görseller
recep ivedik 2recep ivedik 2
recep ivedik 2 
belki ilginizi çeker
  1. · author
  2. · slumdog millionaire vs recep ivedik 2
  3. · uçağın düşmesi anında yapılacaklar
  4. · majestic bear
  5. · tüm zamanların en iyi 100 film repliği
  6. · ıssız adam
  7. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  8. · avenue q istanbul
  9. · kesin eksi oy alacak giri tipleri
  10. · yunus ot
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · disko kralı
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  6. · zongul ducks
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · ödemiş
  9. · fizik tedavi ve rehabilitasyon

recep ivedik 2  

sayfa  / 7
  1. fragmanı a.r.o.g ve osmanlı cumhuriyeti filmlerinin fragmanlarıyla eş zamanlarda piyasaya düşen recep ivedik filminin devam filmi.

diğer ikisinin daha kendisi bile vizyona girmeden bunun ikincisi vizyona girerse bravo derim açıkçası. cem yılmaz ve ata demirer de ne düşünürler bilemem, enayiliklerine mi yanarlar, yoksa çok ve dandik olacağına az ve öz olsun tatavası mı yaparlar bilemem. zaten beni de ilgilendirmez, çok da sikime yani, izler, güler geçerim o kadar.

değiştirme: cümleyi tam olarak nasıl kuracağımı kestiremedim ama yukarda bahsi geçen fragman ikinci değil ilk filmin fragmanıdır.
    (yaşlı çocuk, 02.10.2008 20:16 ~ 20:59)
  2. gösterime girdiği an 2-3 kere peşpeşe sinemada izleyeceğim şahane-ül müstakbel. muhteşem olmuş süper olmuş. daha fragmanını afişini bile görmedim ama gerçekten çok güzel. hatta şimdiye kadar seyretmemiş olduğum en güzel film diye de iddialı konuşabilirim. neden mi? çünkü ben gerçek bir malım.
    (hector, 02.10.2008 20:57)
  3. birincisinin etkilerini azaltacak süre geçmemiş, panzehiri icat edilmemişken aniden oluveren ikinci.

üzerinde yorum yapmak yersiz. "halk bunu neden sevdi bir araştırmak gerekir" muhteviyatındaki sosyolojiye ara pas çıkaran göya ciddi, bilimsel yaklaşımın yüzüne bile bakmamak icap ediyor.

şehirlerarası bir orobüs yolculuğunda birincisini izlememek gayretiyle grişitiğim tüm çabalara rağmen tesiri altında yeter derece kaldım. ne kulağımdaki mp3 player, ne kafamı çevirdiğim pencere kurtarabildi beni. totalde bir kaç dakikayı geçmeyecek şekilde gözüm de takıldı.

bildiğin ayılık, öküzlük, hanzoluk. öyle bir adamın hikayesi. ve öküzlük tüm yalınlığı ile de anlatılsa, karikatürize de edilse dikkat çeker. bunu kim hangi psikolojik kurama dayandırır bilemiyorum. o benim işim değil. bu ayılığı anlatmanın "borat" gibi görece sofistike bir üslubu da vardır; tekrar edilerek artık can sıkıntısı yaratmaktan başka bir sonuç üretememiş ve klişenin klişesi haline dönüşmüş bir üslubu da . recep ivedik kuşkusuz ikinci kategorinin maddesi.

esprilerin kabalığı, hikayenin olmayan cazibesi, kaç defa rastladığımı bilemediğim şablon karakterlerle bir his öldürücü bu film, benim için.

diyeceğim o ki ikincisine değil bir otobüs yolculuğunda; kumar oynattığı için baskın yiyen mahalle arası kahvehanesinin konu olduğu haber programı kayıtlarında , mekanda kameraya takılan açık kalmış televizyonun flu ekranından yukarıdan aşağıya doğru enlemesine hızla siyah çizgilerin geçtiği bir görüntü halinde bile rastlamak istemiyorum.
    (altlejant, 13.10.2008 02:25 ~ 21.12.2008 18:04)
  4. koca ayak'ın bir fotoğrafı var. kaçarken. ve tek. afiş olarak bunun kullanılmasını öneriyorum. yerine ister ivedik'i koysunlar, ister koca ayak orada kalsın, farketmez. seyirci kitlesine ulaşacağını düşünüyorum.

(görsel: recep ivedik 2/37703)
    (mordevrim, 16.11.2008 17:16)
  5. ilk serisinde olduğu gibi küfür ve argo ile güldürebileceğini sanıyorsa almayalım kalsın! umarım bu sefer gişe yapmak ile kaliteli film yapmak arasında kalmamıştır.
    (nett, 29.11.2008 15:15)
  6. bu filmin çıkıcağını öğrendiğim anda türkiye - çek cumhuriyeti maçındaki rıdvan dilmenin son dakikalardaki çığırışları kulağıma geldi:

"yapmayın yapmayın yapmayın.. yapmayın be!"

türk halkına bi recep ivedik filmi yeter..
    (drowsy pharaoh, 29.11.2008 15:22)
  7. gereksiz olduğunu düşünüyorum böyle tutan her filmi seriye bağlamanın. recep ivedik'e ikinci filmi çekmektense c sinan sağıroğlu'na bu şans tanınabilirdi mesela.
    (çılgın veyfik, 29.11.2008 15:31)
  8. şükretmeyi bilmiyoruz yahu. recep ivedik, recep ivedik 2, recep ivedik 3. bunlar geçici şeyler. daha recep ivedik gömleği piyasaya sürülmedi. bu filmden sonra o da olacaktır. demedi demeyin.

