belki ilginizi çeker
  1. · recep koral
gündem
  1. · ece gürsel
  2. · fotoğraf makinası olmayan japon
  3. · aşk ı memnu
  4. · aşk
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · uludağ sözlük
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · norveç
  9. · man in white

recep koral ın abdullah gül ün yanağını okşaması  

1. abdullah gul'un cumhurbaşkanlığı makamına getirdiği farklardan biri..iyi oldu be ne o öyle ahmet necdet sezer donuk,suratsız filan..bi makas bile aldırmazdı yanağından..
    http://img297.imageshack.us/...
    (dream with the fishes, 06.09.2007 11:02)
  2. şimdi sıra her iki kankasını da başkalarına kaptıran bülent arınç'ta. bakalım o kime okşatacak yanağını. merakla beklemekteyiz efendim.
    (mordevrim, 06.09.2007 11:13)
  3. birdir bir, güreş falan da yaparlar bunlar köşkte.el şakaları da olası bir durum bu seviyede.
    şaşırmamamk lazım artık hiçbir şeye.
    (istenmeyen tüy, 06.09.2007 14:02)
  4. (sugibiazizol, 06.09.2007 14:16)
  5. abdullah gül o anda orada cumhurbaşkanı sıfatıyla bulunduğu için cumhura ve cumhuriyete yapılmış saygısızlıktır. özel meselense abdullah gül'ün yanağını okşarsın, cumhurbaşkanının değil!

ek: merak ediyorum neden bu kadar sevilmedi bu giri. hayır başlık altında eylemi savunan giri görmedim o yüzden... ne yani birinin çıkıp da o makamdaki şahsın yanağını okşayıp "ehe ehe kerata seni, cumhurbaşkanı oldun he! aferin aferin böyle devam et, sen bizdensin nasıl olsa." mesajı vermesi hoşunuza mı gidiyor? eğer çok enseye şaplak göte parmak muhabbetleri varsa gider özel görüşme alır, istediği yerini istediği kadar okşar.
    töbe estafurullah!
    (üç kademeli su ısıtıcısı, 06.09.2007 14:23 ~ 19:11)
  6. (strangelove, 06.09.2007 14:42)
  7. bush'un kraliçe elizabeth'e dil çıkarmasından daha mantıklı olduğunu dşündüğüm hadise.. en azından karşısındaki kişinin abdullah gül olduğunu düşünürsek.. kendisi gayet samimi bir izlenim veriyor herdaim.
    (istanbulbeyefendisi, 17.09.2007 00:14 ~ 00:15)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil