belki ilginizi çeker
  1. · fetullah gülen in cumhurbaşkanı olması
  2. · abdullah gül ün başbakan olması
  3. · bülent arınç
  4. · yaran belki ilginizi çeker sonuçları
  5. · kıyamet alametleri
  6. · kanaltürk
  7. · cumhurbaşkanının penaltı atışlarıyla belirlenmesi
  8. · abdullah gül ün cumhurbaşkanı olması
  9. · tayyip erdoğan ın cumhurbaşkanı olması
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  6. · yeşim salkım
  7. · boylumlama
  8. · yeniköy
  9. · iznik belediyesi

recep tayyip erdoğan ın cumhurbaşkanı olması  

sayfa  / 6
  1. (zaknafein, 06.09.2006 11:22)
  2. sol frame tarafından kalbime indirileyazılan şey. allah canınızı almasın. rezillik..

edit: rezillik. [anlaşılmadı galiba] **pffh** //deneme 1 2// **pffh**
    (gxix, 06.09.2006 11:23 ~ 18:05)
  3. cumhurbaşkanlığı yatılacak yer değil.

sanmıyorum...
    (hansvoralberg, 06.09.2006 11:25)
  4. (gudu bet, 06.09.2006 11:37)
  5. abdullah gül'ün başbakan,recep t. erdoğan'ın da cumhurbaşkanı olması halinde ,gül bir yasa çıkaracak,erdoğan kabul edecek,gül gibi geçinip gidecekler.olan yine biz zavallı halka olacak.onlar, köşk benim koltuk buyur senin paylaşımlarını yaparken,şehit olan 'vatanseverler' de huzur içinde uyurlar.neden? çünkü askerlikleri boyunca yan gelip yatamamış,mezarlarında yan gelip yatabiliyorlar ancak.zaten bilindiği gibi yan gel yat mevki bizzat kendisinin bulunduğu mevkidir.terfi edip,köşke geçme durumunda ise yatağını azcık daha genişletmiş olur sadece.(bkz: kavun karpuz yata yata büyür.)
    (fitnefücur, 06.09.2006 11:52 ~ 11:54)
  6. (mosquito hunter, 06.09.2006 13:04)
  7. (haşmet asilkan, 06.09.2006 13:57)
  8. (airborne, 06.09.2006 14:45)
  9. çankaya köşkünün boş kalması durumudur. tek fark, köşkteki ampul sayısı bir artacakatır.
    haaa! anasını da alıp giderse köşke, köşk ampulden geçilmez tabi, o ayrı.
    (darkenfact, 06.09.2006 15:21)
  10. (benikoyupgitmeneolursun, 06.09.2006 15:34)
  11. artık türkiyenin belki de yobazlıkta geleceği son noktayı göreceğimiz andır.böle bi durumda türkiye yavaş yavaş yaşanılacak bi yer olmaktan çıkacaktır.
    (ruya, 06.09.2006 17:04)
  12. fetullah gülen'in cumhurbaşkanı olması ihtimali öne sürülerek takkiyeyle gerçekleştirilmeye çalışılan durum.

yersen.
    (haşmet asilkan, 06.09.2006 17:08)
  13. olmaması gereken durumdur.eğer olursa başımıza neler geleceğini anlamak için (bkz: lübnan tezkeresi)
    (ace of spades, 06.09.2006 17:17)
  14. rte, cısstır, kötüdür cumhurbaşkanı olmamalıdır. ok. hemfikiriz. lakin, bunun olmaması için ordudan medet uman bir gençliğe sahip olmak, rtenin cumbaba olmasından 1000 kat daha kötüdür kanımca.
    (solti, 06.09.2006 17:28)
  15. düşündükçe tüylerim diken diken oluyor. atatürk'ün makamına böyle biri kurulacak. eğer cumhurbaşkanı olmak istiyorsa anasını da alıp iran'a gidebilir ama türkiye cumhuriyeti onun cumhurbaşkanlığı yapabileceği yer değil.
    (dreams2, 06.09.2006 18:14)
  16. büyükanıtın genelkurmya başkanı olmasıyla döt isteyen eylemdir. zira nasıl ordu ve sivil toplum örgütleri çiller erbakan hükümetini düşürecek bir sivil darbeye vaktiyle imza attıysa, gerektiği zaman rte de bu güç birliğinden nasibini alacaktır. tahminimce hilmi özkökü başımıza oturturlar.
    (dbk21, 06.09.2006 21:52)
  17. (darkelven, 06.09.2006 23:12)
  18. olması durumunu hiç düşünmek istemediğim hadisedir.

eğer ki bu istenmeyen hadise olur da vuku bulursa bizlerin geleceği ve olası çoluğumuz çoçuğumuzun yaşayacağı hayatı, bizim maruz kaldığımız ülkenin durumundan kat kat kötü bir durumda yaşamalarına neden olacak durumdur.