(bkz: tehlikenin farkında mısınız)
    (misuf, 29.11.2008 15:36)
  9. filmin ilk görüntüleri için

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/...
    (jack nicholson, 06.12.2008 17:02)
  10. bazı görüntülerine bakarsak film müziklerini oğuz yılmaz seslendirmiş. filmin çekimi devam ediyor, oğuz yılmaz'ın yanına bir ankaralı turgut, ankaralı namık gibi büyük ses sanatçıları da yakışır. belki okurlarsa bu talebimi yerine getirirler.
    (dünyayı kurtaran adam, 06.12.2008 17:12 ~ 17:12)
  11. ilk filmin gişesinin çok fazla olmasının büyük bir kısmını insanların merakı oluşturuyordu bence. şimdi ise herkes biliyor recep ivedik'in kim olduğunu. bu yüzden sadece ilk filmi beğenen ve recep karakterini seven, az bir kitle ikinci filmi izleyecektir diye düşünüyorum.
    (ceyus, 12.12.2008 03:09 ~ 03:10)
  12. (orochimaru, 12.12.2008 04:27)
  13. anlaşıldığı kadarıyla ekonomik kriz ve işsizlik sorununa "hayvanca" çomak sokuyor. zira "hayvanım ama evcil değilim" sözü de yine kendisine ait. hos, kasiyer, motorlu komi, eczacı, falcı gibi mesleklere atılıyor ama sonucunu kestiremiyoruz tabi. yüzlerce "godaman"a konferans veriyor en nihayetinde.

(bkz: sana gabaran bişey var)
    (radi, 21.12.2008 00:35)
  14. ikinci filmin ilk fragman görüntüleri:

http://www.youtube.com/...
    (ceyus, 21.12.2008 00:39)
  15. filmin resmi sitesi:

http://www.recepivedik2.com/
    (ceyus, 21.12.2008 04:32)
  16. fragmandaki uçak sahnesiyle gülümsetmiş film.
    (yavaş gel saçın başın dağılmasın, 21.12.2008 05:10)
  17. opera sonrası golf aracımınla gidebilirim bu filme. öyle asortiğim.

ama önce anlaşalım: bu filme anıra anıra gülerken bir gözünüz yandaki koltukta, kulağınız salonda olacaksa ben yokum. kendiniz için izleyin ulan bi kere de. ben güldüm o niye gülmüyo yahut ben gülmedim o niye gülüyo olmasın. kısıtlamayın. kısıtlanmayın.

ha bülent ersoy gene ossursun gene izlerim. hatta parmağımı çektiririm sana, bi posta da yüzüne karşı yellenirim. ama kendim için yellenirim. ben yellendim o niye yellenmedi demem. keyfime bakarım.
    (baschar, 21.12.2008 16:33 ~ 16:34)
  18. gişede başarı kazanacağına kesin gözüyle bakılan yapım.
    (gebesh, 21.12.2008 16:37)
  19. (bkz:@2870541)
    (aaa, 21.12.2008 16:41)
  20. fragmanı, arog'un tamamından daha fazla güldüren film. tamamını izleyince neler olcak bakalım merakla beklemekteyiz...
    (poly aka bilirkişi, 22.12.2008 00:22)
  21. fragmanı ile arog'un dörtte üçünden, hokkabaz'ın ise beşte ikisinden daha çok güldüren film. şimdilik türkiye'nin en komiği. cem yılmaz'a da bacağım girsin.
    (yoghurt, 22.12.2008 00:46)
  22. (bkz: vice)
    (sofist tepen sokrates, 23.12.2008 01:36)
  23. izlemiş olduğum fragmanı ile aynı ilkinin etkisini sürdüreceği kesin olan filmdir bence. 3 dakikalık uzun sayılabilecek olan fragmanda, şahanseverler yine oldukça gülecektir hiç kuşku yok ki. gişe olarakta yine milyonlar izleyecek bu filmi aynı ilki gibi.
    (kejura, 23.12.2008 03:15)
  24. recep yine oraya buraya koymuş. koymaya gülenler için iyi, koymaya gülmeyenler için kötü bir film olacak orası kesin.

ben ilkini de izlemedim, ikincisini de izlemem. hayvan film çekince izlenir mi? ben izlemem.

edit: kardeşim bu adam kendi filminde kendisine hayvan diyor, ben dediğim zaman olay oluyor.
    (gurugafa, 28.12.2008 00:42 ~ 00:50)
  25. sadece fragmanın komik olduğunu düşündüğüm filmdir. ilk filmde youtube da izlenme rekorları kıran fragmanına aldanıp izledik, ancak filmin genel olarak o kadar komik olmadığını, fragmandaki en komik olan görüntülerin bile film akışı esnasında hiç de komik olmadığını anladık. demem odur ki çok fazla şey beklenmemek gerekir.
    (cybertech, 28.12.2008 00:46)
 sayfa  / 7

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil