en iyi giriler sıralamasına girmiş olması yetmiyormuş gibi sanatının ilk doruk noktasını ilk ayı içerisinde icra etmiş, nesnel yazılarıyla ilgileri üzerine çekerken düşman toplamamayı da bilmiş kendisi.
nesnelliğine katacağı bir miktar da duygu ve şevkle, okunası yazarlar arasında sabit yerini alacağa benzer. bize de başarılarının devamını dilemek düşer.
rast getir butonuna basarken birkaç girisine rastladığım, -rastlamışken- neler yazmış, şöyle bir baktığım; üslubunu, bilgi birikimini takdir ettiğim yazar. "iyi bir yazar."
cin ali revival organization'ın (caro) son üyelerinden. yeni nesil ironik embesil. evrim karşıtı görüşleri ve ak parti sempatizanlığını aynı potada erittiğini sanıp ortaya ironik bile olamayan kötü kopya giriler saçarak iş bitirdiğini sanıyor. bu tür güdük zihinli yazarcıkların kendi hâline bırakılmasını tavsiye edenler var ama dayağın en iyi çözüm olduğunu benim sayemde defalarca gördük. boş bıraktıkça azıyor bunlar. biraz dayak yiyince istedikleri ilgiyi görüp susuyorlar hemen.
bu kadar fikir tartışması ve içten içe düşmanlık barındıran bir ortama renk katabilmesi hayranlık duyma sebebim. kendisini takip etmek çok keyifli, mantığı hayal gücüyle düzenli olarak takas eden tavrı okuyanın yüzüne yansıyor.
her bereye imza atması için sabırsızlandığım bir yazar.
sözlüğe renk katan bir yazar olmasının ötesinde, sosyalizmin emperyalist bir ideoloji olduğunu söylemesiyle beni dumura uğratmış, sözlükteki hayatımda ilk defa bir insana dayanamayıp "öeeehhh" mesajı çekmeme vesile olmuştur.
fikir hırsızıdır. buradan açıklıyorum; bugüne kadar girdiği girilerin birçoğu ben ve arkadaşlarımdan aşırılmış fikir ve öğelerle bezenmiştir. yakında açıklayacağım belgeler tüm gerçekleri ortaya koyacak.
biraz daha sabret pengül; bu bize attığın son kazık olacak.
şu sıralar girmeye başladığı bilgi içerikli girileri üşenmeden okuduğum yazar. biyografik olsun terimsel bilgi olsun, kısa ve öz yazdığı için okumadan geçemiyorum girilerini.