recep tayyip ivedik 

adana çık aradan

1. penguen'in kapak yaptığı süpper kişilik. recep tayyip erdoğan'ın recep ivedik olarak çizilmesiyle elde edildiği kulislerde konuşuluyor.

http://www.gazeteport.com.tr/...
    (chixculub, 06.03.2008 16:30)
  2. (bkz: konuşma lan)
    (theodenking, 06.03.2008 16:45 ~ 16:46)
  3. (bkz: perdelerimi indirdiğimde laik bir insanım.)
    (kubuluk, 06.03.2008 16:50)
  4. - pis sapık!
    + ülke benim ülkem olduğundan sorun yok!
    (camel, 06.03.2008 16:57)
  5. roma ' da , berluskoni ve eşiyle yemek yerken , bayan berluskoni'nin su bardağında elini yıkayıp , masa örtüsüne de burnunu siler ivediklerin recep. bununla bitmez tabi , ana yemek olarak sunulan mandarin ördeğinin eliyle yer , örtü yerine kadının eteğine siler elini . sonra bayan berluskoni ile vals yaparlarken kadının kabasından eksik etmez şaplağını. hey gidi ivedik hey.
    (albertkamuvicdanı, 06.03.2008 17:18)
  6. üstün mizah anlayışını (!) bir kez daha gözler önüne sermiş penguen dergisi kapağı. zaten yıllardır mizah konusunda eksiklik çeken türk gençlerine o kadar güzel rehber oldular , o kadar güzel öncülük ettiler ki , hepsinin ellerinden öpmek gerekiyor diye düşünüyorum. bence herkes oturup önce kendi neler yapıyor bakmak gerekiyor. ta eski leman dergisine , hatta onun da öncesi limon dergisine bakalım. o zamanlar saygı duyduğum , siyasi bir görüşü ve duruşu olan bir dergiydi. gerçekten kaliteli işler yapıyorlardı. sonra ne oldu ? tabi ki para herkesi değiştiriyor ne yazık ki. şimdilerde ise önce penguen , ondan kopan kendi deyimleriyle yumurtalar , bir dergi kurdu uykusuz diye ve mizahı yeniden keşfettiler. okuyup gülene hiç lafım yok , sonuçta paranı verip alıyorsun , senin zevkin , senin olayın ama mizahı biz yarattık , bak işte olay budur gibi triplere girilmesini bir türlü anlayamıyorum. elindeki mizah malzemesinin büyük bir çoğunluğu belden aşağı olan bir dergi nasıl oluyor da kafası belden aşağısından başka bir şeye çalışmayan bir karakteri kapağa koyup taşak geçiyor. gerçekten ironi bu olsa gerek.
    (hplovecraft, 06.03.2008 20:20)
  7. şahane repliklere imza atabilcek karakterdir..

+iki yasa çıkarttım kendime geldim..
    -bu ne alkoliklik ya..bu ne dinsiz hayat ya..bu ne bohem ya..
    +baykal koyayım da turkal(lemandan)

daha gider bu..
    (jose, 06.03.2008 20:42)
  8. indiregandi için yaratılmış karakter.
    (tubs, 11.03.2008 15:15)
  9. +sayın recep tayyip ivedik eşiniz emine ivedik'ten ayrıldığınız söyleniyor doğru mu?
    -emineynen ayrıldık. artık birbirimiznen alagamız galmadı. evinden de daşındım. artık yeni bi dat. yeni bi dokunuş. yeni bi sürünceme. heyecan… tutkulu… ateşli bi hayat… ramazan dolayısıyla biraya da ara verdim. eskiden iki bira çakardım. gafam yerine gelirdi. şimdi çakmıyorum. ama ramazandan sonra çakacaamm…

+bize biraz kendinizi anlatır mısınız?
    -kişisel özelliklerim: agrasifim, gompleksliyim itusozluk yazarıyım amma içimde ufacık miniminnacık bi kedi yavrusu gibi şımarık çocuğu hala öldürmemiş muhafazasındayım.

+iri yapılı kaınlardan hoşlanır mısınız?
    -iri yapılı mı? bana pek gelmez. emine 1.50, 47 kilo bir kadın. seramik gibi çeviriyorum ben onu. iri yapılı bir kadını çecirebileceğimi pek düşünmüyorum.

+deniz kermes sizin için "laiklik öyle recep tayyip ivedik'ın küçücük beynine sığmayacak kadar geniş bir kavramdır'' dedi. ne diyeceksiniz?
    -amacın beni sinirlendirmek mi? bak agrasifim. gompleksliyim

+ab ye girme konusu hakkında ne diyorsunuz?
    -girebilirz yuvamıza. ama ben başta söyleyim. maçoyum,hovardayım, hırçınım, serzenişteyim, cimriyim…

+taviz vermem diyosunuz yani…
    -konuşma lannnn

+son olarak deniz beye bi mesajınız var mı?
    -benim burdan bi mesajım var. deniizz senden daha güzelini buldum. senden daha alımlısını buldum. at buldum at. beni artık arama! seni artık sevmiyorum. benimnen iletişimini kes. cep telefonundan da gizli numaradan bana mesaj atmayı bırak.

(bkz: http://www.youtube.com/...)
    (tonguç, 12.03.2008 00:46)
  10. (bkz: bir halk kahramanı)
    (lost knight, 12.03.2008 00:49)
  11. (bkz: kapak)
    (lord hypnos, 12.03.2008 01:21)
  12. (bkz: ananı da al git layynn)
    (gerdegan gorunumlu hipopotam, 13.03.2008 16:45)