bir yazar.
hoşgelmiş.
edit: bu giriyi editlemedim.
dördüncü nesil olduğuna inanmak için "
hakkında her şey"e bakmak gereken yazar.
en iyi giriler sıralamasına girmiş olması yetmiyormuş gibi sanatının ilk doruk noktasını ilk ayı içerisinde icra etmiş, nesnel yazılarıyla ilgileri üzerine çekerken düşman toplamamayı da bilmiş kendisi.
nesnelliğine katacağı bir miktar da duygu ve şevkle, okunası yazarlar arasında sabit yerini alacağa benzer. bize de başarılarının devamını dilemek düşer.
hoş gelmiş!
kendisini böyle öven dostlara sahip oldukça "düşmanı ne'deyim!" diyen yazar.
liberal rasyonalist veya
rasyonel liberal. nasıl denilebilirse işte...
(mitya, 15.03.2007 14:04 ~ 29.02.2008 20:21)
önemli bir adam. saygı duyduğum.
"thomas hobbes sözlük yazarı olsaydı kim olurdu?" sorusunun yanıtı keyfiyetinde bir spontan eylem iştirakçisi, ahlaklı ve çılgın bir editör. severim.
girilerine bakılırsa sözlüğün parlayan yıldızı olmaya aday bir yazar.
orjinal bir takma adı var.
rast getir butonuna basarken birkaç girisine rastladığım, -rastlamışken- neler yazmış, şöyle bir baktığım; üslubunu, bilgi birikimini takdir ettiğim yazar. "iyi bir yazar."
msn'de her cümlenin başını büyük yazmasıyla olsun "hah hah." (baştaki h'ler büyük) diye gülmesiyle olsun her daim şahsımı strese sokan bir insandır.
sözlüğe renk katan bir yazar olmasının ötesinde, sosyalizmin emperyalist bir ideoloji olduğunu söylemesiyle beni dumura uğratmış, sözlükteki hayatımda ilk defa bir insana dayanamayıp "öeeehhh" mesajı çekmeme vesile olmuştur.
(bkz:
sosyalizm/@2087857)
(skuba, 19.11.2007 04:14 ~ 04:26)
fikir hırsızıdır. buradan açıklıyorum; bugüne kadar girdiği girilerin birçoğu ben ve arkadaşlarımdan aşırılmış fikir ve öğelerle bezenmiştir. yakında açıklayacağım belgeler tüm gerçekleri ortaya koyacak.
biraz daha sabret pengül; bu bize attığın son kazık olacak.
memlerin yayılmak için kullandığı bir vasıtadır; evrimsel süreçlerin kurbanıdır.
çeşm-i gazub fırlatıp da kuluna
gazban bakmasın çehren ey kamber ağa
pengül eydür oldum ben bir
nadim
mani olamazdı kendine, kim olsa
"ahırda atları gemler
bahçede tavuk yemler
hırsızlığın adı
mem olmuş
girsin götüne memler"
"ağa deyyü ettik hürmet
ali namlı, vardır hikmet
düştü takke göründü kel
bir baktık, bön-i
kazulet"
"eski dil bize gelmez
sözlükler dize gelmez
on dakkadır beklerim
pengülüm saza gelmez
saza gel pengülüm saza
tok karnımız boş söze
varsa diyeceğin bir şey
söyle erkeksen bize"
"laftan anlamazsın oğul,
gidip de bul bir okul
pengül baban çalışır
demezsin niye meşgul
sanma ki hayat oyun
çalışmayan olur koyun
çocuksun anlamazsın
bırak lafı bilen koysun"
"stilimin rengi bozdur
sana ne desem azdır
hadi bugünlük affettim
git şu onluğu bozdur"
" "bak" dedim pengülüme, döndü baktı dedi "ne?"
dedim "anla olmuyor, şiir senin neyine?"
ilim irfan değil bu sazlı sözlü taşlama
memlere benzemez bak yersin sonra enine"
girilerinin %90'ının altına imzamı atacağım yazar.
şu sıralar girmeye başladığı bilgi içerikli girileri üşenmeden okuduğum yazar. biyografik olsun terimsel bilgi olsun, kısa ve öz yazdığı için okumadan geçemiyorum girilerini.
(camel, 03.12.2007 20:16)
aşk ile yanmış tutuşmuş yazar. insanı böyle coşturacak başka bir güç bilmiyorum.
ne zaman uçacak diye merak ettiğimiz... çaylak...
an itibarıyla son 1 haftada 152 giri yazmış. ayrıca sanırım geçtiğimiz hafta içi bir ara çaylak olmuş. bilemiyorum belki bir aşk, belki daha fazlası, ama nasıl desem güzel, hareketli, kıpır kıpır görüyorum onu son zamanlarda. bir şeyler var ama ne? hayatı renklenmiş. o gergin, kasıntı halini atmış üzerinden. tarzı olmayan başlıklar bile açıyor. bir de ekürisiyle bu kadar çok vakit geçirmeyi bıraksa, başka kişilere yelken açsa, onsuz başlıklarda da takılsa daha da iyi olacak. kabuğunu kır artık. ben yeni halini çok tuttum. ve son olarak, "kiminle sorunun varsa bu halinle seve seve yardım ederim sana. özelden devam edelim." diyeceğim yazar.
bizzat
sarhoş ejderha'dır. bir gariplik var diyordum bu işte uzun süredir. bugün her şeyi fark ettim. şimdi tüm parçalar yerine oturdu.
artık gerçeği herkes biliyor
recai. tabii gerçek adın buysa...