2 kadeh içildiği taktirde, anında hissettirmesede kısa bir süre sonra kayışları koparmaya neden olan, özellikle buzlu şekilde, pipetle tüketildiğinde en etkili ve lezzetli sonucu veren, aynı zamanda geçmişte amerikada 2 gencin ölümüne neden olduğu rivayet edilen, enerjiyi tavana vurduran içecek.
tadı yüzünden tercih ettiğim mix.fakat aynı randıman burn,battery veya bilimum diğer enerji içecekleriyle alınamıyor.red bull'u yegane tüketim biçimimdir.
bi bardağa yarısından biraz fazla votka konulur(absolute ve simirnof tercih edilen cinsleridir) sonra bardağın boş kısmı redbull la bi güzel doldurulur. afiyetle içildikten sonra aynı karışımdan bir adet daha hazırlanılır,daha bi afiyetle bu ikinci karışımda bitirilir. daha sonra kişinin dayanıklılık derecesine göre 3.,4.(ki bunun için dayanıklılığın sınırlarını zorlamak gerekir) bardaklar da bitirilir. önce "bana bişey olmadı o kadar da içtim" sesleri duyulur, az bi zaman sonra sen durursun bulunduğun yer etrafında dönmeye başlar...
içmesi iyidir hoştur,en çakırkeyifinden sarhoş eder lakinn kalp damarlarında tıkanmaya yol açacak boyutta zararlı olduğu söylenmektedir..
sahne öncesi içildiği zaman insana john petrucci solosu attırabilen vazgeçilmez karışım. tabi ki son crash vurduğu zaman; sahnenin ışıkları sönüp ahali dağılırken siz sahnede götünde pireler uçuşur vaziyette yatıyor olursunuz.
fazla tüketilmesi halinde,vücut üzerinde sivlcelenmeye,kalp çarpıntısı yapmaya ve yatıldığı zaman uyutmamaya sebebiyet veren tehlikeli karışım.ayrıca içki mayıştırır,red bull kanatlandırır ve sizde kanatlı maymun olarak dolaşabilirsiniz.
sözlükte yer bulmaması oldukça ilginç. oysa gece ve dans ortamlarının vazgeçilmez içeceğidir kendisi. içimi kolaydır, lezzetlidir, üstelik kısa zamanda kanatlandırır redbull u gereği. vokta enerji'den ayrı tutuyorum çünkü kağıt mendil için selpak neyse, vokta enerji için de vokta redbull odur. raconu, bardak içindeki buzlu votkanın yanında kutu redbull verilmesidir. karışmış gelirse "su redbull" da içebilirsiniz farkında olmadan.
damar tıkanması ve beyin kanaması gibi olayların hangileri hurafe hangileri gerçek bilinmez ama, bir bar sahibine "ben kesinlikle satmıyorum" dedirtecek kadar tehlikeli içkidir.
bir arkadaşımın yanımda içerken kalbinin durup ölmesine sebebiyet veren kokteyldir. inandın mı? heh inanmazsın gözümle görmeden ben de inanmam. ama içmeyin içmek çok kötü bişey...