belki ilginizi çeker
  1. · mutluluk veren büyük şeyler
gündem
  1. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  2. · ezel
  3. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  4. · aşk ı memnu
  5. · ugg
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · the twilight saga new moon
  8. · in god we trust
  9. · paşometre

recep tayyip erdoğan ın isteği  

1. partisinin niğde mitinginde konuşan başbakanın kendisini dinleyen halka ilettiği istektir. "ne istiyorum biliyor musunuz? bu millet sayın baykal'dan kurtulsun istiyorum. sayın baykal çocuklarımıza kötü örnek oluyorsun, topluma kötü örnek oluyorsun. bunları söyleyeceksen gece 12'den sonra ya da şifreli kanallardan söyle. meydanlarda söyleme. çocuklarımızın ahlakını bozuyorsun. ayıp oluyor."

bu isteğini baykal'ın "hükümet telefonlarımızı dinletiyor, hükümete adam gibi küfür edemiyoruz" lafı üzerine söylemiştir kendisi. evet katılıyorum baykal'ın yaptığı ayıptır. küfür etmek bir siyaset adamına yakışmıyor ama baykal sadece küfür edemiyorum dedi diye gece 12'den sonra konuşacaksa açık açık küfür eden siz, mikrofonun açık olduğunu unutup "şimdi küfür ettireceksiniz bana" diyen siz ne zaman konuşmayı planlıyorsunuz?

milletle bu kadar dalga geçilen başka bir dönem daha bilmiyorum. kişi kendinden bilir işi diyeceğim ama bunlar onu da bilmiyor. azıcık edep yahu.
    (diazepam, 12.03.2009 15:26)
  2. davos zirvesinin artık cleveland'da toplanmasını istiyormuş kulağıma son gelen duyumlara göre. 3-5 kişiye sormuş hepsi kılivlınd demiş.
    (anlat dedi tanrı sen sadece anlat, 12.03.2009 15:28)
  3. akp %99
    diğerleri %1

işte böylesine tek renk bir türkiye istemektedir. ama herkesin gemicikleri olamayacağına göre, herkesin rabbi kendisine cleveland diyemeyeceğine göre, gerçekleşemeyecektir. ne kötü.
    (adrian, 12.03.2009 15:28)
  4. istese istese yaprak sarması ister. adam oradan oraya gidiyor mitingler veriyor, haliyle acıkıyor. canı çeker, yemek ister. ancak fazla yaprak yemek laksatif etiye sebep olur sayın başbakanın aman. daha tam koyamadığınız milletin gözüne, hele bi koyun iyice.
    (andy kaufman, 12.03.2009 15:46 ~ 15:47)
  5. - bi de ne istoorum biloormusun!!
    + ne istiyorsun bakiyim shekey shey seni!
    - 3 çocuk istoorum, hizbullahın kucağına salıncak kurmak istoorum, dünya barışını istoorum, çocuklar ölmesin istoorum, bay-kal ditsin istoorum, istoorum da istoorum aşkım yha!
    + ayy yaa, ne kadar da tatlı bişiysin sen öyle
    - ihi.
    (bab the kenk, 12.03.2009 15:55)
  6. (eğreti damat, 12.03.2009 16:08)
  7. (eğreti damat, 12.03.2009 16:22)
  8. (kırılgan düşler, 12.03.2009 16:22)
  9. bir numara olmak ister, gönüllerde taht kurmak ister , her şey kendisinin istediği gibi olsun ister ama farkında olmadan istediği tek bir şey vardır ki o isteği de ziya paşa'nın ''nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir'' dizelerinde bulmak mümkündür
    (cosidetto, 12.03.2009 17:26)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil