en iyi giriler sıralamasına girmiş olması yetmiyormuş gibi sanatının ilk doruk noktasını ilk ayı içerisinde icra etmiş, nesnel yazılarıyla ilgileri üzerine çekerken düşman toplamamayı da bilmiş kendisi.
nesnelliğine katacağı bir miktar da duygu ve şevkle, okunası yazarlar arasında sabit yerini alacağa benzer. bize de başarılarının devamını dilemek düşer.
rast getir butonuna basarken birkaç girisine rastladığım, -rastlamışken- neler yazmış, şöyle bir baktığım; üslubunu, bilgi birikimini takdir ettiğim yazar. "iyi bir yazar."
sözlüğe renk katan bir yazar olmasının ötesinde, sosyalizmin emperyalist bir ideoloji olduğunu söylemesiyle beni dumura uğratmış, sözlükteki hayatımda ilk defa bir insana dayanamayıp "öeeehhh" mesajı çekmeme vesile olmuştur.
fikir hırsızıdır. buradan açıklıyorum; bugüne kadar girdiği girilerin birçoğu ben ve arkadaşlarımdan aşırılmış fikir ve öğelerle bezenmiştir. yakında açıklayacağım belgeler tüm gerçekleri ortaya koyacak.
biraz daha sabret pengül; bu bize attığın son kazık olacak.
şu sıralar girmeye başladığı bilgi içerikli girileri üşenmeden okuduğum yazar. biyografik olsun terimsel bilgi olsun, kısa ve öz yazdığı için okumadan geçemiyorum girilerini.
an itibarıyla son 1 haftada 152 giri yazmış. ayrıca sanırım geçtiğimiz hafta içi bir ara çaylak olmuş. bilemiyorum belki bir aşk, belki daha fazlası, ama nasıl desem güzel, hareketli, kıpır kıpır görüyorum onu son zamanlarda. bir şeyler var ama ne? hayatı renklenmiş. o gergin, kasıntı halini atmış üzerinden. tarzı olmayan başlıklar bile açıyor. bir de ekürisiyle bu kadar çok vakit geçirmeyi bıraksa, başka kişilere yelken açsa, onsuz başlıklarda da takılsa daha da iyi olacak. kabuğunu kır artık. ben yeni halini çok tuttum. ve son olarak, "kiminle sorunun varsa bu halinle seve seve yardım ederim sana. özelden devam edelim." diyeceğim yazar.