bunlar tamamen şahsi düşüncelerim olmakla beraber aynı fikirde olmayanların bu yazılanları okumasının ardından, malum kişinin zihninden otomatik olarak silinecektir, bu yazılanlar..
    (deulu, 06.09.2006 23:20)
  19. siz ne derseniz deyin, ne düşünürseniz düşünün ben dilediğimi yaparım diye avaz avaz bağıran bir başbakanın ,cumbaba olunca bağırmaya gerek bile duymadan dilediğini yapacağını göz önüne alırsak bir hayli sakıncalı olacak durumdur!
    (gelmir tasartir, 07.09.2006 00:30)
  20. ben şahsen istemem kendisini orda görmek, ama başı kapalı eşi var yok islamcı diye değil, tamamen yetersiz bulduğum için. en başta karakteri müsait değil, hep lider olmak ister kendisi ama cumhurbaşkanlığı öyle bir yer değil, bir milyon polimik rekoru kırılır herhalde. ama bu ordunun müdehalesiyle olmasın, gerçekten cumhurbaşkanlığına yakışacak, bilgili, kültürlü, devlet mantığını bilen, uzlaştırıcı, devletin iktisadi, sosyal ve siyasi durumlarını ve çıkarlarını bilen, sorumluk sahibi biri olsun. meclis böyle bir adamı çıkaramıyorsa, devlet erkanında böyle bir yetkili yoksa, oturup ağlayalım hep birlikte. ordu müdehale edip de tayyibi engelleyeceğine, demokrasiyi 20 yıl geriye götürüp bizi elaleme rezil edeceğine bari direk özkök paşa olsun cunhurbaşkanı olmadı mehmet aurelio olsun, biz de hala demokrasi varmış gibi yapıp tatmin olalım.

dakikada onlarca eksi oy yememem için tayyip erdoğan'a girişmem lazımdı evet biliyorum ama ben siyaset bilimciyim, birini eleştirmem için kötülememe hakaret etmeme gerek yok.
    (gelirsemkal, 07.09.2006 00:53)
  21. son demecinden sonra,allah korusun ama galiba olacak.çok endişeleniyorum.üstelik özellikle bugün çok daha fazla endişeliyim.sabah 09:05 saygı duruşu var,ben gözlerimden akan yaşları kıpırdamamak adına silemezken,bazı insanlar! aceleleri olacak,hızla yollarınadevam ediyorlardı.hem utandım,hem içimden sövdüm hem de endişelendim.nereye gidiyoruz milletçe anlamıyorum.(bkz: 10 kasım)
    (fitnefücur, 10.11.2006 14:34 ~ 15:37)
  22. bir ihtimal radyoda hasan mutlucan ı duymamıza sebebiyet verecek hadise
    (universalmind, 10.11.2006 15:09 ~ 15:09)
  23. atam
    bugün seni kaybedeli tam 68 yıl oldu. sensizliğin sadece 30 yılına şahit olabildim. bu 30 yıl içerisinde eserini ne zorluklarla yarattığını ve de bunun için ne kadar değerli olduğunu gördüm. geride bize bıraktığın fikirlerin, görüşlerin, özdeyişlerin, ilke ve inkılapların eserinin koruma klavuzu gibiydiler. isterdim ki herkes yarattığın bağımsız türkiye cumhuriyetiyle övünsün ve senin eserine en az senin kadar değer versin ve onu korusun.

sen onu bize emanet ettin biz türk gençliğine. ama biz onu koruyamadık, sahip çıkamadık yeterince.

kabahatimi bildiğimden, seni bugün anarken, utanıyorum. çünkü bir türk genci olarak, ben de hepimiz kadar suçluyum eserinin hırpalanmasında. bizi affet demek neye çözüm olur bilmiyorum. böyle kusursuz bir şeyi mahvettiğimiz için allah affettsin bizi.
    (abartma tozu, 10.11.2006 15:19)
  24. (misuf, 10.11.2006 15:29)
  25. kendi vatandaşına bu kadar aleni hakaret eden,muazzam manevra kabiliyeti ile şahane çevirmeler yapan,geçmişi ile bugünü arasında söylem farklılığı göze batmaktan öte körlüğe sebebiyet veren ,başbakanken 'ben sizin babanızım, ben ne dersem o olur.'tadında olduğu düşünülürse,cumhurbaşkanı olması halinde 'küçük dağları ben yarattım,büyüklerine yardımcı oldum,asarım,satarım ,buralar benim babamın'açıklamaları gecikmeyecek çok sakıncalı durumdur.
    (gelmir tasartir, 10.11.2006 15:51)
 sayfa  / 6

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil