|
|
- her türlü film galasında, dizi çekiminde, bar çıkışında, orada burada ortaya çıkıp şarkı söyleyen rezil bir sese sahip efemine tip
- sesi gerçekten de güzel olan amatör şarkıcı, sanatçı
(boundless, 25.12.2004 13:31 ~ 21.12.2005 21:05)
- değeri anlaşılamamış amatör sanatçı
- şöhret olucam diye kıçını yırtan bir vatandaş olarak tanınır kendisi.
- memleketin ne acıklı bir durumda olduğunu bize en kısa yoldan anlatmayı başarmış kişilik.bu nedenle kutlamak lazım!
- ajdardan neyinin eksik olduğu anlaşılamayan kişi.
- gençliğinde malzeme olacağı bir "popstar" yarışması olmadığından akli dengesini yitirmiş, aslında uğraş(ıl)sa hakikaten şarkı söyleyecek sesi olan adam.. çok dalga geçerler, garip oysa..
- matild manukyan öldüğünde mezarı başında ''sen bizim anamızdınnnnn'' diye ağlayıp bende bi takım soru işaretlerinin oluşmasına sebep olmuş insan.
- sanat hayatına denizli de devam eden sanatçı. istanbulda yakalayamadığı başarıyı denizlide bulacağına inanmıştır. denizlide katıldığı bir tv programında sanat hayatını soran sunucuya 5-6 yaşında mırıldanmaya başladım cümlesiyle başlayan bir yanıt vermiş ve hala vermeye devam etmektedir. (bkz: drt)
- ne kadar kamera karşısına çıkabilmek için tabiri caizse götünü de yırtsa, kanaatimce tipten kaybeden kişi. halbüse bu adamın nonoş tavırlarını bırakırsak bir kenara, sesi bence piyasada şarkıyıcım diye geçinenlerin çoğuna on basar. ama itici bir tip, levent oran suratlı kadınımsı hareketleri olan birisi. gerçi bu efemine tavırlarını da dikkat çekmek için yapıyor ama olmuyor işte.
bir de ben bu kişinin kenan kalav'lı bir filmini hatırlıyorum, nonoş torbacı gibi bir rolde idi. ekipler amiri kenan tarafından yakalanıyordu.
- zamanında bir filmde yaşlı bir adam tarafından kötü yola düşürülen efemine yeğeni oynamıştı. ayrıca son zamanlarda youtube da gördüğümüz birtakım çakma videolarda ajdar ve sisi ile saçma salak bir üçlü oluşturmuştur.
- (bkz: recep ibibik)
- bi ton ünlüyle oynamış zamanında.ne var emrah efendi çıkarıp 20-30 milyar verse de adam sürünmese.bu kadar mı öldük ya.olsa verecem de ben de kazınıyom.yoksa hiç sorun değil.
- yaşarken yüzüne bile bakmayanlar öldüğünde arkasından neler söyleyecekler çok merak ediyorum.
(nilay, 08.09.2008 01:24)
|