ben de an itibariyle şahane yalakayım.
- arkadaşcanlısı insan. muhtemelen kendisinden süper bir ev arkadaşı olur. aynı odada kaldığımız bir gece (14 nisan 2007/selçuk) gecenin bir yarısı beni düşünürek "içiyoruz la geliyon mu?" diyerek uyandırmıştır. önceki akşam da birasını paylaşmıştı. üstelik horlamıyor da. bir insan oda arkadaşından başka ne ister?*
- led zeppelin'e gönderme yapmış yazardır.
- uyku sorunu çeken yazar.
- çaylaklıktan tezkere almış yazardır.
(bkz: oh be)
- (bkz: twist and shout)
- teslim haftasında autocad'ten tiksinen yazar.
- the beatles cafe hakkında ne zaman bir şeyler yazsa bir an bile olsa "aha bu sefer devrildi mumlar yandı jaanım kafe" diye düşünmeme sebebiyet veren kişi. kafenin regular'ları için bir nevi haber portalı.
gurbet zor...
|